.
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 365

Тема: One Tree Hill

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Все още няма суб Jenninka
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    аз проверявам в subs.unacs.bg.ама се пак да попитаммерси
    не че не мога да го гледам така без,ама има неща които не разбирам,отделни фрази...въпреки че те се разбират от контекста.ама се пак си ше чакам субтитрите

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    не че не мога да го гледам така без,ама има неща които не разбирам,отделни фрази...въпреки че те се разбират от контекста.ама се пак си ше чакам субтитрите
    Като качат , ще ги постна . Но всъщност при едно средно ниво англ. , ще си разбереш всичко. Така че , гледай го , после със субс. ще го гледам пак

П.П А иначе само аз ли мисля , че около този брат на Пейтън ще има доста интрига ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Като качат , ще ги постна . Но всъщност при едно средно ниво англ. , ще си разбереш всичко. Така че , гледай го , после със субс. ще го гледам пак

П.П А иначе само аз ли мисля , че около този брат на Пейтън ще има доста интрига ?
    Ще има голяма интрига
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Град
    plovdiv
    flm4eto naistina e mnooooogo qko i nqmam tarpenie da gledam novite seri a ina4e sq gledam 1sezon(otnovo) po edna plovdivska tv (s o4elcata) taka 4e koito iska-vseki delni4en den 20:30h
    "Какво е любовта!?
    Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
    Виктор Юго

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. на БГ няма субс май още , но ето тези на англ , ако ще му е по-лесно така на някого

Англ.субтитри за 4 сезон 2 епизод

Град
    зад ей онова дърво ;)

Леле златна си мерси много за субтитрите

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Oth^Fenka^
    Леле златна си мерси много за субтитрите
    Хех.. не съм златна бе.. толкова жълто няма да понеса

Иначе няма ли вече някой да си каже впечатленията от серията. Мен лично ми е много интересно дали и Брук , и Хейли са бременни , или само едната от двете
    А иначе тая Рейчъл направо ме побърква
    Уфф.. айде другите коментари ще ги напиша после.. Бааайз

Серията е страхотна все повече се обеждавам че тоя сериал е велик.Според мен маи и Хейли и Брук са бремени.Представяте ли си 3 бебета в сериала А тая Рейчъл и мен яко ме дразни надявам се да не стане нищо сериозно между нея и Нейтън.Щото и наче ще е мн гадно за Хейли и ако е бремена няма да му каже и т.н.

Фен
    Град
    Tree Hill
    abe hora izleznal li e 3-ti epizod?Za6toto vijdam v Bg fan-site 4e sa pisali za nego i vikam da vi pitam
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    abe hora izleznal li e 3-ti epizod?Za6toto vijdam v Bg fan-site 4e sa pisali za nego i vikam da vi pitam
    Баси .. въобще чете ли за какво става въпрос в темата , за която си писала . Там хората обсъждат евентуалните събитията , на основата на трейлъра. Бива да си зле информиран и т*п , ама чак пък толкова недей се престаравай.. Не е необходимо да пишеш излишни постове.
    П.П. И сега , за да не се получи , че само ти се карам - трети епизод излиза на 11.10.2006 г , трай още малко

Фен
    Град
    Tree Hill
    Eto tova e lo6oto na horata dnes 4e kogato nekoi re6i da popita ne6to vsi4ki mu se nahvarlqt
    People always leave!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Eto tova e lo6oto na horata dnes 4e kogato nekoi re6i da popita ne6to vsi4ki mu se nahvarlqt
    Да , добре .. мисля , че ти обясних в скайп какво съм имала предвид , но не , ти пак реши да ми се ядосаш Нека-нека , озлобявайте се деца , лесно е

Айде стига съм флуудила , та попиша малко за ОТХ :
    В миналия пост не писах нищо за Лукас , просто защото като се сетя и се побърквам Как може , обичал бил ..
    Най-тъжно ми стана за Брук , никой не се сети за рождения й ден . Та дори и Хейли (уж приятелка й се брои)
    Абе .. чесно казано , ако Брукас напълно се разделят , ще буде ужасно нещо . А пък най-много ще ме изкефи , ако тоя Лукас падне от двата стола на земята Това заслужава .

