.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 365

Тема: One Tree Hill

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    Nadqvam se da ne vi se stori nahalno ot moq strana.Moje li kogato v nqkoe spisanie koeto si kupuvate i haresvate pi6e ne6to za One Tree Hill ili aktiorite da pi6ete v temata ili da mi pi6ete li4no? Mnogo li sam nahalna? ???????????Pls otgovorete
    az 6te ti kazvam..poprincip kupuvam Bravo ..no zasega nqma ni6to za One tree hill
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Nqkoi znae li kak se nari4aha onqzi ne6ta koito gi razmahvat majoretkite?????????????????
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Супер фен
    Град
    В България
    Nqkoi znae li kak se nari4aha onqzi ne6ta koito gi razmahvat majoretkite?????????????????
    Пампони

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Nadqvam se da ne vi se stori nahalno ot moq strana.Moje li kogato v nqkoe spisanie koeto si kupuvate i haresvate pi6e ne6to za One Tree Hill ili aktiorite da pi6ete v temata ili da mi pi6ete li4no? Mnogo li sam nahalna?
    Да. Изключително нахална си.
    А пък ти си изключително лош !

По принцип си купувам Браво , Хай Клуб и Блясък , но досега май не съм срещала нищо за тях.

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Радвам се, че тук има фенчета на този хубав сериал

Ами аз ако разбера още нещо, ще пиша тук, няма проблеми. А плаката от списанието няма да го изпусна за нищо на света \/
    Това филмче успя да ми влезе под кожата. Ще чакам с нетърпение до един месец да гледаме началото на четвърти сезон
    И аз разбрах, че до края на тая година, ще тръгне по канал 1 първият сезон...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Радвам се, че тук има фенчета на този хубав сериал

Ами аз ако разбера още нещо, ще пиша тук, няма проблеми. А плаката от списанието няма да го изпусна за нищо на света \/
    Това филмче успя да ми влезе под кожата. Ще чакам с нетърпение до един месец да гледаме началото на четвърти сезон
    И аз разбрах, че до края на тая година, ще тръгне по канал 1 първият сезон...
    Dano da davat i 4sezona na film4eto.A i ako nqkoi viidi nqkade v internet ili v spisanie ne6to otnosno seriala i aktiorite neka pi6e.Neka tazi tema da e za vsi4ki fenove na seriala
    People always leave!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ето снимчици на нашите любимци
    http://www.onetreehillcentral.org/visuals/

Фен
    Град
    Tree Hill
    10x =D> =D> =D>
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    10x =D> =D> =D>
    Samo 5 li sme fenovete na One Tree Hill?
    People always leave!

