еми аз даже и да я обичам и харесвам тя не иска да отвърне не чуствата ми ..... значи ли това че никога няма да сме заедно............
малка е вероятността да си промени решението.

щото аз даже бих искал да се оженя за нея
малък си за такива силни думи.

все повече си мисля че ме използва за да се добере до това което и трябва и аз съм последен........... от всички хора ....................... за нея съм наи накрая обеден съм защото на всички други помага а на мен не ще....... пример за тофа е как на целия ми клас помогна за едни неща а на мене не по точно каза им само на тях без на мен........ един вид прецака ме.......... и после твърди аз съм ти много добра приятелка еи такива лиготииии!!!!!!!
лиготии е доста точна дума в случая. трябва да знаеш, че не бива да се оставяш момичето да ти върти номера. повтаряй си че заслужаваш много повече.

може би се срамува от мене че ще и ороня престижа и достоинството щото съм прост и не съм умен като нея и нямам награди разни ...... там и не съм отличник и не ме уважат всички учители и почти всички ученици ...... не знам .......... тя предпочита да ходи може би с по големи щото ако тръгне с някои малък ще си помислят че е тъпа има някфа причина такава сигурен съм.......
ако наистина се срамува от теб, значи не си заслужава:

Такъв човек не ти трябва и за приятел.