- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли възможност по малко момче да ходи с по голямо момиче?
imash no ne ogromen...
felacio za si4ki
аз чуствата си към нея съм ги разкрил но тя ми каза че никога не можела и нямала да ме обича нещо такова бешеПървоначално написано от MauMyHkaTa
(((((( а смятам да се боря за нея докато не се ожени.
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Ами според мен няма нищо да стане между вас,защото си пада по по-големи.Честно казано не мога да ги разбера тези момичета,но както и да е.По-добре я забрави,защото се съмнявам нещо да стане.
Пробвай ако те отхвърли ще разбереш че не става за теб , но може и да се получи така че спорет мен няма кво да губиш ама пробвай
Еее тука вече се изказа! Голям капацитет сиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Не е задължително да е "надута пичка",ако си пада по батковци. Попринцип момичетата съзряват по-бързо и е нормално да търсят партньори с по 2-3 и повече години по-големи от тях. На мен почти всичките ми гаджета са били с по 2-3 години по-малки от мен и не мисля,че са "надути пички".
abe spored men tva e malko veroqtno.6tom si obi4a kafetata i diskotekite-neka si hodi-tq qvno ne e za teb.nameri nqkoq po-svqstna!![]()
Ami az bih te posuvetvala da opitash i da govorish s neq.. nishto ne gubish , prosto sam shte se obedish.Za men 2 godini ne sa problem osobeno ako si pasnete i se zaobi4kateAz li4no hodq s mom4e po malko ot men s 3 godini no godinite ne sa vsi4ko , za men vajnoto e 4e go obi4am i toi men sushto , vsi4ko si ni e perfektno i ne bih se otkazala ot nego za nishto osobeno za nqkakvi si 3 godini.Yspeh
![]()
Моя приятелка, тръгна с момче 10-ти клас точно, когато беше 12 клас. Няма невъзможни неща, стига да намерите общи теми и интереси.Първоначално написано от elf4o
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
si4ko e vuzmojno we ELF ... jiveem v 21 vek ... shtom si pada po batkovsci na4i ti trqq si po atraktiven ot batkovcite .. az sq sam na 17 i sam si baq pi4 po pricip i oshte kato bqx po malik 15-16 kaki4kite me haresvaha pove4e ot kolkoto haresvat natkovcite ... ama ina4e dano ti vurje .
pobvai , moje i da stane . ako q vpe4atli6 s ne6to moje i da stane
с какво например да я впечатля? вече ще стане една година се опитвам да изляса с нея някъде и без успехПървоначално написано от Taisun
btw тя по дискотеки рядко ходи само по кафета постояно хаха да речем 10 , 11 ,12 ,1 ,2 ,3 вечерта теи ходи по кафета ...... не мога да я разбера особено като стане на 50 , 60 какво ще прави с тос стария.......... "
![]()
Нещо романтично
awe onq den ti bqx pisal ama kato gledam ne si obarnal mn vinimanie na tfa det si napisal ..... sq ima nqkoi raboti deto trqq da gi proumeesh za da imash uspex s koeto i da e momi4e .... tq haresva po golemi ot teb poradi prostata pri4ina 4e te znaql malko po dobre ot teb kak da igraqt igrata ... na4i siguren sum 4e v na4aloto kogato ste se zapoznali tq e imala po golqm interes kum tebe nali .... glei sq kfa e sxemata .. po princip momi4etata ne obi4at takifa deto im lijat gazovete i tur4at sled tqx postoqnno , taka tq vijda v teb ot4aqnie i razbira 4e vinagi moje da te ima zatfa ne si i speshen sq .. razbirash li kfo iskam da ti kaja .. abe spored mebn ve4e si se preebal ti godina i polvina se vla4ish sled neq i q molish seki den da izlizash ,pishesh sms-i ....ti dostoinstvo nqmash li we ... kolkoto i da q obi4ash az ti kazvam sha sajelqvash sled vreme .. taka i taka ve4e nqmash mnogo alterantivi ... probvai da se pravish na po bezrazli4en ne i bqgai sled guza postoqnno.. pravi se 4e ve4e nqmash nujda ot neq voabshte ... taka na neq she i stane malko kofti 4e te gubi i sha razbere 4e ve4e ne si i abonat .. kato gledam ti daje i programata i znaesh ama karai q po spokoino .... sedi malko po tejko sq v kraina smetka ti muj li si ili si pedal ... zatfa haresva po golemi "batkovci" shtoto te ne q presledvat po cql den i ne i sa molat .. sigurnu tq gi goni tqx znaesh li ...ama ako ima vuzmojnost da promenish neshtata dori i malko v po dobra nasoka tfa shte stane samo kakto az ti kazvam ... shtoto s tvoite metodi kato gledam nqmash golqm rezultat... ai glei tam kfo ti kazax.. si4ko huu
