- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
az 6te ti kazvam..poprincip kupuvam Bravo ..no zasega nqma ni6to za One tree hillПървоначално написано от Mileniuma
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ПампониПървоначално написано от Mileniuma
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
А пък ти си изключително лош !Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
По принцип си купувам Браво , Хай Клуб и Блясък , но досега май не съм срещала нищо за тях.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Радвам се, че тук има фенчета на този хубав сериал![]()
Ами аз ако разбера още нещо, ще пиша тук, няма проблеми. А плаката от списанието няма да го изпусна за нищо на света \/
Това филмче успя да ми влезе под кожата. Ще чакам с нетърпение до един месец да гледаме началото на четвърти сезон![]()
И аз разбрах, че до края на тая година, ще тръгне по канал 1 първият сезон...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ето снимчици на нашите любимци![]()
http://www.onetreehillcentral.org/visuals/
Maлко сме но трябва да се подкрепяме ;щ
Izviniavaite ako me pomislite za patka,moje i takava da sam no niama nishto,ta iskah da vi pitam kav e toia serial i zakvo stava vapros?gledam 4e ste se zapalili mnogo,kajete neshto za da znam da si go svaliam li i az
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Mi mnogo e hubav.Vlez tuk i 6te razbere6 mn ne6ta za filma:www.oth.ggbit.infoПървоначално написано от gery_to
[quote="Mileniuma"]Onzi link koito mo dade ComiX teglq si az seriqta no posle ne mi se otvarq imalo nqkva gre6ka.Ta moje li nqkoi drug link da mi dadete?MOLQ VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
I da ne zabravq da kaja neka v tazi tema vseki slaga kartinki,izkazva mneniq,slaga svoi napraveni avatari,podpisi i vsi4ko svarzano sas seriala.Pi6ete novini za aktiorite,za filma kazvaite koi aktior,koq dvoika,koi sezon vi haresva nai-mnogo.Na koi momenti ste se smqli ot sarce i na koi ste plakali.
Nadqvam se vsi4ki fenove ostanat dovolni(za6toto az mnogo 6te se radvam ako v tazi tema napravim tezi ne6ta, a vie?)![]()
Охх.. ами не мисля , че мястото на това му е в този форум . Все пак си има специален форум за сериала и там има много такива изкоментирани теми .Първоначално написано от Mileniuma
Иначе ми харесват всички двойки . Но Пейтън и Лукас не ми допадат заедно , по й се радвам на Пейтън , когато е с Джейк . Тва е общо взето .
Охх.. ами не мисля , че мястото на това му е в този форум . Все пак си има специален форум за сериала и там има много такива изкоментирани теми .
Иначе ми харесват всички двойки . Но Пейтън и Лукас не ми допадат заедно , по й се радвам на Пейтън , когато е с Джейк . Тва е общо взето .[/quote]
Mi az anm 4e ima spezialen forum no re6ih,4e po4itatelite na filma ot tozi forum 6te haresat ideqta mi,no qvno ne e taka.![]()
Е , споки де. На друг може да му хареса идеята. Аз понеже съм писала и чела много във БГ форума на сериала (като бях маниачка на сериала като тебе), сега ме мързи и нямам голям интерес , др. може и да има[/quote]
Dano!A moje li link4e za 20 epizod ot 2 Sezon?
Аз честно казано Пейтън е харесвам и с Лукас и с ДжейкПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Но Пейтън е по - добре с Лукас, отколкото Брук с него... Не знам защо.
А доколкото въпроса на Mileniuma - тегли от сайтове за торенти или о ДЦ +
Аз честно казано Пейтън е харесвам и с Лукас и с Джейк![]()
Но Пейтън е по - добре с Лукас, отколкото Брук с него... Не знам защо.
А доколкото въпроса на Mileniuma - тегли от сайтове за торенти или о ДЦ +[/quote]
10x.A drugite s6toto mnenie kato ThePainInReal li imat?
Не знам, аз Кръгът на Доусън го гледах от дъжд на вятър, даваха го по Нова телевизия, пропуснах доста епизоди по едно време и си гурно затова не съм ги видяла кога участват![]()
OK,a drugite?
Koi aktior ot One Tree Hill vi haresva nai-mnogo?
Molq vi daite nqkoi qki Wallpaper na One Tree Hill!PLEASEEE [-o<
Hora gradat One Tree Hill sa6testvuvaaaaa \/ Vidqh go v internet vidqh mosta po koito Lucas varve6e s topkata i vartele6kata na koqto bqha s Niki,kafeto na Karan,ploshtadkata na koqto Lucas i priqtelite mu igraqt basketbol
Ve4e zapo4nali da davat OTH po TV