- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Влизай във форуми на ОТХ, интересувай се, търси на други места, много е нервещо на всяка страница да молиш за снимки!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Еми , всички момичета май са така . Искат момчетата да могат да ги тълкуват от погледа им , без да има нужда от думи . А относно Лукас - той все пак е на грешен път - не по този начин (моткайки се само с Пейт) ще спечели Брук обратно .Първоначално написано от Inn0c3nCe
Бтв и на мен Нейтън ми е фаворит . Това , което той изживя , промяната , която претърпя ,човека , който стана и продължава да става .. нямам думи , евала на момчето![]()
А ти защо мислиш , че Хейлс е дебела( Верно е малко закръгленка де ^^ ) , на нея това й е чарът ( може би )
Аз да те попитам - пишеш ли в форумът на ОТХ ?Първоначално написано от ThePainIsReaL
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
Каквото и да си говорим сега поотпусна се това момиче ;]
Да !!! Това е един от 7-те смъртни гряха ! :PПървоначално написано от ThePainIsReaL
Не ве нищо лошо, пита момичето ;]
И питаш ?! Това е по-лошо и от седемте смъртни грехове.. незнам как се нарича това, което си го сторилаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Хаха.. естествено, че няма нищо лошо питам си :P
Az vinagi sam haresvala Luke.Neznam za6to prosto toi i Bruk sa idealna dvoika.Makar,4e sega ne mi haresva tova,4e ne pravi po4ti ni6to za da si varne Bruk.NO ina4e mi haresva tova,4e e mil,dobar i krasiv koeto ne moje da se otre4e.A Bruk tq prosto e SUPER.Obi4a horat okolo sebe si i e mnogo silna v sa6toto vreme e mnogo 4uvstvitelna no ne pokazva slabosta si pred drugite.
BRUCAS FOREVER![]()
Go , Go BrucasПървоначално написано от Mileniuma
![]()
Дотук само обаче съм съгласна с тебе . Аз лично не мисля , че Брук не показва слабостите си . В момента точно това направи с целувката с Дерек , колкото и да я разбирам . Евентуално и аз така бих постъпила , но не беше мн. зряло . Предполагам , че това е период при нея , който ще отмине и тя пак ще бъде едновременно весела , усмихната , силна , чувствителна , бойна , забавна.. и т.н. , защото наистина не ми харесвам да я гледам , че плачеАма това си е моето лично мнение. Няма нужда да ми налагате вашите такива .
Тая серия беше мн яка \/ наи после се разбрара коя е бремената Хейли и според мен добре са го измисли че е тя.Все пак с Нейтън са женени и само бебе им липсваше
и нали от тази красива любов трябва да остане някъква следа.Обаче са мн млади за дете и това е мн кофти и тея неща които каза Нейтън какво ли ще стане после??
Сега за Деб тая жена как се промени каква к .... а е станала и това което направи е мн е зле по бързо да се осъзнава че иначе маи ще изгуби мн важни за нея хора.
За Брук тя е супер приятелка просто нямам думи всеки има нужда от такъв friend дано по скоро се оправят с Лукас и да бъде пак сарата весела Брук.
А тоя нещасник Дерек да се маха от Пейтънопределено не е той брат и а някъв психопат.Той Лукас маи се усети че нещо не му е наред и тове е добре.А вие забелязъхте ли че му слагат черен молив
![]()
![]()
Някой знае ли саундрака към 5ти епизод кои песни ше включва?
Добре извинявам се няма да се повтаряПървоначално написано от ThePainIsReaL
Благодаря, че си спестихте коментарите и ме изчакахте.. !![]()
Май се оказах много заблудена за това коя е бременна.. Няма да коментирам, че се изложихИ все пак се надявах да е Брук та да се съберат с Лукас!
Деб не ми харесва напоследък въобще, а ми беше един от любимите персонажи... имам чувството, че ревнува сина си от Хейли.Само на мен ли не ми допада с дълга коса и петпластово червило?
