Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
Цитирай Първоначално написано от elf4o
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
значи ти върти и номера? това означава че иска да те разкара, но няма смелост да ти го каже директно. не виждам какво повече можеш да направиш в случая. по-добре за теб е да се откажеш. в противен случай когато тази работа приключи, ще си емоционално съсипан. можеш да се откажеш, но си хлътнал по нея и това ти замъглява трезвата преценка.
абре аз и ся съм емоционално сусипан ((((((( ама ако знам че съм я загубил ще ми е още по зле може и някоя глупост да направя не знам тя за мен е всичко........ о едва ли има жена която може да я замени и да бъде точно като нея.........
не прави тази грешка. не всичко започва и свършва с нея. няма полза да тичаш подире й. като не иска, нищо не можеш да направиш. както казах, преценката ти е замъглена, затова слушай мен, защото съм необременен
еми аз даже и да я обичам и харесвам тя не иска да отвърне не чуствата ми ..... значи ли това че никога няма да сме заедно............ щото аз даже бих искал да се оженя за нея ама тя даже не иска да ислезе с мен или да ми стане гадже не знам......... все повече си мисля че ме използва за да се добере до това което и трябва и аз съм последен........... от всички хора ....................... за нея съм наи накрая обеден съм защото на всички други помага а на мен не ще....... пример за тофа е как на целия ми клас помогна за едни неща а на мене не по точно каза им само на тях без на мен........ един вид прецака ме.......... и после твърди аз съм ти много добра приятелка еи такива лиготииии!!!!!!!