.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 365

Тема: One Tree Hill

Повече от фен
    Град
    ;]
    ми пробвай да изчакаш да излезат всички серии ако успееш да издържиш евала :П а някой гледал ли е новият епизод ? Доста е интересен. А и на финала стана ясно едно мое подозрение, няма да казвам какво за да не разваля удоволствието на тези които не са го гледали ;щ

Фен
    Град
    Tree Hill
    ami tva tam kadeto LUCAS se hvarlq za Nathan vav 1 epizod 4sezon li e?6toto v 3SEason go nqmam?
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    ami tva tam kadeto LUCAS se hvarlq za Nathan vav 1 epizod 4sezon li e?6toto v 3SEason go nqmam?

Даааам , там е , мила ... И според мен по-дорбе гледай 4 сезон , недей да чакаш да излезе целият.

П.П. Гледах новия епизод .. невероятен е . И наистина подозрението ти Inn0c3nCe и аз го усещам . Знаех си , че ще има подобни неща . Айде гледайте и другите епизода да може да си дадем мненията и коментарите Бааааайз за сега
    П.П 2 Като излязат субс . ще ги качим , споки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

CheerFuL_F
    Guest

Оne Tree Hill

Мога да ви кажа че Рейчъл ше се влюби в Нейтън.Лукас ще каже на брук 4е тя е искала да се бори за нея и той се е борил и сега той иска да се бори тя за него а тя ще му каже че тя не иска.Незнам дали сте гледали 2-рия епизод от 4-ти сезон но за тези който не са по-добре го гледайте има и субс ше съжалявате ако не го гледате!

Град
    зад ей онова дърво ;)

Re: Оne Tree Hill

Цитирай Първоначално написано от CheerFuL_F
    Мога да ви кажа че Рейчъл ше се влюби в Нейтън.Лукас ще каже на брук 4е тя е искала да се бори за нея и той се е борил и сега той иска да се бори тя за него а тя ще му каже че тя не иска.Незнам дали сте гледали 2-рия епизод от 4-ти сезон но за тези който не са по-добре го гледайте има и субс ше съжалявате ако не го гледате!

Дори не си си направила труда да видиш за какво говорим . Говорехме за трети епизод вече . Втори мина . Но все пак мерси за мнението , аз пък ти препоръчвам да гледаш трети епизод , ако знаеш г/д англ. не ти трябват субс . , защото всичко се разбира .

Повече от фен
    Град
    ;]

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от CheerFuL_F

Дори не си си направила труда да видиш за какво говорим . Говорехме за трети епизод вече . Втори мина . Но все пак мерси за мнението , аз пък ти препоръчвам да гледаш трети епизод , ако знаеш г/д англ. не ти трябват субс . , защото всичко се разбира .
    не тя говореше за 3 епизод
    само ми е чудно защо трябваше да разказва какво се случва в него
    без да изразява някакво мнение

Град
    зад ей онова дърво ;)

Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Хихих.. грешно си ме разбрал . Аз казах "говорЕхме за трети епизод вече" , което значи , че сме на вълна трети епизод , мина ли сме на тема трети епизод и сме приключили с втори . Ако бях казала "говорИхме за трети епизод вече" щеше да значи че сме приключили с трети и че тя е говорила за него. Дано си ме разбрал сега (че както го обясних и сама трудно се разбирам... )

Вече ще си дам малко мнението за трети епизод:
    Първо за Рейчъл , че най-много ме дразни . Тя няма да се промени значи , толкова много неща причини , макар и косвено отне 2 живота и провали медения месец на Нейли . Сега пак .. по чужди мъже ходи. И не стига това че е гадна, ами е и тъпа . Как можа да каже на Хейлс , че е дебела Тя самата каква е била .. ужас просто . Момичето е много зле .. наранява , разделя без да й пука.

За сега толкова, за другите персонажи ще пиша по-късно , че за тях е по- интересно и да не коментирам без другите да са гледали епизода

Фен
    Град
    Tree Hill

Na 18.10.2006 izliza 4 epizod.SUPER
    People always leave!

Град
    зад ей онова дърво ;)

Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    Na 18.10.2006 izliza 4 epizod.SUPER
    Дааам .. ама днес е още 14.10.2006 Ще се чака

Голям фен
    Град
    София
    Извинявам се за въпроса,да не се обиди някокой..Ама някои от вас само за тоя сериал ли мислят?МНого е добър,и аз много му се кефя..Ужасно много.НО чак толкова съпричастна с героите Прекалено е.Такова вживяване... Иначе е вярно ,че сериалът е супер!И аз се дразня на Рейчъл ,но това е само филм и то малко вече натрупано направен..Първите серии ми харесваха повече...Става леко като The O.C.-нереално изглежда.Преди поне беше малко по-земно.Некви истински майки,доведени братя,брак на 18,историята се повтаря от преди 20години със забременели момичета и изоставящи ги момчета,вманиачен побъркан татко...Хубав филм,ама много станаха интригите и понамирисва на сапун(ен сериал)

