- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
ми пробвай да изчакаш да излезат всички серии ако успееш да издържиш евала :П а някой гледал ли е новият епизод ? Доста е интересен. А и на финала стана ясно едно мое подозрение, няма да казвам какво за да не разваля удоволствието на тези които не са го гледали ;щ
Първоначално написано от Mileniuma
Даааам , там е , мила ... И според мен по-дорбе гледай 4 сезон , недей да чакаш да излезе целият.
П.П. Гледах новия епизод .. невероятен е .И наистина подозрението ти Inn0c3nCe и аз го усещам . Знаех си , че ще има подобни неща . Айде гледайте и другите епизода да може да си дадем мненията и коментарите
Бааааайз за сега
П.П 2 Като излязат субс . ще ги качим , споки![]()
Мога да ви кажа че Рейчъл ше се влюби в Нейтън.Лукас ще каже на брук 4е тя е искала да се бори за нея и той се е борил и сега той иска да се бори тя за него а тя ще му каже че тя не иска.Незнам дали сте гледали 2-рия епизод от 4-ти сезон но за тези който не са по-добре го гледайте има и субс ше съжалявате ако не го гледате!
Първоначално написано от CheerFuL_F
Дори не си си направила труда да видиш за какво говорим . Говорехме за трети епизод вече . Втори мина . Но все пак мерси за мнението , аз пък ти препоръчвам да гледаш трети епизод , ако знаеш г/д англ. не ти трябват субс . , защото всичко се разбира .
не тя говореше за 3 епизодПървоначално написано от ThePainIsReaL
само ми е чудно защо трябваше да разказва какво се случва в него
без да изразява някакво мнение
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Хихих.. грешно си ме разбрал . Аз казах "говорЕхме за трети епизод вече" , което значи , че сме на вълна трети епизод , мина ли сме на тема трети епизод и сме приключили с втори . Ако бях казала "говорИхме за трети епизод вече" щеше да значи че сме приключили с трети и че тя е говорила за него. Дано си ме разбрал сега (че както го обясних и сама трудно се разбирам...
)
Вече ще си дам малко мнението за трети епизод:
Първо за Рейчъл , че най-много ме дразни . Тя няма да се промени значи , толкова много неща причини , макар и косвено отне 2 живота и провали медения месец на Нейли . Сега пак .. по чужди мъже ходи. И не стига това че е гадна, ами е и тъпа . Как можа да каже на Хейлс , че е дебелаТя самата каква е била .. ужас просто . Момичето е много зле .. наранява , разделя без да й пука.
![]()
За сега толкова, за другите персонажи ще пиша по-късно , че за тях е по- интересно и да не коментирам без другите да са гледали епизода![]()
Извинявам се за въпроса,да не се обиди някокой..Ама някои от вас само за тоя сериал ли мислят?МНого е добър,и аз много му се кефя..Ужасно много.НО чак толкова съпричастна с героитеПрекалено е.Такова вживяване...
Иначе е вярно ,че сериалът е супер!И аз се дразня на Рейчъл ,но това е само филм и то малко вече натрупано направен..Първите серии ми харесваха повече...Става леко като The O.C.-нереално изглежда.Преди поне беше малко по-земно.Некви истински майки,доведени братя,брак на 18,историята се повтаря от преди 20години със забременели момичета и изоставящи ги момчета,вманиачен побъркан татко...Хубав филм,ама много станаха интригите и понамирисва на сапун(ен сериал)
![]()
Как точно определи, че някой се вживява?И моля те недей сравнявай сериала с The O.C. или пък някоя сапунка ... нищо общо !Първоначално написано от Jenninka
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Еми явно е искала да каже за мен или не само , няма нищо , ще я извиня този път за некомпетентното изказване. Всеки има право да мисли каквото си иска. Но това определено не е нещо от рода на О.С. или още по-зле - сапунка .Първоначално написано от ComiX
И това , че говоря(говорИМ) за сериала не означава , че нямам(Е) живот или работа и само за него си мислим . Просто в ОТХ има нещо различно , към което се привъзваш. Друг е въпоросът , че ти не го чувстваш така . И повече не си позволявай да обиждаш , когото и да е , моля те. Смешно и неетично е.![]()
eiii nqkoi ako ima sybtitri za 3 epizod na 4 sezon peacemn mi se gleda a ne razbiram angliiski
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
не ти грешно си ме разбрала имах впредвид че тя говореше за 3-тиПървоначално написано от ThePainIsReaL
епизод а не както ти си мислеше, че говори за 2-ри.
Съгласен съм с теб, че първите сезони бяха по хубави. Аз също не се кефя на интригите и такива глупости. В първите сезони беше много по весело. Тогава бяха свалките, игрите на предизвикателство или кво беше там. Сега атмосверата е някаква сякаш по мрачна. Аз не гледам сериала за да се натоварва излишно а точно обратното да разпускам. Не че не е интересен пак и не ме кефи на макс но бих искал да е в малко по весела насока.Първоначално написано от Jenninka
mersi se pak milaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Най после суб за 3 епизод ето
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?sh...c=19342&st=150
\/
yes mersi mila ei sq 6 go gledam![]()
Най накрая и аз го изгледах.Ще започна с ...
