- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
v ponedelnik
мерсиПървоначално написано от the_destiny
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
да но преди повече ме кефешеПървоначално написано от Fallen_angel```
ами 7 серия излиза този четвъртък ( би трябвало )
айде ще чакаме
![]()
Много приятен епизод!Няма го онова чувство, от което тръпнех докаго го гледам да не се появи оня смахнатия Дерек![]()
Брук и учителя бяха супер сладки, Хейли много много красива, а Пейтън си остава все същата сдухарка!
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
MmMm znaete li do koq seriq e stignal "One tree hill"407 izlqzla li e ve4e?
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
Още не излиза в четвъртък.Първоначално написано от playboycheto
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
aaaaaaaaaaaaaaaa отвратителни гласове по БТВ не го гледайте![]()
Уаааааа ужасно беше!Особенно гласът на Нейтън и треньорът!Първоначално написано от piFka_LP
![]()
оф обърках се не БТВ а БНТмного ме дразнят тия гласове щото съм свикнала с истинските им и направо 5 минути гледах и се отказах
![]()
Неможах да го гледам нито веднъж деба другата седмица дано успея ;]Първоначално написано от Mileniuma
Еми от канал 1 освен гадни гласове друго неможеше да се очакваще трябва да свикваме и това си е.Важното все пак е че вече го дават по ТВ и ще маогат повече хора да го гледат
Току що гледах новият епизод и както винаги беше много хубав, но останах малко разочарован защото "Дерек" така и не се появи ;]
Маут пак както и в предния го дадоха колебаещ се в отношенията си с Джиджи, но после както и да е изгубих си мисълта заради външни фактори ;]
Таз Пейтан е дразнеща вече не че и преди си не беше де ама сега прекалява. Аз разбирам мъка от любов по някой(по "Дерек" за недосетливите :P) ама то това вече незнам какво е ;] (това майтап за недосетливите :P) A рисунката иначе ме изкефи много ;]
Лукас пак излиза герой и защитник на слабите и онеправданите както във всеки епизод ;]
Нейтан и Хейли тез хора ми стоплят душата много им се кефя ;]
Рейчал винаги съм знаел че е добро момиче всъщност незнам дали е добро момиче добра приятелка в случая ;]
Дая си беше сладуранка както винаги ;] Чакай ве тя май не участва в One Tree Hill![]()
Брук - за нея няма да казвам нищо защото вече не ми се пише ;]
Ако не си си го намерила все още, ето ти линкПървоначално написано от Mileniuma
One.Tree.Hill.S04E07.HDTV.XviD-XOR@BT
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Arena
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Linkos.bg
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Data.BG
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER.HDTV.XViD-YesTV@Maglata
И запомнете, че епизодите излизат всеки четвъртък!
Доколкото за епизода... хареса ми и въобще последните два ми харесват не са такива мрачни![]()
Пейтън прекалява, преувеличава...Дано брат и да и влее малко ум в главата
![]()
Лукас от толкова серии не ме беше впечатлявал с нищоМного хубаво като помогна на Нейт, а все ми се струва, че този Данте ще обърка работите...
Четох някъде, че в следващия епизод и Брук и Пейтън ще се борят за Лукас, а същевременно ще се опитат да възстановят приятелството си... не може и двете![]()
ami one tree hill tva si e super serial4eaz go gledam po bnt . naistina glasovete ne me kefqt osobeno ama ko da sa prai
![]()
Да ни е жива и здраваПървоначално написано от Mileniuma
![]()
Има в http://subs.unacs.bg/
http://www.sendspace.com/file/sga7hpПървоначално написано от Mileniuma