Определено е възможна такава връзка и това че ходела с по-големи от нея по никакъв начин не значи, че била надута и каквато я описаха някои от по-предните мнения! Не съм съгласна с това! Ако момичето е умно( а очевидно е такава!), явно разсъждава че има какво да научи от по-големите от нея, а също така и че са по-зрели от нея и може за това да ги харесва повече, от колкото връстниците й да речем! Защо говорите против един човек, без дори да го познавате?! А elf4o теб ще те посъветвам въпреки всички мнения досега да не се отказваш от това което искаш!!! Какво щеше да стане ако хората бяха толкова слаби и се отказваха така лесно? Не знам поне аз ако бях на твоето място нямаше да се отказвам, а и дълбоко се съмнявам, че след всички досегашни съвети ти просто ще вдигнеш ръце и ще си кажеш: "Аз бях дотук!" Дано не си от този тип хора! Така или иначе ти я харесваш по много критерии, за да си в състояние да мислиш за която и да е друга! Можеш да се опиташ да поговориш с нея например! Нищо не губиш! Верно, може да ти разкрие чувствата си по начин, по който няма да ти хареса, тоест тя да не изпитва същите, но така поне си се разкрил пред нея и си доволен че поне си опитал, не мислиш ли? Дано вземеш правилното решение за себе си, но аз те съветвам: нЕ сЕ оТкАзВаЙ !!!