- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Все още няма суб Jenninka
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
аз проверявам в subs.unacs.bg.ама се пак да попитамПървоначално написано от *Damianita*
мерси
не че не мога да го гледам така без,ама има неща които не разбирам,отделни фрази...въпреки че те се разбират от контекста.ама се пак си ше чакам субтитрите![]()
Като качат , ще ги постна . Но всъщност при едно средно ниво англ. , ще си разбереш всичко. Така че , гледай го , после със субс. ще го гледам пакПървоначално написано от Jenninka
![]()
П.П А иначе само аз ли мисля , че около този брат на Пейтън ще има доста интрига ?![]()
Ще има голяма интригаПървоначално написано от ThePainIsReaL
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
flm4eto naistina e mnooooogo qko i nqmam tarpenie da gledam novite seri a ina4e sq gledam 1sezon(otnovo) po edna plovdivska tv (s o4elcata) taka 4e koito iska-vseki delni4en den 20:30h![]()
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
Хм.. на БГ няма субс май още , но ето тези на англ , ако ще му е по-лесно така на някого![]()
Англ.субтитри за 4 сезон 2 епизод
Етооооо субс :![]()
БГ субтитри за 4 сезон 2 епизод
и тук ги има
Леле златна си мерси много за субтитрите
Хех.. не съм златна бе.. толкова жълто няма да понесаПървоначално написано от Oth^Fenka^
![]()
Иначе няма ли вече някой да си каже впечатленията от серията. Мен лично ми е много интересно дали и Брук , и Хейли са бременни , или само едната от двете![]()
А иначе тая Рейчъл направо ме побърква![]()
Уфф.. айде другите коментари ще ги напиша после.. Бааайз![]()
Серията е страхотна все повече се обеждавам че тоя сериал е велик.Според мен маи и Хейли и Брук са бремени.Представяте ли си 3 бебета в сериалаА тая Рейчъл и мен яко ме дразни надявам се да не стане нищо сериозно между нея и Нейтън.Щото и наче ще е мн гадно за Хейли и ако е бремена няма да му каже и т.н.
Баси .. въобще чете ли за какво става въпрос в темата , за която си писала . Там хората обсъждат евентуалните събитията , на основата на трейлъра. Бива да си зле информиран и т*п , ама чак пък толкова недей се престаравай.. Не е необходимо да пишеш излишни постове.Първоначално написано от Mileniuma
П.П. И сега , за да не се получи , че само ти се карам - трети епизод излиза на 11.10.2006 г , трай още малко![]()
Да , добре .. мисля , че ти обясних в скайп какво съм имала предвид , но не , ти пак реши да ми се ядосашПървоначално написано от Mileniuma
Нека-нека , озлобявайте се деца , лесно е
![]()
![]()
Айде стига съм флуудила , та попиша малко за ОТХ :
В миналия пост не писах нищо за Лукас , просто защото като се сетя и се побърквамКак може , обичал бил ..
![]()
Най-тъжно ми стана за Брук , никой не се сети за рождения й ден . Та дори и Хейли (уж приятелка й се брои)![]()
Абе .. чесно казано , ако Брукас напълно се разделят , ще буде ужасно нещо . А пък най-много ще ме изкефи , ако тоя Лукас падне от двата стола на земятаТова заслужава .
Взех нещо много да се вманиачавам, айде стига толкова , Баааааайз
Завърнах се !:P
![]()
Оххх имам толкова работи да кажа , но просто незнам от къде да започна затова ще си кажа мнението за бременните...
За мен това е Брук защото ....
- В първи епизод , когато Хейли и Брук бяха при докторката и тя каза , че е бременна Брук изглеждаше доста по уплашена а пък и Хейли си сложе ръката върху на Брук , което ме кара да мисля че я подкрепя с този знак
- Във втория епизод сцената с възглавницата не вярвам да е случайна![]()
- Не ми изглежда логично да е Хейли бременната понеже с Нейт си имат перфектен брак , макар че сега се появи Рейчъл
. (Тука ще вмъкна едни думи на наш съфорумник и мой съгражданин :P ) Не мислите ли , че се повтаря същата история като с Дан-Деб-Керън ? Но сега героите са Брук-Лукас-Пейтън... И да го кажа по ясно Дан направи бебе на Керън и я заряза след което се събра с Деб.А в другия случей е че Лукас е направил бебе на Брук... ето сега я оставя и отива при Пейт.. как мислите![]()
Засега това... ще пиша пак като излезе другият епизод , който излезе днес... качват го в бг сърварите утре , но аз чакам и субс , така че към събота-неделя ще си кажа мнението![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Първоначално написано от ComiX
Над това въобще не се бях замислила.. но както е тръгнало ще стане така май
,което би било ужасно за Брук. Тя претърпя такава огромна промяна (не физическа) и може би след Нейт е най-много развилата се героиня в One Tree Hill. Направо й се възхищавам . Каква беше (купонджийка , безотговорна .. и т.н. ) и каква стана . Би било ужасно , ако нещата м/у нея и Лукас не се оправят и Люк повтори делото на баща си . Айде .. като Брукас фен ще се надявам това да не стане
![]()
![]()
![]()
Епизодът може да бъде свален от:
епизод 3 сезон 4
епизод 3 сезон 4
епизод 3 сезон 4
епизод 3 сезон 4
Музиката от епизода:
Placebo - Post Blue
"Play Hurt" - The American Analog Set
La Rocca - Good Night
Gym Glass Heroes - The Queen and I
The Wreckers - "Way Back Home"
Mat Kearney - Won`t Back Down
Belasco - "Walk The Moon"
Има търсачка - виж. На колко години си ?Първоначално написано от Mileniuma
Namerih go a kato ka4at i subs slagaite.I s netarpenie o4akvame 4 epizod.
Abe hora moje da vi se stori malko stranno no da vi pitam 6toto az ne moga da re6a kakvo da napravq da iz4akam da izleznat vsi4ki serii i togava da go gledam ili ot sega da zapozvam?(Za Season 4 stava duma)