- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли възможност по малко момче да ходи с по голямо момиче?
добре е на колене ли да и падна и да продължа да и се моля и пак никфо внимание да не ми обърне кат не иска да излесе с мене от суматиии месеци и се моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яя.............????????? кат не ми дава никфи шансове какво да направя аз?Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
опитай... имаш шансПървоначално написано от aliq
![]()
Успех
![]()
![]()
еми като не ти дава, не се занимавай с нея - малко ли други момичета има?Първоначално написано от elf4o
еми тя е точно мои тип а от моя град точно такива като нея са уникална рядкост и едва ли ще си намеря някоя като неяПървоначално написано от Lake_bodom
за това толкова много я желая
ама нея явно не я интересува това и не я вълнува щом чак с приятелките и се налага да разговарям и те да ми кажат че уж цял ден е заета ама много е заета ши каиш е на някфа работа и работи там 24 часа и няма абсолютно никакво време няма значение кои ден сме дори и днеска!!!!!!!!!!!! пратих и смс 100% го е прочела ама защо ще ми отговаря
((((((((( друг път път ме праи на луд да и се моля ........ постояно само и само да ми каже нещо....... не знам изчерпаха ми се идеите вече....... за тфа пиша тука с цел някои да ми каже какво да правя защото съм луд по нея и не мога да се откажа от нея..... нит да я забрая или заменя с някоя друга още по малко че сме и от едно училище......и ся като почнем ще ми е пак супер гадно.......... не знам винаги каквото ми поиска успявам да и го дам направя за нея ........ но гадните и години все ми ги натяква че и последния мъж да съм бил съм бил много малък според нея 2 години разлика имаме само а тя толкова много се дърпа не ми казва не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! но не ми казва и да!!!!!!!! на кръстопът ме поставя ама аз ще откача не мога така още да продължавам .аи съм и казал да ми каже нещо да, или не ама тя............................ може би се страхува че ако ми каже не после никога няма да и проговоря и няма да направя нещо за нея. даже аз си мисля че тя разговаря с мен и единствено общува с мен защото винаги кфото ми иска и го давам.............. пък тя даже 1 целуфка не ми е дала даже и по бузката или прегрътка нищо имам предвид не и давам сексуални неща а материални....... не знам какво да правя за това ако може някои да ме насочи в правилната посока защото много трудно ще я забравя а може и да не я забравя никога даже и с 1000 момичета да съм
(((((( защото всеки човек е единствен и неповторим.
Нещо романтично
брей, ти пък веднага и направи психопортрет. как пък реши, че е "надута пичка" ?? малеееее много се дразня на такива, как така преценявате човек, който никога не сте виждали, с който не сте дори и говорили, аз не зная. ами просто момичето иска да се учи, бе. иска да контактува с по-озрели хора, иска да се учи вече на нещо, защо трябва да стой с връстниците, който са на нейния акъл и от тях не може да научи много. ама вие все много знаете, ееех, аман...Първоначално написано от `Death`Whore`
vengeance knows no mercy
Винаги могат да ме опровергаят и аз ще призная, че не съм била права. Но никой досега не е дал 1 нещо, което прави връзката между мъж над 20 и момиче, което е 7-8-9 години по-малко от него, истинска и по-добра от връзка между връстници.
значи ти върти и номера? това означава че иска да те разкара, но няма смелост да ти го каже директно. не виждам какво повече можеш да направиш в случая. по-добре за теб е да се откажеш. в противен случай когато тази работа приключи, ще си емоционално съсипан. можеш да се откажеш, но си хлътнал по нея и това ти замъглява трезвата преценка.
абре аз и ся съм емоционално сусипанПървоначално написано от Lake_bodom
((((((( ама ако знам че съм я загубил ще ми е още по зле може и някоя глупост да направя не знам тя за мен е всичко........ о едва ли има жена която може да я замени и да бъде точно като нея.........
Нещо романтично
Не правИ грешката да И лижеш задните части. Скъсай всички връзки с нея и занапред се занимавай само с момичета, които отговарят на вниманието ти. Тя ако те искаше, щеше да те има.
не прави тази грешка. не всичко започва и свършва с нея. няма полза да тичаш подире й. като не иска, нищо не можеш да направиш. както казах, преценката ти е замъглена, затова слушай мен, защото съм необремененПървоначално написано от elf4o
![]()
еми аз даже и да я обичам и харесвам тя не иска да отвърне не чуствата ми ..... значи ли това че никога няма да сме заедно............ щото аз даже бих искал да се оженя за нея ама тя даже не иска да ислезе с мен или да ми стане гаджеПървоначално написано от Lake_bodom
не знам......... все повече си мисля че ме използва за да се добере до това което и трябва и аз съм последен........... от всички хора ....................... за нея съм наи накрая обеден съм защото на всички други помага а на мен не ще....... пример за тофа е как на целия ми клас помогна за едни неща а на мене не по точно каза им само на тях без на мен........ един вид прецака ме.......... и после твърди аз съм ти много добра приятелка еи такива лиготииии!!!!!!!
Нещо романтично
Преди бях хлътнала по едно момче от моя клас. Били сме заедно по купони, но после - нищо. Дори не искаше да сме приятели. Рядко се държеше, като че ли ме харесва, и аз се обнадеждавах. Колко глупаво е било...едно момче от класа каза, че въпросният индивид ми се кефи, но го е срам да го видят с мен и затова не искал да ходим.