Взех нещо много да се вманиачавам , айде стига толкова , Баааааайз

Фен
    Град
    Tree Hill
    Hora ujas mnogo plakah na epizoda kogato Kiit umrq.I na sledva6tiq kogato Karen obvini Lucas za smartta na 4i4o mu.Kogato Lucas se razplaka be6e ujasno plakah s nego prez cqloto vreme
    A vie na koi moment plakahte mnogo?
    People always leave!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Hora ujas mnogo plakah na epizoda kogato Kiit umrq.I na sledva6tiq kogato Karen obvini Lucas za smartta na 4i4o mu.Kogato Lucas se razplaka be6e ujasno plakah s nego prez cqloto vreme
    A vie na koi moment plakahte mnogo?
    Еми .. не съм плакала. Просто отделните епизоди винаги ме навяват на мисли , свързани с моя живот.

Фен
    Град
    Tree Hill
    Koq vi e lubimata misal ot OTH?I znaete li kak be6e oficqlniq sait na RAVENS?Go RAVENS Go!!!
    People always leave!

Супер фен
    Град
    В България
    Завърнах се ! :P

Оххх имам толкова работи да кажа , но просто незнам от къде да започна затова ще си кажа мнението за бременните...

За мен това е Брук защото ....
    - В първи епизод , когато Хейли и Брук бяха при докторката и тя каза , че е бременна Брук изглеждаше доста по уплашена а пък и Хейли си сложе ръката върху на Брук , което ме кара да мисля че я подкрепя с този знак
    - Във втория епизод сцената с възглавницата не вярвам да е случайна
    - Не ми изглежда логично да е Хейли бременната понеже с Нейт си имат перфектен брак , макар че сега се появи Рейчъл
    . (Тука ще вмъкна едни думи на наш съфорумник и мой съгражданин :P ) Не мислите ли , че се повтаря същата история като с Дан-Деб-Керън ? Но сега героите са Брук-Лукас-Пейтън... И да го кажа по ясно Дан направи бебе на Керън и я заряза след което се събра с Деб.А в другия случей е че Лукас е направил бебе на Брук... ето сега я оставя и отива при Пейт.. как мислите

Засега това... ще пиша пак като излезе другият епизод , който излезе днес... качват го в бг сърварите утре , но аз чакам и субс , така че към събота-неделя ще си кажа мнението

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Фен
    Град
    Tree Hill
    ComiX mn se radvam,4e se varna.Yeees!Nqkoi moje li da mi kaje kak be6e oficqlniq sait na RAVENS?
    People always leave!

Супер фен
    Град
    В България
    Да не би да е Този или пък Този ?

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ComiX
    . (Тука ще вмъкна едни думи на наш съфорумник и мой съгражданин :P ) Не мислите ли , че се повтаря същата история като с Дан-Деб-Керън ? Но сега героите са Брук-Лукас-Пейтън... И да го кажа по ясно Дан направи бебе на Керън и я заряза след което се събра с Деб.А в другия случей е че Лукас е направил бебе на Брук... ето сега я оставя и отива при Пейт.. как мислите

Над това въобще не се бях замислила .. но както е тръгнало ще стане така май ,което би било ужасно за Брук. Тя претърпя такава огромна промяна (не физическа) и може би след Нейт е най-много развилата се героиня в One Tree Hill. Направо й се възхищавам . Каква беше (купонджийка , безотговорна .. и т.н. ) и каква стана . Би било ужасно , ако нещата м/у нея и Лукас не се оправят и Люк повтори делото на баща си . Айде .. като Брукас фен ще се надявам това да не стане

Фен
    Град
    Tree Hill
    Moje li link za 3 epizod ot Bt.GGbit.info?
    People always leave!

Повече от фен
    Град
    ;]
    Moje li link za 3 epizod ot Bt.GGbit.info?
    Има търсачка - виж. На колко години си ?

Фен
    Град
    Tree Hill
    Namerih go a kato ka4at i subs slagaite.I s netarpenie o4akvame 4 epizod.
    Abe hora moje da vi se stori malko stranno no da vi pitam 6toto az ne moga da re6a kakvo da napravq da iz4akam da izleznat vsi4ki serii i togava da go gledam ili ot sega da zapozvam?(Za Season 4 stava duma)
    People always leave!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си