- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Da nie tuk sme fen4eta na OT,osobenno az.Men pove4e mi haresva Bruk vsa6tnost Brucas.A ako moje nqkoi da kaje dali izob6to 6te puskat OTH po BNT i koga 6te mojem da si isteglim 4Sezon?
Pleaseeeeeee kajete [-o<Първоначално написано от milenium
imalo e plakatttttttttt?Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
![]()
qbaaaaa iskam goooooooooooo dano utre ima nqkoi ostanal broi [-o<
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
4 сезон започва на 27септември,а по Канал 1 някъде бях чела че ще започнат до го дават до края на есента маи
Dano da po4ne do kraq na esenta.Ama celiq 4 sezon li izliza na 27?Първоначално написано от Oth^Fenka^
На 27 ще дават 1епизод и после по един на седмицаПървоначално написано от milenium
[/quote]
На 27 ще дават 1епизод и после по един на седмица[/quote]
A kogato izleze 1 epizod v BG moje li da dadete link4e?
Ponagore nqkoi be6e dali priqtelite na Lucas 6te razberat za bolesta mu.E moje li da kajete za6toto i az iskam da rabera vse o6te sam na 2 sezon?
Добре, де, стига сте питали, ще си изгледате филма до край и ще разберете, за какво го гледате филма, след като искате да разберете как ще свърши?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Prvavi ste za6to vseki govori edno i sa6to?Kakto e kazala avtorkata o6te v parvite stranici neka davame info i snim4ici na aktiorite.Nqma li da e po-zabavno?
Хайде престани да флуудиш темата, де! Някой като не ти отговори на някой въпрос и питаш след това сто пъти същото. След като не ти е отговорено, значи не знаем...Картинки на Чад и София вече ти дадох, ако не ти харесват, можеш да си намериш още чрез www.images.google.com
Пишеш Chad Murray and Sophia Bush и готово
Мале-е!Къв е тоя толкова 'готин' и 'важен' сериал, че така даваш зор... и питаш
!Я сподели
Аз за 1 път чувам за него!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Много е интересен. Препоръчвам ти да го гледаш.Засега са излезли 3 сезона, скоро ще е готов и четвърти.Смислен сериал.Готини актьори.Изтегли си първите серийки на първия сезон и ги гледай.Със сигурност ще те изкефи.Първоначално написано от cS_LaMeRkA
sherry e prava na men pone mnoooogo mo haresvaПървоначално написано от sherry
Abe hora ot mn vreme na sam se 4udq koi se opita da ubie Dan?![]()
Стига сте питали такива неща, де, все пак затва е сериала, за да го изгледаш докрай и сам да разбереш какво ще стане - не да питаш хората, то така няма смисъл...
Изгледай го до края на 3 сезон и ще разбереш за Дан.
Eeee kvo tolkovaПървоначално написано от sherry
![]()
Тая тема стана пълна с флууд! Ако всеки започне да пита какво става накрая, не мислиш ли, че ще е стане много бозаво? Примерно някой гледа първите серии на първи сезон и пита за нещо от трети? Затова е сериала - за да се гледа.... Питайте за инфо за героите, споделяйте мнението си за филма и т.н, но недейте да флуудитеПървоначално написано от kokos4eto