.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: problem

Guest

problem

bihte li se sreshtnali s momche ot chata ,koeto ne ste wijdali na snimka.Nie se poznawame ot skoro ot mirka i toi e malko zlobnichyk .Shte wodi i priyateli i az shte wodya priyatelki ,no wse pak me e strah.Kakwo shte me posywetwate

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emiaz bih otishla...zashtoto do sa kakto kazah v edna tema obicham da znam s koi govorq..i kato e zloben tochno s nqkolko prikazki shte go postavq na mqstoto mu...da vidi koi komandva i koi e zlobniq...taka che otivai i deistvai...govori mnogo i se otvarqi....e samo ako si si takava de...ne inache da stane nekvo tupo i naglaseno....

Guest
    az ne sym momiche.Momche sym i tam e problema.Toi ne znae

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Отиди....срещите от чата са нещо интересно А пък като е злобничък то това си е негов проблем а и не се страхувай нали ще си с приятелки ще ти е забавно,ще видиш...Наистина е хубаво да знаеш с кой си пишеш
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    Амиииии той защо незнае?Демек той мисли,че си момиче...така ли излиза?
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    smi da dali shte me zareje ako mu kaja.Dwamata dobre se razbirame.Ako se grimiram shte razbere li.Dori po Skype si pishem.A toi mi prati mnogo snimki ,pyk az kazwash che me e sram i sega tryabwa da se wdim.Dnes w 1.Kajete kakwo da prawa.Byrzo

Re: problem

Аз не бих отишла
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    smi da dali shte me zareje ako mu kaja.Dwamata dobre se razbirame.Ako se grimiram shte razbere li.Dori po Skype si pishem.A toi mi prati mnogo snimki ,pyk az kazwash che me e sram i sega tryabwa da se wdim.Dnes w 1.Kajete kakwo da prawa.Byrzo
    А??? Дали вика ако се гримирам ще разбере...само аз ли си мисля,че ни взимаш на подбив Но айде ще се направя на ударена...ми отложи срещата многооооооо вероятно е,че след като види,че си момче да остане леко разочарован,не мислиш ли?

Мега фен Аватара на iiirish
    нямам голямо доверие на хора от чата, дори и да имам техни снимки. и не! не бих отишла!

Голям фен
    Град
    Memphis
    idi idi nqma losho nishto ne gubish
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kakvo?? Ako se grimirash nqma da razbere li? I ti se nadqvash na tova? O Boje! Moq syvet e da ne otivash.. toi shte byde mnooogo razocharovan a ti naranen..

sunflower
    Guest
    nedej da hodi6 nikyde s nego, predi da si mu kazal, 4e si mom4e. pomisli kakva nelepa sityaciq 6te se polu4i, ako se sre6tnete i toi vzeme da se oglejda i 4udi kyde e momi4eto s koeto ima sre6ta. 6te re6i, 4e prez cqloto vreme si se podigraval s nego!!! pyk 6tom e i zloben, o6te po-lo6o...

Някой не е наред май

Guest
    да не си гей бе ? за кво си оредил среща с момче

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Някой не е наред май
    даа и аз тва викам

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Gei e!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми аз не бих отишла ей така ... поне една снимка да беше дал ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Не,не бих!

Guest
    Аз лично не бих отишла на такава среща. Много пъти съм имала, но досега никога не сам ходила и не мисля, че някога ще отида!А нещо не разбрах мн защо ти е да ходиш на среща с момче или си гей, или го смяташ за мн добър приятел, но след като казваш, че от скоро се познавате май е първото, но дано не съм права

Аз направих един път такава глешка ....беше голямо разочерование!Недей!

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    tryabwa da se wdim.Dnes w 1
    Е, какво стана; отиде ли? Надявам се, че не, но все пак да попитам.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Голям фен
    Град
    Бургас
    Блахахаха...къв бъзик...блахахахах...ако не е бъзик, значи има мнооооогооооо болни мозъци из тоя форум

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    ami az lichno mn bih vnimavala shtot sqkvi gi ima da ne sujalqvash posle
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си