Повече от фен
    Град
    ;]
    Maлко сме но трябва да се подкрепяме ;щ

Фен
    Град
    Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Maлко сме но трябва да се подкрепяме ;щ
    Da a ne da se obijadame kakto nqkoi hora pisali v tazi tema go pravqt
    People always leave!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Izviniavaite ako me pomislite za patka,moje i takava da sam no niama nishto,ta iskah da vi pitam kav e toia serial i zakvo stava vapros?gledam 4e ste se zapalili mnogo,kajete neshto za da znam da si go svaliam li i az
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Izviniavaite ako me pomislite za patka,moje i takava da sam no niama nishto,ta iskah da vi pitam kav e toia serial i zakvo stava vapros?gledam 4e ste se zapalili mnogo,kajete neshto za da znam da si go svaliam li i az
    Mi mnogo e hubav.Vlez tuk i 6te razbere6 mn ne6ta za filma:www.oth.ggbit.info
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Onzi link koito mo dade ComiX teglq si az seriqta no posle ne mi se otvarq imalo nqkva gre6ka.Ta moje li nqkoi drug link da mi dadete?MOLQ VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    [quote="Mileniuma"]Onzi link koito mo dade ComiX teglq si az seriqta no posle ne mi se otvarq imalo nqkva gre6ka.Ta moje li nqkoi drug link da mi dadete?MOLQ VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    I da ne zabravq da kaja neka v tazi tema vseki slaga kartinki,izkazva mneniq,slaga svoi napraveni avatari,podpisi i vsi4ko svarzano sas seriala.Pi6ete novini za aktiorite,za filma kazvaite koi aktior,koq dvoika,koi sezon vi haresva nai-mnogo.Na koi momenti ste se smqli ot sarce i na koi ste plakali.
    Nadqvam se vsi4ki fenove ostanat dovolni(za6toto az mnogo 6te se radvam ako v tazi tema napravim tezi ne6ta, a vie?)
    People always leave!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Onzi link koito mo dade ComiX teglq si az seriqta no posle ne mi se otvarq imalo nqkva gre6ka.Ta moje li nqkoi drug link da mi dadete?MOLQ VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    I da ne zabravq da kaja neka v tazi tema vseki slaga kartinki,izkazva mneniq,slaga svoi napraveni avatari,podpisi i vsi4ko svarzano sas seriala.Pi6ete novini za aktiorite,za filma kazvaite koi aktior,koq dvoika,koi sezon vi haresva nai-mnogo.Na koi momenti ste se smqli ot sarce i na koi ste plakali.
    Nadqvam se vsi4ki fenove ostanat dovolni(za6toto az mnogo 6te se radvam ako v tazi tema napravim tezi ne6ta, a vie?)
    Охх.. ами не мисля , че мястото на това му е в този форум . Все пак си има специален форум за сериала и там има много такива изкоментирани теми .
    Иначе ми харесват всички двойки . Но Пейтън и Лукас не ми допадат заедно , по й се радвам на Пейтън , когато е с Джейк . Тва е общо взето .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Tree Hill
    Охх.. ами не мисля , че мястото на това му е в този форум . Все пак си има специален форум за сериала и там има много такива изкоментирани теми .
    Иначе ми харесват всички двойки . Но Пейтън и Лукас не ми допадат заедно , по й се радвам на Пейтън , когато е с Джейк . Тва е общо взето .
    [/quote]
    Mi az anm 4e ima spezialen forum no re6ih,4e po4itatelite na filma ot tozi forum 6te haresat ideqta mi,no qvno ne e taka.
    People always leave!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Mi az anm 4e ima spezialen forum no re6ih,4e po4itatelite na filma ot tozi forum 6te haresat ideqta mi,no qvno ne e taka.
    Е , споки де. На друг може да му хареса идеята. Аз понеже съм писала и чела много във БГ форума на сериала (като бях маниачка на сериала като тебе), сега ме мързи и нямам голям интерес , др. може и да има

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Tree Hill
    Е , споки де. На друг може да му хареса идеята. Аз понеже съм писала и чела много във БГ форума на сериала (като бях маниачка на сериала като тебе), сега ме мързи и нямам голям интерес , др. може и да има [/quote]
    Dano!A moje li link4e za 20 epizod ot 2 Sezon?
    People always leave!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Аз честно казано Пейтън е харесвам и с Лукас и с Джейк
    Но Пейтън е по - добре с Лукас, отколкото Брук с него... Не знам защо.
    А доколкото въпроса на Mileniuma - тегли от сайтове за торенти или о ДЦ +

Фен
    Град
    Tree Hill
    Аз честно казано Пейтън е харесвам и с Лукас и с Джейк
    Но Пейтън е по - добре с Лукас, отколкото Брук с него... Не знам защо.
    А доколкото въпроса на Mileniuma - тегли от сайтове за торенти или о ДЦ +
    [/quote]
    10x.A drugite s6toto mnenie kato ThePainInReal li imat?
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Nqkoi moje li da mo kaje v koi sezon na Dowson's creeck u4astvat Peyton(Hilarie Burton) i Lucas(Chad Michael Murray) ot One Tree Hill??? aaaaaaaaaaa???Molq vi kajete mi [-o<
    People always leave!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не знам, аз Кръгът на Доусън го гледах от дъжд на вятър, даваха го по Нова телевизия, пропуснах доста епизоди по едно време и си гурно затова не съм ги видяла кога участват

Фен
    Град
    Tree Hill
    OK,a drugite?
    Koi aktior ot One Tree Hill vi haresva nai-mnogo?
    Molq vi daite nqkoi qki Wallpaper na One Tree Hill!PLEASEEE [-o<
    Hora gradat One Tree Hill sa6testvuvaaaaa \/ Vidqh go v internet vidqh mosta po koito Lucas varve6e s topkata i vartele6kata na koqto bqha s Niki,kafeto na Karan,ploshtadkata na koqto Lucas i priqtelite mu igraqt basketbol
    Ve4e zapo4nali da davat OTH po TV
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    OK,a drugite?
    Koi aktior ot One Tree Hill vi haresva nai-mnogo?
    Molq vi daite nqkoi qki Wallpaper na One Tree Hill!PLEASEEE [-o<
    Hora gradat One Tree Hill sa6testvuvaaaaa \/ Vidqh go v internet vidqh mosta po koito Lucas varve6e s topkata i vartele6kata na koqto bqha s Niki,kafeto na Karan,ploshtadkata na koqto Lucas i priqtelite mu igraqt basketbol
    Ve4e zapo4nali da davat OTH po TV
    RAZBRAHTE LI?
    People always leave!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си