.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

има ли възможност по малко момче да ходи с по голямо момиче?

значи харесвам едно момиче но то е по голямо от мен и тя си пада по батковци по големи от нея..... а пък аз съм по малък от нея с две години и реших да ва питам имам ли някакъв шанс?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Супер фен
    Град
    Burgas
    dai pove4e info

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен
    Щом си пада по батковци, значи е надута пичка, която се мисли за много зряла и И харесва да я "водят" на кафе и дискотечка. Избери си някоя по-земна.

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Щом си пада по батковци, значи е надута пичка, която се мисли за много зряла и И харесва да я "водят" на кафе и дискотечка. Избери си някоя по-земна.
    еми не е надута изобщо но просто за нея годините са много важни .... бих казал са от наи голямо значение .....
    Нещо романтично

Guest
    po princip ima vuzmojnost po-malko mom4e da hodi s po-golqmo momi4e,no v tvoq slu4ai edva li.no puk ni6to ne ti pre4i da probva6,nali?

Мега фен
    На колко години е тя?

Град
    Vmware Fusion
    ся ще е 12 клас последна година а аз ще съм 10 клас тя е на 18 аз на 16.
    Нещо романтично

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    mi nie ne mojem da ti kajem,nai dobre govori s neq i shte razberesh
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    ЕЕ...браво. На 18 години и още търчи по батковци.

Току що приложих косинусова теорема и резлутата изглежда задоволителен като стигнах до две решения - или ще стане, или няма да стане.
    Патока не става?
    Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
    Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
    Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.

Супер фен
    поне по-висок от нея ли си

voaiora
    Guest
    Spored men nqma6 mn golqm 6ans no vse pak ne pre4i da opita6...a i siguren li si 4e si pada SAMO po po-golemi!Zavisi kakvo namira v tqh...ako e akyla i tqloto ako si po-razvit v tiq otno6eniq ima6 6ans spored men!Ako tyrsi kintite im....ne se zanimavai!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от elf4o
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    еми не е надута изобщо но просто за нея годините са много важни .... бих казал са от наи голямо значение .....
    в такъв случай обстоятелствата са срещу теб. по-добре се откажи. ако все пак искаш да се пробваш, трябва да знаеш че няма да е лесно - за да ти провърви трябва да я убедиш по някакъв начин че годините не са важни, а самия човек. покажи се като зрял за възрастта си (също няма да е лесно, ако не си такъв) и ако имаш талант да съблазняваш, може и да стане.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Ivanov
    Току що приложих косинусова теорема и резлутата изглежда задоволителен като стигнах до две решения - или ще стане, или няма да стане.
    kolega, mislq 4e mnenieto vi e izklu4itelno prosto napisano, sy6tevremenno perfektno otgovarq6to na vyprosa

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    поне по-висок от нея ли си
    да с 40см поне.
    Нещо романтично

Фен
    Град
    София
    оооо има възможност - Аз съм доказателстово

Щом е 12 клас не ми я хвали - точно около тези години искат да се направат на гъзарки.....Просто или иска некой батко с пари или я е срам какво ще кажат другите за нея, което според мен е яко тъпо!
    Или просто си намери някоя по-земна, която не гледа тези неща!
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

mi opitai s opit glava ne boli
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Супер фен
    Ами няма нищо лошо някое момче да ходи с какичка,но ти сам каза че тя пък си пада по батковци,затова според мен нямаш шанс.

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ами няма нищо лошо някое момче да ходи с какичка,но ти сам каза че тя пък си пада по батковци,затова според мен нямаш шанс.
    бившото и гадже беше на 26 години.................. ((((((((((((( пък аз каквото и да напрая ши каиш съм невидим праи са че ма няма и не ме забелязва хем са праи уж че сме приятели.......................пфууу ууууууууууууу(((((((((
    Нещо романтично

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от elf4o
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    бившото и гадже беше на 26 години.................. ((((((((((((( пък аз каквото и да напрая ши каиш съм невидим праи са че ма няма и не ме забелязва хем са праи уж че сме приятели.......................пфууу ууууууууууууу(((((((((
    Точно за това не се занимавай повече с нея,а ми си намери някоя мацка,която ще ти обръща внимание.

Абе ко се занимаваш.Толккова са много. Ти точну най - надутата си си избрал.

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nabor 88 sym i sym hodila sys 90 :P

Град
    Vmware Fusion
    не е надута ама просто годините са много важни за нея и даже вече и време не си отделя за мен............... не сме се виждали от месеци..............
    и отдавна не сме си писали общували аи сме от едно училище все пак. тя е отличнична супер примерна не е чак толкова красива колкото умна и съм пленен от нея и...... съм и го казвал и винаги каквото ми е искала и съм могъл да и помогна и бих направил всичко за нея ама тя явно не го оценява не знам какво да правя тя е може би първата ми любов на 16 съм пък тя е на 18 аз много я харесвам обичам и ценя а тя сякаш не ме забелязва даже вече си мисля че се крие от мен защото даже и смс и пращам понякога и не ми отговаря вече откакто съм се върнал от чужбина не ми е казала нищо не знам какво да правя ?????? и ми е супер гадно и супер тъжно като не може даже да си говорим щото се дърпа.... даже не ще да ислесе с мене......... без значение къде кафе кино на гости това онова никъде....................... все ми отказва преди гаджето и я спирало това онова ся като няма гадже пък била много заета ....... аз винаги ще я обичам и помня и ще направя всичко за нея.............. но тя даже шанс не ми дава ((((((((( а после вика че сме били много добри приятели еи такива мити работи ((((((((((
    Нещо романтично

Мега фен
    Ти не четеш какво ти пиша. Може да не е надута, но явно не търси характер в партньорите си, а търси някаква измислена от нея зрялост...или може би повее опит в секса? Сигурност?

То винаги има шанс по-голямо момиче да тръгне с по-малко момче!Аз съм била гадже с момче 2 години по-малко от мен. . . Казваш, че си пада по батковци , но не мисля че това ти пречи да се пробваш .Ако решиш да предприемеш нещо успех, ако пък ли не, намери си някое момиче, което да ти обруща внимание , а не ти само да летиш по нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си