- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да избера??
Моля ви, помогнете ми, защото сама немога повече!
Значи излизам в една компания, от която 2 момчета са хлътнали по мен! И двамата в една и съща седмица ми казаха че ме обичат и се държат мило сега, абе въобще яко е! Обаче с едното момче преди време имахме авантюрка и той ми каза че не иска нищо сериозно и аз много мислих ипрецених че няма да получи втори шанс! И когато заминах на море, той окъзнал как неможе да издържа без мен, искал да ме види и някфи такива! Другото момче пък е адски несериозен, независимо колко е сладък! Пич е, забавен е, обаче е несериозен и само ще се ядосвам покрай него. На всичкото отгоре, трето момче, с което преди време ходехме пак ми стовари новината че ме обича и неможел без мен!
Моля ви хора, не издържам вече! И тримата са готини, и тримата си ги обичам много (като приятели) и не искам да нараня никой от тях!![]()
![]()
![]()
Аз в такава ситуация,ако нямам специални чувства към нито един от тях,няма да избера нито един защото само ще си развалят приятелството...пък и както ми ги описваш-всеки има отрицателни качества както и положителни така че наистина най-добре ги зарежи и тримата...тъй като доколкото разбирам и тримата го обичаш като приятели само![]()
Щом обичаш и тримата само като приятели, най-добре не се занимавай с нито един от тях. Останете си само приятъели. След време ще откриеш човек, към който да изпитаваш истинска любов, а не само приятелска обич.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз в такава ситуация,ако нямам специални чувства към нито един от тях,няма да избера нито един защото само ще си развалят приятелството...пък и както ми ги описваш-всеки има отрицателни качества както и положителни така че наистина най-добре ги зарежи и тримата...тъй като доколкото разбирам и тримата го обичаш като приятели само
Май така ще стане, но просто не съм сигурна, а и ме е страх че ще си разваля приятелството с тях
Уоуцели трима...щом си ги обичаш като приятели,тогава не избирай нито един...Избирайки един,разбиваш две други сърца...не е честно остани приятелка с тях,защото прехода от приятелство към любов е лесен,а от любов към приятелство...е доста труден...и почти невъзможен.Недей избира нито един,това е моя съвет но в крайна сметка ти си знаеш най-добре
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Ще го развалиш, ако избереш един от тях. Другите ще страдат иникога няма да те погледнат по същия начин. А с момчето, с което си, също няма да имаш перфектни отношения, щом изпитваш към него приятелки чувства.Първоначално написано от МоНи
Ами ще поговоря с тримата и ще се разберем!
Много ви благодаря за помощта на всички![]()
Надявам се, че всикчко ще се оправи. Успех!
Зарежи ги всичките.
Първоначално написано от МоНи
Първоначално написано от МоНи
От всичко това разбирам, че и тримата са няк'ви злета, които искат само флирт, може би секс и авантюри, но не и сериозна връзка.Първоначално написано от МоНи
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами явно и трите момчета не искат нищо сериозно!В такъв случай не си струва да си разваляш приятелството с тях само заради неква кратка авантюра!Освен това сама каза че ги обичаш смао като приятели!Няма защо да нараняваш 2 момчета като избираш трети и накрая да нараняваш себе си като си с човек който харсеваш единствено като приятел! Поддържайте си приятелските взаимотношения и не се задълбочавай повече!
МОя съвет:Намери си 4-ти,към който да имаш чувства надхвърлящи приятелските![]()
Ако тръгнеш с някой от приятелите само ще им дадеш повод да се скарат и да развалят приятелството си.
Сама прецени какво да правиш.![]()
Това звучи все едно си на пазара за дини и не можеш да си избереш, защото не се вижда вътрешността. Хайде малко по сериозно. Или отговаряш ан чувствата на някой или не се занимаваш а най-културно обясняваш липсата на по специални чувства от твоя страна , в общи линии няма какво толкова да се "разбирате". А приятелство с човек, който е влюбен в теб - трудна работа, но ти пожелавам успех
Хвани си четвърти бре. Пбормел ли има ? Щом си толкова 'сладка', няма да имаш проблеми!Първоначално написано от МоНи
ako beshe malko po umna shteshe da razberesh 4e nikoi ne stava ama si tupa prosto kazali i bili 4e q obi4ali na kolko sa tiq na 15 si li ti si ne pove4e na 15 si 4e mai ti e mnogo dori
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
И кво? Да ни се похвалиш ли го написа тва?
mai mai za tova iska tuka da ni vpe4atli mai da se pokaje kolko xaresvana e tapa4kaПървоначално написано от WILD__BOY
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ela pri batko.. az 6ta opraq..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ами предполагам си доста объркана,но така и така трябва да се справиш със ситуацията.По-добре помисли сама с кое момче искаш да си и тръгни с него.Към който имаш по-силни чувства според мен с него трябва да си.