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Извинявам се за въпроса,да не се обиди някокой..Ама някои от вас само за тоя сериал ли мислят?МНого е добър,и аз много му се кефя..Ужасно много.НО чак толкова съпричастна с героите Прекалено е.Такова вживяване... Иначе е вярно ,че сериалът е супер!И аз се дразня на Рейчъл ,но това е само филм и то малко вече натрупано направен..Първите серии ми харесваха повече...Става леко като The O.C.-нереално изглежда.Преди поне беше малко по-земно.Некви истински майки,доведени братя,брак на 18,историята се повтаря от преди 20години със забременели момичета и изоставящи ги момчета,вманиачен побъркан татко...Хубав филм,ама много станаха интригите и понамирисва на сапун(ен сериал)
    Как точно определи, че някой се вживява?И моля те недей сравнявай сериала с The O.C. или пък някоя сапунка ... нищо общо !

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ComiX
    Как точно определи, че някой се вживява?И моля те недей сравнявай сериала с The O.C. или пък някоя сапунка ... нищо общо !
    Еми явно е искала да каже за мен или не само , няма нищо , ще я извиня този път за некомпетентното изказване. Всеки има право да мисли каквото си иска. Но това определено не е нещо от рода на О.С. или още по-зле - сапунка .
    И това , че говоря(говорИМ) за сериала не означава , че нямам(Е) живот или работа и само за него си мислим . Просто в ОТХ има нещо различно , към което се привъзваш. Друг е въпоросът , че ти не го чувстваш така . И повече не си позволявай да обиждаш , когото и да е , моля те. Смешно и неетично е.

Фен
    Град
    Tree Hill
    Napalno sam saglasna s ComiX seriala si e strahoten i izob6to nqma ni6to obto sas sapunkite.A i nikoi ne se vjivqval vsi4ko koeto se slu4va tam se slu4va i v realniq jivot
    People always leave!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    eiii nqkoi ako ima sybtitri za 3 epizod na 4 sezon peace mn mi se gleda a ne razbiram angliiski
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    eiii nqkoi ako ima sybtitri za 3 epizod na 4 sezon peace mn mi se gleda a ne razbiram angliiski
    Май няма още .. не съм видяла Съжалявам . Може би утре ще са ги превели . То не е кой знае колко работа , ама все пак трябва да стане хубаво , зат`ва не всеки се заема

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Хихих.. грешно си ме разбрал . Аз казах "говорЕхме за трети епизод вече" , което значи , че сме на вълна трети епизод , мина ли сме на тема трети епизод и сме приключили с втори . Ако бях казала "говорИхме за трети епизод вече" щеше да значи че сме приключили с трети и че тя е говорила за него. Дано си ме разбрал сега (че както го обясних и сама трудно се разбирам... )
    не ти грешно си ме разбрала имах впредвид че тя говореше за 3-ти
    епизод а не както ти си мислеше, че говори за 2-ри.

Съгласен съм с теб, че първите сезони бяха по хубави. Аз също не се кефя на интригите и такива глупости. В първите сезони беше много по весело. Тогава бяха свалките, игрите на предизвикателство или кво беше там. Сега атмосверата е някаква сякаш по мрачна. Аз не гледам сериала за да се натоварва излишно а точно обратното да разпускам. Не че не е интересен пак и не ме кефи на макс но бих искал да е в малко по весела насока.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    Май няма още .. не съм видяла Съжалявам . Може би утре ще са ги превели . То не е кой знае колко работа , ама все пак трябва да стане хубаво , зат`ва не всеки се заема
    mersi se pak mila

Супер фен
    Град
    до тебе...
    yes mersi mila ei sq 6 go gledam

Фен
    Град
    Tree Hill
    Moje li dami dadete nakolko snim4ici na Sophia i Chhad ili samo na edini ot dvamata.Iskam v iza6toto v google koito sa vsi4kite sam gi gledala i gi imam pak ako moje i tam na grugite ot OTH ako vi ostane vreme i ne mi se sqdosate
    People always leave!

