.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    GUPI_REC
    Guest

Колко дълга трябва да ми е косата?

Здравейте и добро утро...незнам кой ме би да стана толкова рано...търн ит мюзик ъп.....
    Та въпроса ми е следния! Решил съм за бала догодина да си наплета косата на рибена кост. Не съм я подстригвал от края на юни и искам да попитам дали според вас до май месец ще бъде готова за сплитане?? Колко трябва да е дълга? 10х предварително!

до раменете, може и малко по-дълга

ХхАХха напомняш ми на един Даниел - пуска си цяла година коса, заприлича на пълен тъпанар, Отиде на бала с рибена кост и след седмица си я отряза.

Супер фен
    poprincip zavisi ot kosata i ot tova kolko barzo raste ina4e za 1 godina moje i da izraste
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    trqbva da q podsrigvash zashtoto ne moje da raste

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Брей...как пък да не може Може да расте и без да я постригваш, ама то зависи от косата колко ще порасне да тогава.

Супер фен
    Ужас как няма да се подстригваш ти нормална ли си знаеш ли колко ще ти нацъфти косата и ще прилича на нищо Подрязвай я съвсем малко А защо всички на бала си правят някакви плички, кокове ужасно е според мене аз тази година също имам бал и смятам да съм си с пусната коса най-обикновенно
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе луди ли сте?!
    Аз имам фобия от фризьори и ходя супер рядко. В момента не съм си подстригвала косата от почти година и пак съм сигурна, че изглежда по-добре много други коси.
    Ама то си зависи от косата де... Но е факт, че може да оживее без фризьор

Saatana vittu perkele hate crew!

Не че нещо, ама си мисля, че темата не е за тук. Както и да е..ами 1 приятел си пуска косата с точно тази цел,макар да не е заради бал, пак иска да си я сплете на рибена кост..ии той до колкото знам от може би 1 година си я пуска, обаче междувременно си я подстригва по малко, че иначе не може да расте и се изтощава. Та косата му досега е порастнала горе долу до раменете

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Ужас как няма да се подстригваш ти нормална ли си знаеш ли колко ще ти нацъфти косата и ще прилича на нищо Подрязвай я съвсем малко А защо всички на бала си правят някакви плички, кокове ужасно е според мене аз тази година също имам бал и смятам да съм си с пусната коса най-обикновенно
    Ъъъм...авторът но темата е момче

И според мен трябва да я подстригваш от време на време, защото така ще я унищожиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Blackie
    Не че нещо, ама си мисля, че темата не е за тук. Както и да е..ами 1 приятел си пуска косата с точно тази цел,макар да не е заради бал, пак иска да си я сплете на рибена кост..ии той до колкото знам от може би 1 година си я пуска, обаче междувременно си я подстригва по малко, че иначе не може да расте и се изтощава. Та косата му досега е порастнала горе долу до раменете
    моя грешка! Извинявам се !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    ако попаднеш в добри ръце 15 см коса ти стигат

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    Брей...как пък да не може Може да расте и без да я постригваш, ама то зависи от косата колко ще порасне да тогава.
    тя пак расте ама по баааавнооооо

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    тя пак расте ама по баааавнооооо
    Ако има 2-3 години да я чака съм напълно съгласна, обаче до май няма толкова време и затова смятам че ако се постригва много рядко 1-2 пъти ще бъде по-дълга до тогава, отколкото да се постригва често.

Град
    София
    kvo razbirash pod 4esto?
    ne kazvam vseka sed do mai ima 9 meseca za tva vreme trqbva da se podstrugva pone prez mesec za da ne cuvti i da ima rzvitie

Мега фен
    Как ще си пусне косата човек, ако през 2 месеца я подстригва? Всеки път, когато ходя на фризьор, взема поне няколко сантиметра от косата ми, а за 2 месеца ще израсне по-малко.

Под ушите

Град
    София
    emi to se podsrtigva suvsem malko abe nqma kvo da vi obqsnqvam nqma da me razberete

Мега фен
    Да, ние сме глупави, само ти си умната в този форум.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    emi to se podsrtigva suvsem malko abe nqma kvo da vi obqsnqvam nqma da me razberete
    Разбираме ние, ама няма да даваш 4-5 лева за няма и сантиметър

Град
    София
    ako iskash hubava kosa a ne cuvnala kato metla a moje i nqkoi dr da te podsrtigva

Мега фен
    Моята коса е доволно красива, а не я подстригвам всеки месец. Подстригах я поне 3, даже 4 месеца.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    ako iskash hubava kosa a ne cuvnala kato metla a moje i nqkoi dr da te podsrtigva
    Ъъъ...да, може и аз да са пробвам...за сичко си има първи път

Guest
    haah naprai se na rasta po-dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си