.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    help me
    Guest

Даите ми савет моля !!!

Значи ходих с едно момиче 2 седмици сичко беше ок докато не се срешнахме на центара с бившият и приятел- та тои ме удари пред нея и аз не направих нищо закоето супер мно сажалявам - та с нея скъсахме заради тва нещо кажете ми как да си я върна!

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Уооооу?!?Скъсала е с теб защото не си се сбил?Тая луда ли е ве или просто има мн голямо его и иска да гледа как две момчета се бият за нея?!?Звучи невероятно идиотско!!!Ако питаш мен тая изобщо не ти трябва!!!

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

хахахахаа
    Guest

хахахаха иу съкс

ти си путка в нейните очи просто си присъди пишок и ше станеш мишок

Мега фен
    Ако не беше тя тъпа путка, щеше да удари бившия си приятел и да те попита дали си добре, а не да те къса.

Когато мойто гадже се сби с момче заради мен направо ми се късаше сърчицето . . . естествено се опитах да ги спра, но едно др момче ме хвана и не можах. След 5 месеца все още съжалявам, че той го направи! Беше маистина ужасно . . . но по темата . . . Тя те е скъсала, защото не си се сбил всяко момиче което обича или поне харесва приятеля си не би направило нещо такова !!!Според мен няма смисъл да се занимаваш повече с нея! А поне попита ли те как си???

Re: Даите ми савет моля !!!

Ами като е надута идиотка,не мога да разбера какво си очаквал...
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Re: хахахаха иу съкс

Цитирай Първоначално написано от хахахахаа
    ти си путка в нейните очи просто си присъди пишок и ше станеш мишок
    Е тва ме разцепи ,,,
    за случея ЛАПЕШКИ ИЗТОРИИ извадете бибероните и почнете да обичате че с тях не стааа

ти си тъпак, щом искаш да си я върнеш.
    vengeance knows no mercy

Дръж ги такива мърши далече от себе си бе. Майната им!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Izvinqvai mnogo ama tazi e ebasi tupata putka..... pa4a s pa4a.... vaob6te ne si i pomislqi da se vru6ta6 pri taq...ujas ujas prosto nqmam dumiiii... kakvi sa tezi momi4e ta be kvo e tva 4udoooo.....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Ам няма смисал! За какво ти е такова момиче!?! Само да те наранява Забрави я

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако не беше тя тъпа путка, щеше да удари бившия си приятел и да те попита дали си добре, а не да те къса.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ммм и да я обиждаме...това си е нейната гледна точка,а на момчето пуснало темата ще кажа,че не умее да подбира приятелките си...На нейно място ще пречукам бившия и ще видя дали си добре..но явно вече има нова тактика на действие...Мислиш ли,че изпитва нещо към теб след като за такова малко нещо се разделяте?Мммм тя не те заслужава...така мисля аз
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Голям фен
    Град
    София

Re: Даите ми савет моля !!!

Цитирай Първоначално написано от mravu4kata
    Ами като е надута идиотка,не мога да разбера какво си очаквал...
    мда...

А тая изобщо заслужава ли да предприемаш някакви мерки за да си я върнеш. Пълна пача. Ти си постъпил като зрял човек. Поздравления. Ко е искала? Да се биеш зареди нея. Айде мани я тая бе момчеееееее!!!!!!!! Много добре си постъпил, че не си отвърнал на удара. Най-вероятно е щяло да стане меле и после пак да те зареже. Ако изпитва нещо към тебе просто е нямала да реагира така. Поне аз щях да защитя приятеля си, а не да късам с него и бих се зарадвала той да не отвърне на удара понеже няма да ми е приятно да получи втори зареди мен.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Съгласна съм с мненията до тук. Не ти трябва такова момиче.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

=D> Много добре го каза.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Help me
    Guest
    Наистина много ви благодаря за укараженията и аз мисля че това не е кои знае какво и не си заслужава да стане меле защото тя просто иска да гледа бои Благадаря ви мно бях се навил неска и го търсих из целия град но като прочетах тва което сте ми написали виждам че няма смисал!

o my gash kolkoto i da si q obichkash po dobre si nameri druga macka shtom te e zarqzala zaradi takova neshto prosto si e tyrsila povod..

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Съгласна съм с мненията до тук. Не ти трябва такова момиче.

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    съгласна съм
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Интересно ми е каква е била нейната реакция, след като бившият й те е ударил.

Мега фен Аватара на iiirish
    зарежи я тая, щом къса с теб само защото не си хукнал да биеш бившия й, значи е някоя дето обича да се прави на интересна.
    според мен си постъпил правилно, защото нали знеш, че по-умният винаги отспътва. не е било нужно да ставаш с гупавия глупав, само заради каприза на някаква дрисла

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че приятелката ти държи на теб въобще щом за това сте скъсали.Е,трябвало е да направиш,но какво ти пука в крайна сметка.Не си заслужава момичето.

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Не трябва да съжаляваш, че не си се бил с него. ПО-добре е, че не си се принизил на неговото ниво. А тва момиче - просто не те заслужава. Have fun

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си