- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Tree Hill
Благодаря, че си спестихте коментарите и ме изчакахте.. !![]()
Май се оказах много заблудена за това коя е бременна.. Няма да коментирам, че се изложихИ все пак се надявах да е Брук та да се съберат с Лукас!
Деб не ми харесва напоследък въобще, а ми беше един от любимите персонажи... имам чувството, че ревнува сина си от Хейли.Само на мен ли не ми допада с дълга коса и петпластово червило?
Какво ще кажете за новото момиче това със клуба на 'девствениците" ?
Присъствала ли е и в друг епизод и аз просто да не съм и обърнала внимание?Но все пак ще е хубаво ако участва и в следващите епизодиИ тук ми дойде на ум, че може да стане новата любов на Маут... сладури ще са!А дано!
![]()
![]()
Брукк... ебасиии... кефя и се на макссс!!!! Особенно за това където е прикривала Хейли.Опитвам се да направя някакви асоциации защо при положение, че тя вижда че става нещо между Нейтън и Рейчъл и ако Нейт не разбере по-скоро.. нещата между него и Хейлс ще се влушат или поне според мен вече натам са тръгнали!Липсват ми моментите между тях двамата![]()
Вече почвам да се плаша като дадът сцени с ДанНе от самият него ами от това, че вече и на него много му се насъбра - съпругата му го изостави , убийството на Кийт , държанието на Нейтън към него а и на Лукас.... но май Керън ще компенсира всичко това
![]()
Напоследък ми се иска да мисля, че Дан се е взел в ръце
![]()
Защо всеки казва, че Дерек е психопат?Това, че е толкова привързан,пристрастен или де да звам и аз ... към Пейтън ... че цялата му стена е в нейни снимки и нещата от последната сцена в този епизод... го прави психопат ли?Не знам коя е точната дума, но не мисля че е тази!
Пейтън и Лукас не искам да ги коментирам... безразлични са ми напоследък..
Липсваха ми Белия , отбора и мажоретките! Gooo Ravens Gooo !! :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)