.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 365 от общо 365

Тема: One Tree Hill

Повече от фен
    Град
    ;]
    Готино епизодче беше и моят любимец се завърна

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Да!За жалост
    Иначе супер много ме изкефи и тоя епизод и миналия.Страхотни бяха.Не очаквах да е имало нещо между Нейтън и Брук.От 15 епизод най-много ме изкефи когато Хейли накара Нейтън да напише списък с момичетата с които е спал.И разбирасе краят.Супер яко го бяха направили и Дерек изглеждаше точно като Люк в гръб.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

oooo opredeleno be6e qko kak svar6va 15-ti epizod s toq rusiq lud ))
    mn qkooooooo
    samo taka da stava
    oba4e i mn ne6ta se razkriha v 15-ti epizod i p ovsi4ko li4i 4e nqma da ostanat intrigi za da ima 5-ti sezon ((((((((9

kolkoto do link az si gi teglq ot zamunda.net ama gi gledam bez subtitri poneje 4esto ne namiram ( e za men ne e problem )

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Да!За жалост
    Иначе супер много ме изкефи и тоя епизод и миналия.Страхотни бяха.Не очаквах да е имало нещо между Нейтън и Брук.От 15 епизод най-много ме изкефи когато Хейли накара Нейтън да напише списък с момичетата с които е спал.И разбирасе краят.Супер яко го бяха направили и Дерек изглеждаше точно като Люк в гръб.
    e ne dei da razkazva6 de ima hora deto ne sa go gledali i nqma da im e interesno ))

obi4am ONE TREE HILL kakto i payton sawer

Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    12 epizod be6e super naistina,no edno ne6to v tozi sezon ne mi haresva.Moite lubimi Brucas ne sa zaedno i tova,4e prenebregvat Bruk.Vsi4ko interesno se slu4va na Peyton,a Bruk i davat vse nqkakvi tupi istorii.A i priqtelstvoto i s Haley su6to ve4e ne se pokazva.I imam edin vupros vie iskate li da ima 5 sezon?Az iskam,za6toto tva serial4e kakto i aktiorite gi obojavam
    a ne misli6 l i4e ne e 4estno o6te ot parvi sezon otno6enieto na bruk sprqmo peytan??

o6te pove4e kogato mejdu dvete toi izbra brooke a ne payton... togava ne si li se zamislqla i si4kite jertvi koito e praila payton...

samo payton sawer !!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Можеше да напишеш всичко в един пост.

П.П.На мен отчасти Пейтън ми харесва повече,а отчасти Брук.А относно интригите,не се съмнявам,че ще измислят нови и нови.Щом са измислили 4 сезона.Може да се окаже,че Нейтън е син на Карън,и че е имало некфа гейска или лезбийска история Фантазията ми се вихри. 70% съм сигурна че ще има 5 сезон-2007/2008
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    а по канал 1 пак са почнали да ги въртят сериите аз все още се моткам с гледането на сериите от нет-а ама какво да направя,като нямам много време. сега съм на 2 сезон-6 епизод. иначе предварително знам какво ще стане в следващите серии.и в момента и вие ме информирате.

П.С:и на мен Пейтън повече ми харесва.и на еъншен вид,и като характер.има и някакво кукленско излъчване. Брук е хубава,но е много лековата,ляга си с всеки.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен
    Град
    ;]
    Супер яко го бяха направили и Дерек изглеждаше точно като Люк в гръб.
    Да и мен това много ме изкефи, и също докато се обличаше всички си мислехме че това е Лукас, а то се оказа че е Дерек и снимката на Пейтан много яко беше направено.
    ...и че е имало некфа гейска или лезбийска история Фантазията ми се вихри. ...
    Аз отдавна се съмнявам че има нещо такова между Лукъс и Нейтан

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Супер яко го бяха направили и Дерек изглеждаше точно като Люк в гръб.
    Да и мен това много ме изкефи, и също докато се обличаше всички си мислехме че това е Лукас, а то се оказа че е Дерек и снимката на Пейтан много яко беше направено.
    ...и че е имало некфа гейска или лезбийска история Фантазията ми се вихри. ...
    Аз отдавна се съмнявам че има нещо такова между Лукъс и Нейтан
    Да и аз си мислих,че е Люк ама малко се замислих щот не му даваха лицето,ама изобщо не помислих че може да е Дерек.
    и аз щях да напиша за Люк и Нейт само,че си викам "ай,че некфи бесни фенки ще ме нападнат"(няя моа хоа спокойно на улицата)
    Много,Много яко епизодче беше тва.С нетърпения чакам 16-ти.Някой да знае кога ще излезе,щот аз изобщо не ги знам кога излизам само проверявам през няколко дена дали ми се е появило в сайта от който свалям.Само за "Бягство от затвора" го знам че излиза всеки вторник ама тва не го знам.

П.П.Докат се обесня цял роман написах

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    добре искам да се извиня за оффтопика дет е тфа ама...начи сигурно го пиши някъде но ме мързи да потърся...някой би ли хакнал некъф сайт от където да си дръпна 4 сез... плсссс

Повече от фен
    Град
    ;]
    One Tree Hill излиза всяка сряда (четвъртък при нас), но сега май щяло да има някаква почивка и скоро няма да се видим с нов епизод

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    До колко разбрах почивката е 4 седмици

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    One Tree Hill излиза всяка сряда (четвъртък при нас), но сега май щяло да има някаква почивка и скоро няма да се видим с нов епизод
    Их кви са гадни,на най-интересния епизод ще правят почивка

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от ComiX
    На 27 септември е премиерата на 1 епизод 4 сезон.
    А по Канал 1 още не се знае кога ще го дават , но ще е до края на годината
    мн късно бе

БебЕтатаа мииии

tzaklev
    Guest

http://programata.bnt.bg/node_103/node_394/2004_1__12

Eto go otgovora na va6iq vapros. One Tree Hill Zapo4va na 13 Noemvri po KANAL1 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си