.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: strii:(

Terisa
    Guest

strii:(

iskam da vi popitam dali znaete neshto za mahane na strii,zashtoto az imam po gazai neznam kak da gi mahna,a sa mi mnogo nepriqtni!4ela sam 4e ako na mladi godini ti izleznat posle s vremeto se zali4avat,vqrno li e?!i iskam da popitam mom4etata dali tova bi im bilo nepriqtno!!!

Супер фен
    Избледняват с времето, няма страшно. Не можеш да ги махнеш лесно, но трябва да се предпазваш от появата на нови. Знаеш ли защо си ги получила? На мен лично няма да ми направи впечатление, така че спокойно.

Guest
    kakvo e strii???

Terisa
    Guest
    mi polu4ih gi ot rqsko nadebelqvqne i posle otslabnah i stana ujass!te poprincip se polu4avat ot rqsko napalnqvane ili otslabvane!

Guest
    ama kak izglejdat ne6to kato celulit li sa ili kato na maikite koremite (nali znaete kak e)edni takiva belezi ili ne6to takova tova li e???

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ama kak izglejdat ne6to kato celulit li sa ili kato na maikite koremite (nali znaete kak e)edni takiva belezi ili ne6to takova tova li e???
    Това е да. За съжаление не се махат лесно, единствено с оперативна намеса. С времето избеляват. Предимно за момичетата, ако искате да отслабвате използвайте някакъв крем, за да направите кожата си по-мека и разтеглива.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...ighlight=strii - Вярвам, че това изчерпва темата
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Стриите се махат и заличават само оперативно.По-добре не чакай да се заличат сами,а ги мажи с разни кремове докато още са лилаво-розови,защото само в този период могат да се заличат малко без да ти се налага да се подлагаш на операции и процедури.
    Чувала съм,че за стрии помагат кремове,обогатени с витамин Е и кокосови масла.Подходящи са също пилингите с кафе и отварите от бръшлян.
    Потърси в сайта www.rozali.com и ще намериш полезна информация,относно проблема ти.
    Успех!

Супер фен
    Град
    sofia
    ima takava tema

sladkish4eto_f_sofia
    Guest

otnosno striite

az li4no da vi kaja te sa dosta uporito neshto koeto izklu4itelno trudno se maha ima edin krem na Deva protiv striite koito naistina deistva i pone gi zali4ava cakata mu e da se regulira tegloto i da nqma golemi napulnqvaniq i otslabvane ami tova e koeto az znam za tqh pieneto na mnogo voda sushto pomaga spored men

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    az imah i vse o6te imam no ve4e stanaha kato belezi. Mahnah gi s krem protiv srtii i celulit ot AVON i naistina na men mi pomogna no trqa 2-3 mes podred da si maje6 seki den
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    sofia
    za 100ten put IKAROV
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    http://www.teenproblem.net/forum/vie...ighlight=strii - Вярвам, че това изчерпва темата
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си