Не че твоят случай е такъв, но се сетих просто...няма смисъл да таиш надежда, щом тя не се интересува от теб...
може би се срамува от мене че ще и ороня престижа и достоинството щото съм прост и не съм умен като нея и нямам награди разни ...... там и не съм отличник и не ме уважат всички учители и почти всички ученици ...... не знам .......... тя предпочита да ходи може би с по големи щото ако тръгне с някои малък ще си помислят че е тъпа има някфа причина такаваПървоначално написано от `Death`Whore`
сигурен съм.......
Нещо романтично
А би трябвало за нея да е важно само тя да те харесва. Впрочем, това, че нямаш награди и не си отличник, не те прави глупав.
еми за нея е важно поне да съм на 25 и нагоре години да съм завървил някое училище може и да нямам награди ама тряа да съм поне над неините години и то с една две три и повече години че да излесе поне с мене иначеПървоначално написано от `Death`Whore`
((((( тъжно а че тес под нея изобщо не се интересува от тях.
![]()
Нещо романтично
Такъв човек не ти трябва и за приятел. Но имам представа как се чувстваш.
такава връзка, на 20 годишен с 11 годишна, няма. казвам за връзка на 20 годишен с 15-16 годишна, и ще ти дам едно "нещо" което да докаже думите ми в предния ми пост, и то е именно любов.Първоначално написано от `Death`Whore`
малка е вероятността да си промени решението.еми аз даже и да я обичам и харесвам тя не иска да отвърне не чуствата ми ..... значи ли това че никога няма да сме заедно............
малък си за такива силни думи.щото аз даже бих искал да се оженя за нея
лиготии е доста точна дума в случая. трябва да знаеш, че не бива да се оставяш момичето да ти върти номера. повтаряй си че заслужаваш много повече.все повече си мисля че ме използва за да се добере до това което и трябва и аз съм последен........... от всички хора ....................... за нея съм наи накрая обеден съм защото на всички други помага а на мен не ще....... пример за тофа е как на целия ми клас помогна за едни неща а на мене не по точно каза им само на тях без на мен........ един вид прецака ме.......... и после твърди аз съм ти много добра приятелка еи такива лиготииии!!!!!!!
ако наистина се срамува от теб, значи не си заслужава:може би се срамува от мене че ще и ороня престижа и достоинството щото съм прост и не съм умен като нея и нямам награди разни ...... там и не съм отличник и не ме уважат всички учители и почти всички ученици ...... не знам .......... тя предпочита да ходи може би с по големи щото ако тръгне с някои малък ще си помислят че е тъпа има някфа причина такава сигурен съм.......
Такъв човек не ти трябва и за приятел.
Първоначално написано от Анонимко
Няма нужда да го цитираш, прочетох го. Но говорех за момичето, което е на 18 и ходи с тузари над 20, а не за връзките между 16 годишна и 20 годишен.
ave 4oek ti da ne da obi4a6 da tte boli.....ebi i maikata fe....momi4eta kollkoto iska6....typite preobladavat ....ama onezi det ni trqbvat sy6testvyvat da znae6 tei 4e da ne te ebe ...uspokoi se .....po4ini si ezvestno vreme i trygvai otnovo na lov lqlqlqtfa li4ice ne be6e umestno ma ko da vi kaja....tradiciq xixix
prez dylgiqt ssi 6iban jivot sym izmislql mn hitri ne6ta oba4e si4kite sa gubeli smisyla si s vremeto...edinstvenoto koeto still remainS iz"Bydi pi4 6toto pi4ovete sa golemi pi4ove i si4ki gi obi4at 6toto sa pi4ove"....AliLyQ
Ти го казваш...щом не иска, я остави...Не можеш да накараш никого насила да те харесва и обича.Първоначално написано от elf4o
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Определено е възможна такава връзка и това че ходела с по-големи от нея по никакъв начин не значи, че била надута и каквато я описаха някои от по-предните мнения! Не съм съгласна с това!Ако момичето е умно( а очевидно е такава!), явно разсъждава че има какво да научи от по-големите от нея, а също така и че са по-зрели от нея и може за това да ги харесва повече, от колкото връстниците й да речем! Защо говорите против един човек, без дори да го познавате?! А elf4o теб ще те посъветвам въпреки всички мнения досега да не се отказваш от това което искаш!!! Какво щеше да стане ако хората бяха толкова слаби и се отказваха така лесно? Не знам поне аз ако бях на твоето място нямаше да се отказвам, а и дълбоко се съмнявам, че след всички досегашни съвети ти просто ще вдигнеш ръце и ще си кажеш: "Аз бях дотук!"
Дано не си от този тип хора! Така или иначе ти я харесваш по много критерии, за да си в състояние да мислиш за която и да е друга! Можеш да се опиташ да поговориш с нея например! Нищо не губиш! Верно, може да ти разкрие чувствата си по начин, по който няма да ти хареса, тоест тя да не изпитва същите, но така поне си се разкрил пред нея и си доволен че поне си опитал, не мислиш ли? Дано вземеш правилното решение за себе си, но аз те съветвам: нЕ сЕ оТкАзВаЙ !!!
ima razbira se shto da nqma?
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Може може - гаджето ми е с 2 години по-голяма.
Но шансове нямаш ако е тъпа пача, за кяото най-важното е възрастта и парите (и евентуално дали има кола че градския транспорт е шит).