Супер фен
    Град
    В България
    Най накрая и аз го изгледах.Ще започна с ...
    ... Лукас... Нещо ми се губи в тези три епизода, май не казва или не прави нищо интересно, с което да ме впечатли.Адски много почнах да се дразня от държанието му може би заради това, че съм фенка на Брукас, а той колкото и да твърди че я обича, че се е борел за нея... все при Пейтън тича... на това ако му викат приятелско отношение! (опитвам се да влеза и в ролята на Пейт, която точно заради Брук толкова време премълчаваше чувствата си към Лукас, но не мисля че точно това беше моментът да ги покаже)
    Пейт, Пейт ... Пейт ... ката за начало ... хич не ми харесва с тази прическа!като и е изправена косата поне според мен е доста по сладка... харесва ми новият и имидж вече не е същата пънкарка, по женствена е Много смешна ми беше сцената, когато Пейт и Дерек бяха в кафенето на Керън и Дерек я попита нещо дали си е довела някой в случей че е психопат... и тогава Люк се обърна.. иии
    Брук.. фаворитката ми ! Много и се радвам на това момиче за това, че се държи и не показва пред Лукас колко е наранена... ! А репликите, които си разменят с Пейтън.. адски забавни са ми тези сцени дано да ги има и занапред колкото и егоистично да звучи
    Хейли-Нейтън-Рейчъл... какво да кажа... обичат си се и това си личи в последната сцена и когато той не го каза, но беше ясно че беше отишъл при реката не само заради това което го мъчи, а и заради гривната на Хейли... и когато и я сложи.. това ми беше любимата сцена :P Рейчъл ....колкото и да е чаровна си е КУЧКА!Вие си го знаете,нали? Как пък точно сега се сети, че харесва Нейтън?Или просто целта и е да съсипе още някой живот?Два не са ли напълно достатъчни...зззззззз...
    Много ми е мъчно за Маут Се на неправилни момичета попада(нищо против Брук :P ) Макар че сцените, когато беше пиян бяха забавни особенно тази с Дерек
    Ето и последния персонаж, който ще коментирам - Дерек незнам какво да кажа ...сладур е :P Добре вървяха нещата между него и Пейт като брат и сестра... но дали наистина е така?Психопат влюбен в Пейт, без никакви роднински връзки или просто брат, кефещ се на сестра си?

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Град
    зад ей онова дърво ;)

Брук.. фаворитката ми ! Много и се радвам на това момиче за това, че се държи и не показва пред Лукас колко е наранена... ! А репликите, които си разменят с Пейтън.. адски забавни са ми тези сцени дано да ги има и занапред колкото и егоистично да звучи
    хЪхЪхЪ Наистина са смешни сцените , но не е особено хубаво да се слуша , че Пейт би се радвала Брук да умре Но ми стана много смешно когато Брук говореше за Peyton team и Brooke team. .Все пак се надявам те двете да се оправят . Приятелството е над авантюрата с момче , и Пейтън трябва да го осъзнае. Иначе тя наистина много ме дразни напоследък . Уж не допускала лесно хората - ами веднага прие Дерек , без никакви подозрения , та дори и рисунката на Ели му подари . Пък и е толкова вглъбена в себе си и мисли само за собствените си проблеми , че не забелязва проблемите на приятелите си - нито на Маут , нито на Хейли . Докато с Бруки не е така . Много беше добра сцената ,в която защитаваше Нейли и тяхната любов пред гадината Рейчъл
    Ааа.. и Лукас също ми лази по нервите . Беше много тъпа репликлата му : "Then I am not the guy for Brooke Davis" Твърди , че я обича , но въобще ме може да я разбере , да види/усети ,че тя страда. Защото колкото и да се прави на силна , Брук същото , когато е сама плаче и е тъжна

Бтв все ми се струва , че тоя Дерек е онзи Watchme...(не помня как беше цялият никнейм) . Тази стена и зловещата музика накрая , тука има нещо нередно , ама да видим какво ще е

Повече от фен
    Град
    ;]
    Ааа.. и Лукас също ми лази по нервите . Беше много тъпа репликлата му : "Then I am not the guy for Brooke Davis" Твърди , че я обича , но въобще ме може да я разбере , да види/усети ,че тя страда. Защото колкото и да се прави на силна , Брук същото , когато е сама плаче и е тъжна
    Лукас не ме е кефил никога, Нейтан е бил моят фаворит винаги, но
    в случая не сте прави. Не знам как да усети това като тя нищо му не казва
    това винаги съм се дразнел а може би и всички мъже по принцип ;щ
    Как да разбереш едно момиче какво и е като нищо ти не казва. Даже и като я попиташ какво и е тя: нищо и после се сърди че не са я разбирали
    а кажи ми как да я разбере човек та така и Лукас ;P
    A Нейтънчо се надявам да пофлиртува сега с Рейчал не че я предпочитам
    пред Хейли просто искам Хейли да започне да го ревнува и да се сети да
    направи нещо за себе си а и за Нейтан като например да поотслабне ;П
    А това с гривната беше наистина много готин момент сетих се когато и я
    даде и и каза: Не казвай че никога не съм ти давал нищо ;]

Фен
    Град
    Tree Hill
    PLS za nqkolko kartinki pls [-o<
    People always leave!