.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

Imam problem sus slaninite otpred

Zdr! imam problem i mn 6te se radvam ako nqkoi mi pomogne. zna4i ob6to vzeto ne sam debela imam samo otstrani edni slanini (ako se se6tate-otstrani na krusta) koito s ni6to ne moga da gi mahna. probvah s dieta no samo korema spadna a te ostanaha. ako nqkoi znae molq da pi6e [/b]
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    prati mi Ls i 6te se opitam da ti pomogna
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    PLS napishi tuka kvoto znaesh shtoto i az sum s sushtia problem i mnogo iskam da gi mahna tia slanini stoiat grozno primerno kato sum s dunki i kolan i izskochat (
    Imam i drug vupros ne sum na gladna dieta mi gledam da se ogranichavam kato primerno na det iam niakvi plodove bez banan i osven plodovete edin krenvirsh sirene i pastet bez hliab.. iskam da znam dali ot krenvirsha i pasteta mn se debelee?Shoto vsichko drugo mi e slabo samo tozi korem i slaninite otstrani mi prechat..

Така явно не сте запознати с Кардио тренировки ... та така нареченото кардио е да тичате, скачане на въже, плуване, каране на колело... та от този вид тренировка се стопява излишната подкожна мазнина ... а тези сланинки на кръста ти се наричат паласчици ... Аз ти препоръчвам ... да тичаш всяка сутрин на гладно .. тогава е най-добре за организма ... и ако го правиш всеки ден до месец си с перфектно тяло ... ще изгориш мазнините .... и ще се появи така нареченият релеф ... Успех ...

Мега фен
    Това е момиче, не му трябва релеф.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    prati mi Ls i 6te se opitam da ti pomogna

Kakvo e LS?
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Повече от фен
    за да има релеф трябва преди това да си направил мускулна маса... иначе релеф няма да изкочи

Мега фен
    Извратени сте! Жена с релеф!

Супер фен
    Няма по секси нещо за мен от жена с добре оформен релеф.
    2т. системно

15_f
    Guest
    Ne znam ama az otslabnah za 2 meseca 8 kg kato sportuvah - kolelo pluvane tenis i suvsem malko skeitboard. A ina4e sum si qla suvsem normalni i sega sum SUPER! \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
    Така явно не сте запознати с Кардио тренировки ... та така нареченото кардио е да тичате, скачане на въже, плуване, каране на колело... та от този вид тренировка се стопява излишната подкожна мазнина ... а тези сланинки на кръста ти се наричат паласчици ... Аз ти препоръчвам ... да тичаш всяка сутрин на гладно .. тогава е най-добре за организма ... и ако го правиш всеки ден до месец си с перфектно тяло ... ще изгориш мазнините .... и ще се появи така нареченият релеф ... Успех ...
    Няма какво повече да допълня

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Opredelen rejim na hranene-pochti bez zakuska,sled tova obiadvay i vecheriay normalno,no bez sladki prostotii ot roda na vaflichki!Drugiat variant e da zakusich,a sled tova da ne obiadvach i pak bez sladki raboti-moje da si pozvolich da iziadech 2 sladoleda na sedmica.Sachetano s tova,razbira se,ti e neobhodim i sport-vseki den opredelena gimnastika-zagriavka,50 pregavki,50 koremni presi,50 polukoremni presi,svecht i most,25 koremni presi sas sviti kraka,ochte 50 polu mosta za stegnato dupe,kraka i korem,25 polu svechti i 25 koremni presi v sednalo polojenie,sas sviti kraka vav vazduha,kato gi svivach i opavach.Sled tova vartene na obrach po 19 minuti.Na moreto i v parka mojech da tichach sutrin,da pluvach,da varvich mnogo.Tancuvay-dvijeniieto e mayka na zdraveto,na tonusa i na krasivata i stegnata figura,razbira se!

Guest
    Nikoi ne mi otgovori zatova shte si zadam vuprosa po drug nachin..
    ...ima li smisul ot dieta s mlechni produkti kato sirene krenvirsh kashkaval maslini pastet .. ???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nikoi ne mi otgovori zatova shte si zadam vuprosa po drug nachin..
    ...ima li smisul ot dieta s mlechni produkti kato sirene krenvirsh kashkaval maslini pastet .. ???
    Аз ще ти отговоря, въпреки че се съмнявам да схванеш. Диетите не се делят на млечни, месни, щоколадови и тн. При диетата си следиш приетите калории и отнощениетп м/у белтъчини/въглехидрати/мазнини. В твоя случай трябва да приемаш около 1800 калории. И да приемаш повече белтъчини и наситени мазнини, да ограничиш бавните въглехидрати и да спреш бързите такива.
    А иначе паласките най-трудно се свалят. Прави усукани коремни преси, върти обръч и ако имаш възможност ходи на фитнес, където има специални уреди акцентиращи на тази област.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Град
    някъде там...
    mersi na vsi4ki koito mi pomognaha!

Голям фен
    Град
    sofia
    pravi krugove s taliqta i 6te se mahnat az taka si mahnah moite i stava mn burzo za 2 sed nqma d ima6 ni6to
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

fake
    Guest
    dieta s mlechni produkti kato sirene krenvirsh kashkaval maslini pastet .. ???

Супер фен
    Само с упражнения може Просто прави мн коремни преси...ходи на фитнес...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Да бе... то с коремни преси ставало.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fake
    dieta s mlechni produkti kato sirene krenvirsh kashkaval maslini pastet .. ???
    И аз го забелязах...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    pravi krugove s taliqta i 6te se mahnat az taka si mahnah moite i stava mn burzo za 2 sed nqma d ima6 ni6to
    Kak se pravqt tezi krygove ?

Голям фен
    Град
    sofia
    emi zna4i zastava6 prava moje i leko da si raztvori6 krakata(ne e zaduljitelno)i po4va6 da se vurti6 ot taliqta nagore ili prosto da se naklanq6 nalqvo i nadqsno ima su6tiq efect!probvai i 6te vidi6
    A walk to remember

Guest
    Blagodarq ti Shte go probvam i se nadqvam da ima efekt Thanks

Голям фен
    Град
    sofia
    molq molq za 2 sedmici 6te si ok \/
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си