- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Готино епизодче беше и моят любимец се завърна![]()
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Да!За жалост
![]()
Иначе супер много ме изкефи и тоя епизод и миналия.Страхотни бяха.Не очаквах да е имало нещо между Нейтън и Брук.От 15 епизод най-много ме изкефи когато Хейли накара Нейтън да напише списък с момичетата с които е спал.И разбирасе краят.Супер яко го бяха направили и Дерек изглеждаше точно като Люк в гръб.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
oooo opredeleno be6e qko kak svar6va 15-ti epizod s toq rusiq lud))
mn qkooooooo
samo taka da stava
oba4e i mn ne6ta se razkriha v 15-ti epizod i p ovsi4ko li4i 4e nqma da ostanat intrigi za da ima 5-ti sezon((((((((9
kolkoto do link az si gi teglq ot zamunda.net ama gi gledam bez subtitri poneje 4esto ne namiram ( e za men ne e problem)
e ne dei da razkazva6 de ima hora deto ne sa go gledali i nqma da im e interesnoПървоначално написано от linkin_park_fenka
))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am ONE TREE HILL kakto i payton sawer![]()
![]()
a ne misli6 l i4e ne e 4estno o6te ot parvi sezon otno6enieto na bruk sprqmo peytan??Първоначално написано от Mileniuma
o6te pove4e kogato mejdu dvete toi izbra brooke a ne payton... togava ne si li se zamislqla i si4kite jertvi koito e praila payton...
samo payton sawer !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Можеше да напишеш всичко в един пост.![]()
П.П.На мен отчасти Пейтън ми харесва повече,а отчасти Брук.А относно интригите,не се съмнявам,че ще измислят нови и нови.Щом са измислили 4 сезона.Може да се окаже,че Нейтън е син на Карън,и че е имало некфа гейска или лезбийска историяФантазията ми се вихри.
70% съм сигурна че ще има 5 сезон-2007/2008
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
а по канал 1 пак са почнали да ги въртят сериите![]()
аз все още се моткам с гледането на сериите от нет-а ама какво да направя,като нямам много време.
сега съм на 2 сезон-6 епизод.
иначе предварително знам какво ще стане в следващите серии.и в момента и вие ме информирате.
![]()
![]()
П.С:и на мен Пейтън повече ми харесва.и на еъншен вид,и като характер.има и някакво кукленско излъчване.Брук е хубава,но е много лековата,ляга си с всеки.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Да и мен това много ме изкефи, и също докато се обличаше всички си мислехме че това е Лукас, а то се оказа че е Дерек и снимката на Пейтан много яко беше направено.Първоначално написано от linkin_park_fenka
Аз отдавна се съмнявам че има нещо такова между Лукъс и НейтанПървоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Да и аз си мислих,че е Люк ама малко се замислих щот не му даваха лицето,ама изобщо не помислих че може да е Дерек.Първоначално написано от Inn0c3nCe
и аз щях да напиша за Люк и Нейт само,че си викам "ай,че некфи бесни фенки ще ме нападнат"(няя моа хоа спокойно на улицата)![]()
![]()
![]()
Много,Много яко епизодче беше тва.С нетърпения чакам 16-ти.Някой да знае кога ще излезе,щот аз изобщо не ги знам кога излизам само проверявам през няколко дена дали ми се е появило в сайта от който свалям.Само за "Бягство от затвора" го знам че излиза всеки вторник ама тва не го знам.
П.П.Докат се обесня цял роман написах![]()
One Tree Hill излиза всяка сряда (четвъртък при нас), но сега май щяло да има някаква почивка и скоро няма да се видим с нов епизод![]()
До колко разбрах почивката е 4 седмици![]()
Их кви са гадни,на най-интересния епизод ще правят почивкаПървоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
![]()
мн късно беПървоначално написано от ComiX
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Eto go otgovora na va6iq vapros. One Tree Hill Zapo4va na 13 Noemvri po KANAL1:P