- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Даите ми савет моля !!!
Значи ходих с едно момиче 2 седмици сичко беше ок докато не се срешнахме на центара с бившият и приятел- та тои ме удари пред нея и аз не направих нищо закоето супер мно сажалявам - та с нея скъсахме заради тва нещо кажете ми как да си я върна!![]()
Уооооу?!?Скъсала е с теб защото не си се сбил?Тая луда ли е ве или просто има мн голямо его и иска да гледа как две момчета се бият за нея?!?Звучи невероятно идиотско!!!Ако питаш мен тая изобщо не ти трябва!!!![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ти си путка в нейните очипросто си присъди пишок и ше станеш мишок
![]()
Ако не беше тя тъпа путка, щеше да удари бившия си приятел и да те попита дали си добре, а не да те къса.
Когато мойто гадже се сби с момче заради мен направо ми се късаше сърчицето . . . естествено се опитах да ги спра, но едно др момче ме хвана и не можах. След 5 месеца все още съжалявам, че той го направи! Беше маистина ужасно . . . но по темата . . . Тя те е скъсала, защото не си се сбилвсяко момиче което обича или поне харесва приятеля си не би направило нещо такова !!!Според мен няма смисъл да се занимаваш повече с нея! А поне попита ли те как си???
Ами като е надута идиотка,не мога да разбера какво си очаквал...
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Е тва ме разцепи ,,,Първоначално написано от хахахахаа
за случея ЛАПЕШКИ ИЗТОРИИ извадете бибероните и почнете да обичате че с тях не стааа![]()
ти си тъпак, щом искаш да си я върнеш.
vengeance knows no mercy
Дръж ги такива мърши далече от себе си бе. Майната им!
Izvinqvai mnogo ama tazi e ebasi tupata putka..... pa4a s pa4a.... vaob6te ne si i pomislqi da se vru6ta6 pri taq...ujas ujas prosto nqmam dumiiii... kakvi sa tezi momi4e ta be kvo e tva 4udoooo.....
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Ам няма смисал! За какво ти е такова момиче!?! Само да те наранява![]()
Забрави я
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Първоначално написано от `Death`Whore`
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ммм и да я обиждаме...това си е нейната гледна точка,а на момчето пуснало темата ще кажа,че не умее да подбира приятелките си...На нейно място ще пречукам бившия и ще видя дали си добре..но явно вече има нова тактика на действие...Мислиш ли,че изпитва нещо към теб след като за такова малко нещо се разделяте?Мммм тя не те заслужава...така мисля аз![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
мда...Първоначално написано от mravu4kata
А тая изобщо заслужава ли да предприемаш някакви мерки за да си я върнеш. Пълна пача. Ти си постъпил като зрял човек. Поздравления. Ко е искала? Да се биеш зареди нея. Айде мани я тая бе момчеееееее!!!!!!!! Много добре си постъпил, че не си отвърнал на удара. Най-вероятно е щяло да стане меле и после пак да те зареже. Ако изпитва нещо към тебе просто е нямала да реагира така. Поне аз щях да защитя приятеля си, а не да късам с него и бих се зарадвала той да не отвърне на удара понеже няма да ми е приятно да получи втори зареди мен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Съгласна съм с мненията до тук. Не ти трябва такова момиче.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
=D> Много добре го каза.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Наистина много ви благодаря за укараженията и аз мисля че това не е кои знае какво и не си заслужава да стане меле защото тя просто иска да гледа бои Благадаря ви мно бях се навил неска и го търсих из целия град но като прочетах тва което сте ми написали виждам че няма смисал!
o my gash kolkoto i da si q obichkash po dobre si nameri druga macka shtom te e zarqzala zaradi takova neshto prosto si e tyrsila povod..![]()
Първоначално написано от In4iTu_
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
съгласна съмПървоначално написано от `Death`Whore`
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Интересно ми е каква е била нейната реакция, след като бившият й те е ударил.![]()
зарежи я тая, щом къса с теб само защото не си хукнал да биеш бившия й, значи е някоя дето обича да се прави на интересна.
според мен си постъпил правилно, защото нали знеш, че по-умният винаги отспътва. не е било нужно да ставаш с гупавия глупав, само заради каприза на някаква дрисла
Не мисля,че приятелката ти държи на теб въобще щом за това сте скъсали.Е,трябвало е да направиш,но какво ти пука в крайна сметка.Не си заслужава момичето.
Не трябва да съжаляваш, че не си се бил с него. ПО-добре е, че не си се принизил на неговото ниво. А тва момиче - просто не те заслужава. Have fun![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...