Според мен имаш шанс,определено!Щом си по-висок от нея и си развит добре,зна4и си О.К.Братов4едка ми се омъжи за по-млад от нея и сега дори си имат бебенце!Тя също си е падала по по-големи или поне мом4ета на нейната възраст.В на4алото тя имала други гаджета и въобще не е харесвала и обръщала внимание на настоящия си съпруг,но той не се отказвал и накрая тя осъзнала,4е той е най-добрият вариант,а останалите са измет и...Знам,4е зву4и като приказна история с хепиенд,но е истина!Освен това вашата разлика е само 2 години,докато на братов4едка ми и съпруга й е доста пове4е...Из4акай малко,тя ще узрее и ще запо4не да разсъждава като зрял 4овек,и тогава пусни в действие своя неповторим 4ар,за да разбере,4е ти си мом4ето за нея!Ако оба4е продължи да не ти обръща внимание и третира като бебе,на което е кака,по-добре я зарежи и се откажи от нея!Моят съвет към теб е-"Времето ще покаже!!!"
![]()
Пич откажи се аз имах сищия проблем с момиче , само че тя ми беше връстница....2 месеца страдах първо сичко беше супер сближавахме се със всеки изминал ден и накрая почна да се отдръпва....страдах страдах пробвах кво ли не и се отказах въпреки , че бях съсипан...След 1 година познай кой тичаше по мене!!! Само дето беше закъсняла много , а аз гювечи не пускам!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
абре тя може да има всяко момче............ според мене има сичко пари хубава е всичко!!!!!!!! даже наскоро ипод и подарили от чужбина а тука го видях информация за него сигурно го няма още и в магазините а тя го има от 3 месеца....... с 30гб hard а както тя самата ми е казвала повечето и гаджета ходят с нея заради парите и тя кфо праи купува им разни работи примерно валчери за телефони плаща им сметките нз си кфо....... може би за тфаааааааааааааа не я интересуват малки........ щото са бедни и тъпи хаха ......... тя е наистина странна личност....... винаги каквото и да направя за нея все не е доволна се кусури намира........ ся имам задача даже да и търся програма за иподПървоначално написано от ATVRider
(((((((((((
Нещо романтично
аз съм ходила с по-малко момче от мен ама тя щом си пада по батковци ....![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ако и тя те харесва 6то па не
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
имаш грешка при полагането и интегрирането по коренПървоначално написано от Dr. Ivanov
отговорът който търси автора: действай, бил съм в твойта ситуация и изненадващо нещата се случват дори да си мислиш че няма никакъв шанс Успех!
П.с. Я кажи ква е тая програма дето я търсиш за нея - можем да ти помогнем да натрупаш червени точки![]()
Има ли желание, има и начини!
6ansata ti spored men e malyk.Momi4eto qvno se misli za golqma rabota.
Има, но не е много хубаво![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
It's a long road, long lonely road![]()
tctcttctctc.... vij sq we ... ti mai ne obrashtash vnimanie na tfa det ti pishna a ?
kato gledam mai az sum edinstvceniq det trqq da slushash shtoto ot teq drugite nishto ne si postignal .... vij sq kfa si putka samo ... ti pedal li si kfo si nemoga da razbera sq glei dokade q dokara .. tursish i programi za nasranie iPOD vij sa we tctctcttctcct .... karai q oshte taka karai q nakraq sha stanesh LUV ne samo na neq ami i neinite tupka4i .... ve4e go razbiram momi4eto ,v na4aloto si misleh 4e ima nqkaf potencial v tebe ama sq se obejdava 4e si pulen BAU6 .... hoi liji guzove oshte ,, ako mojesh promeni sa samo za tfoe dobro e shtoto ina4e postoqbnno sha lijesh guzove ai s zdrave
Съжалявам за теб, но съм категоричен - нещата между вас няма да се получат на това ниво.Първоначално написано от elf4o
Момичетата на тази възраст /имам предвид, че тя не е изключение в никакъв случай/ си падат по по-големи момчета/мъже от тях. Въпросът не е малък, имам цяла статия по тази тема. За сега не мисли за нея и пробвай с някоя друга девойка![]()
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.