... Лукас... Нещо ми се губи в тези три епизода, май не казва или не прави нищо интересно, с което да ме впечатли.Адски много почнах да се дразня от държанието муможе би заради това, че съм фенка на Брукас, а той колкото и да твърди че я обича, че се е борел за нея... все при Пейтън тича... на това ако му викат приятелско отношение!
(опитвам се да влеза и в ролята на Пейт, която точно заради Брук толкова време премълчаваше чувствата си към Лукас, но не мисля че точно това беше моментът да ги покаже)
Пейт, Пейт ... Пейт ... ката за начало ... хич не ми харесва с тази прическа!като и е изправена косата поне според мен е доста по сладка... харесва ми новият и имиджвече не е същата пънкарка, по женствена е
Много смешна ми беше сцената, когато Пейт и Дерек бяха в кафенето на Керън и Дерек я попита нещо дали си е довела някой в случей че е психопат... и тогава Люк се обърна.. иии
![]()
Брук.. фаворитката ми ! Много и се радвам на това момиче за това, че се държи и не показва пред Лукас колко е наранена... ! А репликите, които си разменят с Пейтън.. адски забавни са ми тези сценидано да ги има и занапред колкото и егоистично да звучи
![]()
Хейли-Нейтън-Рейчъл... какво да кажа... обичат си се и това си личи в последната сцена и когато той не го каза, но беше ясно че беше отишъл при реката не само заради това което го мъчи, а и заради гривната на Хейли... и когато и я сложи.. това ми беше любимата сцена :P Рейчъл ....колкото и да е чаровна си е КУЧКА!Вие си го знаете,нали?Как пък точно сега се сети, че харесва Нейтън?Или просто целта и е да съсипе още някой живот?Два не са ли напълно достатъчни...зззззззз...
![]()
![]()
![]()
Много ми е мъчно за МаутСе на неправилни момичета попада(нищо против Брук :P ) Макар че сцените, когато беше пиян бяха забавни особенно тази с Дерек
Ето и последния персонаж, който ще коментирам - Дерек незнам какво да кажа ...сладур е:P Добре вървяха нещата между него и Пейт като брат и сестра... но дали наистина е така?Психопат влюбен в Пейт, без никакви роднински връзки или просто брат, кефещ се на сестра си?
![]()
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
хЪхЪхЪПървоначално написано от ComiX
Наистина са смешни сцените , но не е особено хубаво да се слуша , че Пейт би се радвала Брук да умре
Но ми стана много смешно когато Брук говореше за Peyton team и Brooke team.
.Все пак се надявам те двете да се оправят . Приятелството е над авантюрата с момче , и Пейтън трябва да го осъзнае.
Иначе тя наистина много ме дразни напоследък . Уж не допускала лесно хората - ами веднага прие Дерек , без никакви подозрения , та дори и рисунката на Ели му подари . Пък и е толкова вглъбена в себе си и мисли само за собствените си проблеми , че не забелязва проблемите на приятелите си - нито на Маут , нито на Хейли . Докато с Бруки не е така . Много беше добра сцената ,в която защитаваше Нейли и тяхната любов пред гадината Рейчъл
![]()
Ааа.. и Лукас също ми лази по нервите . Беше много тъпа репликлата му : "Then I am not the guy for Brooke Davis"Твърди , че я обича , но въобще ме може да я разбере , да види/усети ,че тя страда. Защото колкото и да се прави на силна , Брук същото , когато е сама плаче и е тъжна
![]()
Бтв все ми се струва , че тоя Дерек е онзи Watchme...(не помня как беше цялият никнейм) . Тази стена и зловещата музика накрая , тука има нещо нередно , ама да видим какво ще е![]()
Лукас не ме е кефил никога, Нейтан е бил моят фаворит винаги, ноПървоначално написано от ThePainIsReaL
в случая не сте прави. Не знам как да усети това като тя нищо му не казва
това винаги съм се дразнел а може би и всички мъже по принцип ;щ
Как да разбереш едно момиче какво и е като нищо ти не казва. Даже и като я попиташ какво и е тя: нищо и после се сърди че не са я разбирали
а кажи ми как да я разбере човек та така и Лукас ;P
A Нейтънчо се надявам да пофлиртува сега с Рейчал не че я предпочитам
пред Хейли просто искам Хейли да започне да го ревнува и да се сети да
направи нещо за себе си а и за Нейтан като например да поотслабне ;П
А това с гривната беше наистина много готин момент сетих се когато и я
даде и и каза: Не казвай че никога не съм ти давал нищо ;]
Google...