- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "втори дубал"на една любовта
Интересно ми е какво мислите по въпроса може ли една обич да съществува отново да има "втори дубал"на една любов...?Ако да защо мислите така и дали ще е по-хубаво или не.Ако отговорът ви е не защо мислите така?
![]()
ем марак че в песента на Вероника става ясно,че не може да има..аз мисля точно обратното...ако е ИСтинската любов и е направена грешка,то трябва да се продължи напред и ..дам
ае има ли желание всичко може да стане![]()
razbira se che moje.ako lubovta e bila istinska....to znachi ne e prikliuchila prosto e bila v zastoi.
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
da,i az mislq 4e moje da ima produljenie.Ako naistina si obi4al nqkoi,to toi lesno ne se zabravq dori i da te e naranil!
dori da ima povtorenie ne e garanciq che pak nqma da se precaka neshto no tva ne znachi che nqma lubov...prosto se poqvqvam otttuk ottam prechki no te pravqt jivot ni po energichen
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Както вече казаха, ако любовта е истинска, една грешка не би трябвало да я развали.![]()
Всяка любов може да има продължение стига да е истинска. За мен никоя любов не е една и съша. Така че не може да се очаква вторият дубъл да е същият. В повечето връзкаи началото е най-хубавото, така че това е нещо, което не може да се върне. Но ако чувствата са истински и любовта е желана и споделена, не втори ами педесети дубъл да е пак ще е хубаво.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ako e bila istinska lubov tq ne se zabravq.Kakto e kazano "starata lubov rajda ne hvashta" Ta mislq che e vyzmojen vtori dubal.I vse pak si zavisi ot mn neshta.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Е в такива моменти се замислям колко пропаднало е днешното чалга общество... 'в песента на еди-коя-си-силиконова-разголена-надута-пача-чалга-певица' ... аве я се усъзнайте малко, а ? Утре ше пуснете тема 'защо днешната младеж се облича като курва.' и се сетете за това ми мнение. Ето защо - защото се водите по акъла на 'яките какички от екрана' който на практика са си скъпо платени курви. И единствената разлика между жас и тях е, че те са скъпо платени, а вие ефтино или дори безплатно.Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
moje,no nadali shte e sushtata
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Незнам дали има оби4 втори дубъл или може би никога не си спирал/а да оби4аш този 4овек...
При мен мисля,4е е второто...много по-хубаво е от първия път,но и много по-трудно...времето и обстоятелствата са срещу нас и дано да греша,но ми се струва,4е няма да издържим още дълго...![]()
Но трябва да бъдем оптимисти..."Ако нещо се слу4и веднъж,то не е задължително да се повтори,но слу4и ли се два пъти,то със сигурност ще има и трети път"![]()
Напълно подкрепям =D>Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
ako edna lubov nqma shans da bade osashtestvena ne praete kat povecheto- tragvat da se samoubivat i tn ...trqa se preodolqa sichko kolkoto ida bolii kolkoto i da e tejko
Еми .. ако раздялата е за кратко.. Т.е. 2-3-4 дни осъзнаваш какво губиш. Имаш ли втори шанс с тоя човек отначалото ти е трудно, но в последствие искаш с вас всичко да е добре понеже не ти се иска пак да се отделиш от него и да страдаш така както си страдала без него. Ако раздялата е за по-дълго време .. 2-3-4 месеца ми е много Х как ще се започне от начало, щом има жива рана и в двамата. Поне аз така си мисля. Ако ми се случи нещо от сорта с по 2-3-4 месеца ще споделя мнението си отново, ако е по различно от сегашното.
Надявам се да не ми се случваАйде обичам ви, обичайте се и вие
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Може, при всеки е различно. Зависи от характерите, зависи от причините за раздяла. Едно е сигорно - Втория дубал ще е или по прекрасен или по ужасен, но никога няма да е сьщото като пьрвия път!
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
да е*а тъпата чалга сбърка народа тук песента на Вероника нз си кво слушаите още тези глупусти и до никъде няма да опретеПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
тва ме разби браво брато за теб съм мн точно им го каза =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
защо не четеш какво казвам!Ако го прочетеш и можеш малко да помислиш...казвам че НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!!!Първоначално написано от Анонимко
BTW земи се логни първо!
АЗ пък все повече се уверявам,че ако веднъх не се получи, вторият път става по-лошо...и като се замисля в песента "втори дубъл" има много вярно от живота..."...вече не сме това, което бяхме...най накрая го разбрахне..." (текста на песента се е вплел в съзнанието ми...)
ne mislq,4e e vazmojno.imah edna friendka,koqto vednaj skasa s gadjeto si i posle edin mesec ni6to.mina se tva vreme i dvamata pak tragnaha,no vsi4ki,koito gi gledahme otstrani vijdahme,4e e nqkaksi istezano tva deto prevqt.v kraina smetka pak skasaha i to po prostata pri4ina,4e ne se razbirat i ne mogat da badat dalgo vreme zaedno.
sled kato vednaj ne se e polu4ilo,na4i ne moje da se polu4i.ako moje6e to nqma6e da ima "preden" pat a vsi4ko 6te6e da e prodaljilo.
hey now !!!
всичко зависи от начина по който са се разделили ако е имало кавги и недуразуминея колкото и да са се обичали иансовете са малки...
имаше един спомен "Не се повтарят стари временаи първата любов не се завръща. Макар и вечна любовта тя никога не е една и съща!!"
и да има втори шанс за една връзка просто не мисля че ще е същото
Не зная как, къде, защо любовта е страх за мен.
За мен е страх и но защо - как искам да съм в нейн плен. Къде е тя, защо я няма, а дупката е вече яма.
Искра загасна, болка бясна погълна сянката прекрасна
мама каза, че може, значи може...
ае по-тъпа тема не можете ли да измислите ? а пък отговорите на 50% от вас анонимковци са смешни ... вие сте комплексари, които търсят само на кой да излеят омразата си и тъпотията си ... ае чао довиждане лека нощ приятни сънища анонимковци...
отговороът на темата е супер ясен - да, естествено
п.с. на всички анонимковци обява - наближава Коледа и дядо коледа си търси помощници ...
обичам дениту ми{}
Може.Зависи много от причината за раздялата,от обстоятелствата,от характерите на двамата.Аве според мен,ако имат желание и двамата да са отново заедно всичко ще си е ок.Дори да не е като първият път това не оначаваче няма да е хубаво,напротив с времето човек много по-добре осъзнава и се учи от грешките си.![]()