- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Е***и майката ,ама то мързел...Първоначално написано от ComiX
Izvinqvai ama nedei da psuva6 ako obi4a6,za6toto ako ima ne6to koeto ne ti haresva nedei da pi6e6.Pak i tq 6tom e re6ila mi e dala linka ako na teb ne ti haresva sorry ama nikoi ne e dlajen da ti 4ete obidite,za6toto ako i nie zapo4nem abe aide da se spra,4e nqma smisal.![]()
Да,но ти се искаш нещо някой да ти свърши!Като ти видя ника и знам че ще е нещо подобно ..Снимки ли не бяха,точния линк,направо да дърпаш...+тва съм сложила цензураМного те мързи!Сигурна съм ,че не само аз съм го забелязала.Аи стига офтопик
Гледах новият епизод... не почуствах магията![]()
Хаххаа... странна работа.. или по.точно мнение..Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
Иначе аз още не съм го гледала.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Леле, новият епизод беше...просто нямам думи. Много силен. Няма да обсъждам отделните събития, за да не се развали изненадата на тези, които все още не са го гледали. Само едно ще ви кажа - гледайте го, защото си струва.Най - добрият епизод, според мен.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Това беше ЕПИЗОДА !!! И не само заради събитията в края, въобще целият беше много добър. И според мен това беше най добрият епизод този сезон ;]
малеееееее новия епизод беше велик наистина много кофти ми стана накрая обаче офф чакам с нетърпения новия епизод че да видя както ще стане с Хейли дале изобщо ще оживеят с ЛЮк мале много ми хареса тоя епизод![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
В кои дни и в колко часа го даваха ?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Е естествено, че ще оживеят нали иначе трябва да свърши филмът!Първоначално написано от piFka_LP
Почивката ще е след 10 епизод до средата на януари някъде, не се знае все още точно.
Иначе сериалът го дават понеделник и вторник по БНТ от 8:45.. ама не ти препоръчвам да го гледаш по ТВ-то ... яко зле е ! По-добре си го дръпни от нета.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
Има ги вече!Първоначално написано от Fallen_angel```
Много хубав епизод с много хубави послания в него над които се надявам всеки да се замисли ;]
П.С. Въпреки много силният епизод усетих някаква липса докато го гледах...
... Рейчал ;P
тоя пък 10 епизод...не ми хареса много.прекалено драматично взе да става
koga e 11ti epizod?
17 януари.Първоначално написано от Анонимко
Какво да кажа ... един от любимите ми сериали,изгледала съм всички епизоди и нямам търпение за новите серии![]()
Мисля и аз да го гледам, щом като тя участва, няма да изпусна![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)