- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кавете си мнението
от известно време ходя на едно кафе всеки ден сутринта да пия кафе и там има един много хубав барман направи ми голямо впечестление и искам да се запозная с него но незнам как да стане ако вие знаете някакъв начин кажете го.мерси предварително![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
vednuj se zapoznah s edno seritior4e taka:
toi doide pri na6ta masa da ni vzeme poru4kata...popita me kakvo 6te si poru4am i az go poglednah(ama po produljitelno)i mu kazah 4e si poru4vam edno servitior4e...pogledna me,usmihna se i kaza 4e posle 6te doidel da si pobubrim...jalko 4e stana kato bqh na more toi tam jivee![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Седни на бара и си лафи с него. Кво по-просто?!
Хихи.. тва бтв е мн добро!:)Първоначално написано от Neli_LP
MNogo to4no!Nqma ko tolkos my misli6!Първоначално написано от WILD__BOY
Ако си готина директно го почваш и тва е.
Няма нищо по просто от това да действаш направо.. Ако и той има симпатий към теб ще му хареса!
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
По същия начин, но ти отиваш при бармана.Първоначално написано от Neli_LP
![]()
ем като си поръчваш, казваш "искам един `Секс На Плажа` със сервитьора".. тоя номер съм го правила![]()
или пък казваш, че искаш запалка и той ти носи, след тва му благодариш, заприказваш го нещо за цигарите и то от там нататъка работата си потръгва :}}}
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
nali e golqma filosofia . sqda6 i go zagovarq6. no li4no az ne bih stanal rano sutrinta da otida na kaje da gledam servitiorka kfa maina 6te i tegla ako mi sebaudat zaradi neq![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Притрябвала си му...
Извиняавай мило другарче, може ли да се запознайм?!?!![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
na4i otibva6 nakontena pri nego,naglasena i mu vika6 ot dosta vreme mi pravite dobro vpe4atlenie i mu vika6 ,6te mi e priqtno da se zapoznaeme.toy sus sigurnost 6te proqvi interes kum tebe.
Супер съвет.Първоначално написано от valantain_love
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ptovash na bara poruchvash si kvoto iskash i zapochvash da mu dosajdashaz taka praq vinagi....
Няма нищо по просто от това да действаш направо.. Ако и той има симпатий към теб ще му хареса!
![]()
![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Кратко и ясноПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi otvori se malko ppovecheotidi pri nego i poiskai da se zapoznaete...prosto i lesno
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Ами ако го харесваш го заговори,както казаха седни на бара и си говори с него.