.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Влади
    Guest

Re

Мнинията до тука са много точни и изччерпателни. Само мога да добавя, че бившия й приятел е пълен тъпак. Според мен е присъщо само на животните в джунглата. А тая е била пълна овца. Да се разсърди за такова неща, че тя си е абсолютно животно в животински облик. Не си струва да си напрягаш мозъка въобще да мислиш за нея.

Желая ти успех!!!

Guest

Re: Re

xaxa не мога да разбера кво си се отдал на депресия... да не си получил някаква халюцинация, че тва ти е последното момиче.. и ще бъдеш нещастен от тук до края на живота ти? Има изключително много момичета(без приятел), които само чакат за теб! А относно съвета, които трябва да ти дам... ами другия път опитай да накараш момичето да те уважава, покажи и че си една класа над нея още преди ножа да е опрял гърлото! А какво когато това стане?.... Отг: Почваш да се луташ като муха без глава... вайкаш се все едно идва краят на земята и няма никво спасение! Много по-добре ще е да се отпуснеш.. и да подминеш тази случка с усмивка на уста и с удовлетворение, че другия път няма да допуснеш същата грешка( ако си разбрал къде грешиш... ако не лошо за теб)

Повече от фен
    Мии значи първо-тя няма чувства към теб щом те е скъсала само задето не си се сбил и второ-братле,разбирам ако някой тръгва да те сдухва за нещо друго,но как за Бога не си скочил за гаджето си!?

Re: Даите ми савет моля !!!

Цитирай Първоначално написано от help me
    Значи ходих с едно момиче 2 седмици сичко беше ок докато не се срешнахме на центара с бившият и приятел- та тои ме удари пред нея и аз не направих нищо закоето супер мно сажалявам - та с нея скъсахме заради тва нещо кажете ми как да си я върна!
    баси ташака пич фашташ го и му пукаш кофата само това мога да ти кага тоя ако ме беше ударил мен направо в реанимация го вкарвам това е излагация братле как може да се изложиш така тцтцтцтц

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от emociika:)
    Не трябва да съжаляваш, че не си се бил с него. ПО-добре е, че не си се принизил на неговото ниво. А тва момиче - просто не те заслужава. Have fun
    дабе да съм с момиче и някой да ме удари това е излагация направо го kill тоя

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    DoPye ще ме извиняваш.. ама всеки мисли по- различен начин и... не всеки има физическата възможност да го "kill тоя"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    DoPye ще ме извиняваш.. ама всеки мисли по- различен начин и... не всеки има физическата възможност да го "kill тоя"
    ами незнам братле на мен ако ми се случи това просто не му завиждам
    а и е малко глупаво да хддиш по центъра и да биеш хората закакво че те е видял с бившата му и на тоя нещо му хлопа

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Да тук вече съм съгласен.. ама ги има всякакви И все пак мисля, че е глупаво да се решават проблемите с бой... не сме животни! И въпреки това ако някой ме удари... няма да му проста Ще му блъскам главата в стената, докато не си избие мисълта да удря пак

Да тук вече съм съгласен.. ама ги има всякакви И все пак мисля, че е глупаво да се решават проблемите с бой... не сме животни! И въпреки това ако някой ме удари... няма да му проста Ще му блъскам главата в стената, докато не си избие мисълта да удря пак

пич казвай каде е тоя с едно прятелче ще свършим работото няма да те замесваме
    несъм някав бияч ама ме дразнят такива келеменца като тоя

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    О не спокойно до сега никой не си е позволявал да ме удари Ммм викам да не превръщаме форума в чат

О не спокойно до сега никой не си е позволявал да ме удари Ммм викам да не превръщаме форума в чат

ако си навит прати ПМ

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Ами като си направя профил с удоволствие ама по-късно, че сега съм зает.. ча0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си