- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Най накрая и аз го изгледах.Ще започна с ...
... Лукас... Нещо ми се губи в тези три епизода, май не казва или не прави нищо интересно, с което да ме впечатли.Адски много почнах да се дразня от държанието муможе би заради това, че съм фенка на Брукас, а той колкото и да твърди че я обича, че се е борел за нея... все при Пейтън тича... на това ако му викат приятелско отношение!
(опитвам се да влеза и в ролята на Пейт, която точно заради Брук толкова време премълчаваше чувствата си към Лукас, но не мисля че точно това беше моментът да ги покаже)
Пейт, Пейт ... Пейт ... ката за начало ... хич не ми харесва с тази прическа!като и е изправена косата поне според мен е доста по сладка... харесва ми новият и имиджвече не е същата пънкарка, по женствена е
Много смешна ми беше сцената, когато Пейт и Дерек бяха в кафенето на Керън и Дерек я попита нещо дали си е довела някой в случей че е психопат... и тогава Люк се обърна.. иии
![]()
Брук.. фаворитката ми ! Много и се радвам на това момиче за това, че се държи и не показва пред Лукас колко е наранена... ! А репликите, които си разменят с Пейтън.. адски забавни са ми тези сценидано да ги има и занапред колкото и егоистично да звучи
![]()
Хейли-Нейтън-Рейчъл... какво да кажа... обичат си се и това си личи в последната сцена и когато той не го каза, но беше ясно че беше отишъл при реката не само заради това което го мъчи, а и заради гривната на Хейли... и когато и я сложи.. това ми беше любимата сцена :P Рейчъл ....колкото и да е чаровна си е КУЧКА!Вие си го знаете,нали?Как пък точно сега се сети, че харесва Нейтън?Или просто целта и е да съсипе още някой живот?Два не са ли напълно достатъчни...зззззззз...
![]()
![]()
![]()
Много ми е мъчно за МаутСе на неправилни момичета попада(нищо против Брук :P ) Макар че сцените, когато беше пиян бяха забавни особенно тази с Дерек
Ето и последния персонаж, който ще коментирам - Дерек незнам какво да кажа ...сладур е:P Добре вървяха нещата между него и Пейт като брат и сестра... но дали наистина е така?Психопат влюбен в Пейт, без никакви роднински връзки или просто брат, кефещ се на сестра си?
![]()
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)