Mn se 4udeh kude da q pusna taq tema....i nakraq izbrah tuk....Problemut e sledniqt Predi okolo 4 meseca na edin kupon se zabih s edbno mom4e, no dori tel ne si razmenihme....No eto 4e toi iznenadva6to mi nameril skype, 4uhme se, vidqhme se.....Neka samo otbeleja 4e toi e na 20 , a az po4toi na 17 i sum devstnena ( ne 4e tva mn me pritesnqta).Toi e mn sladuk, nejen i t.n, purvata ni sre6ta be6e super, no toi mi kaja 4e ne iskal obvurzvane, prosto iskal da darqva nqkoi s nejnost i da polu4ava takava.....Dotuk dobre. Posle mi kaja az da ne se pritesnqvam da trugna s nqkoi drug...tva su6to ne me oada4i mn ( prosto qvno ne e ubeden v namereniqta si )....Sled tova mi kaza 4e moje sledva6tiq put kato se vidim da otidem v tqh E to mn qsno za kvo si misli.....I nakraq az go popitah "ne ti li e samo za sexa?" i toi ne mi dade adekvaten otgovor.....Naistina mn me kefi i imam 4uvstvoto 4e 6te si pasnem i 4e ste izleze ne6to, no az mislq 4e iska da me izpolzva samo za sexa....Naisrtina se 4udq kakvo da pravq (toest da mu kaja ( ne iskam da mu teglq mainata, no i ne iskam i da me izpolzva i dokato se usetq ve4e da e kusno