Какво ще кажете за новото момиче това със клуба на 'девствениците" ?
Присъствала ли е и в друг епизод и аз просто да не съм и обърнала внимание?Но все пак ще е хубаво ако участва и в следващите епизодиИ тук ми дойде на ум, че може да стане новата любов на Маут... сладури ще са!А дано!
![]()
![]()
Брукк... ебасиии... кефя и се на макссс!!!! Особенно за това където е прикривала Хейли.Опитвам се да направя някакви асоциации защо при положение, че тя вижда че става нещо между Нейтън и Рейчъл и ако Нейт не разбере по-скоро.. нещата между него и Хейлс ще се влушат или поне според мен вече натам са тръгнали!Липсват ми моментите между тях двамата![]()
Вече почвам да се плаша като дадът сцени с ДанНе от самият него ами от това, че вече и на него много му се насъбра - съпругата му го изостави , убийството на Кийт , държанието на Нейтън към него а и на Лукас.... но май Керън ще компенсира всичко това
![]()
Напоследък ми се иска да мисля, че Дан се е взел в ръце
![]()
Защо всеки казва, че Дерек е психопат?Това, че е толкова привързан,пристрастен или де да звам и аз ... към Пейтън ... че цялата му стена е в нейни снимки и нещата от последната сцена в този епизод... го прави психопат ли?Не знам коя е точната дума, но не мисля че е тази!
Пейтън и Лукас не искам да ги коментирам... безразлични са ми напоследък..
Липсваха ми Белия , отбора и мажоретките! Gooo Ravens Gooo !! :P
много плоско сериалче. пробвах да гледам 4 епизода, повече не изтърпях. игра няма в сериала, само реплики. и то пошли.
Пошли реплики?Първоначално написано от LunaTriCk
Мен именно мислите ми харесват... Не вярвам да си гледал 4 серии и да казваш, че има пошли реплики...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Nqkoi moje li da mi dade link za pesenta na koqto tancuvt vsi4ki vav 18 epizod 3 Sezon?Tam kadeto bqha oti6li na vilata na Rachel i ve4erta otidoha na disko kadeto Haley tancuva6e s rakavici 6toto si misle6e,4e si e zagubila prastena.Nadqvam se da se setihte
I o6te edna pesni4ka ako moje onaq na koqto tancuvaha Nathan i Haley na svatbata si.Tam kadeto toi be6e izbral 1-ta pesen i Haley kaza:"Nadqvah se da izbere6 tazi".Ne6to takova.Ako me razbrahte mnogo 6te sam vi blagodarna da mi dadete link4eta
0318# "When It Isn't Like It Should Be"Първоначално написано от Mileniuma
"Brand New Orange" - Limbeck
"Murderous Youth" - The Living Blue
"Not What I Wanted" - Evan Olson
"Reanimation" - Blackalicious
"Perfect Now" - Sarah Blasko
"Time" - Monsters Are Waiting
"The Pros and Cons of Breathing" - Fall Out Boy
"The Fallen" - Franz Ferdinand
"Get It Together" - The Side Effects feat. TJ Zindle of Last
"Washed Out" - The Eames Era
"Rose" - Stephen Fretwell
"I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)" - Fall Out Boy
------------------------------------------------------
0203#
"Bridge the Tunnel" - The Honorary Title
"Satellite" - Junk
"Keep Your Receipt" - Cobalt Party Revolution
C'mon" - Go Betty Go
"Word Up" - Korn
"Shake Dat Sh**" - Shawnna feat. Ludacris
"Bang Stranger" - MC G-Nutz
"Let's Get It Started" - Black Eyed Peas
"Fit But You Know It" - The Streets
"Bad Habits" - Michael Tolcher
"Mirror" - Erica C.
"Roll With Dub" - Double Owe
"Kill" - Jimmy Eat World
Това са всички песни звучали в двата епизода, които търсиш.Не мога да ти помогна с това коя точно е песента, но по-късно ще потърся линкове!