- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Даите ми савет моля !!!
Мнинията до тука са много точни и изччерпателни. Само мога да добавя, че бившия й приятел е пълен тъпак. Според мен е присъщо само на животните в джунглата. А тая е била пълна овца. Да се разсърди за такова неща, че тя си е абсолютно животно в животински облик. Не си струва да си напрягаш мозъка въобще да мислиш за нея.
Желая ти успех!!!
xaxa не мога да разбера кво си се отдал на депресия... да не си получил някаква халюцинация, че тва ти е последното момиче.. и ще бъдеш нещастен от тук до края на живота ти?![]()
Има изключително много момичета(без приятел), които само чакат за теб! А относно съвета, които трябва да ти дам... ами другия път опитай да накараш момичето да те уважава, покажи и че си една класа над нея още преди ножа да е опрял гърлото!
![]()
А какво когато това стане?.... Отг: Почваш да се луташ като муха без глава... вайкаш се все едно идва краят на земята и няма никво спасение! Много по-добре ще е да се отпуснеш.. и да подминеш тази случка с усмивка на уста и с удовлетворение, че другия път няма да допуснеш същата грешка( ако си разбрал къде грешиш... ако не лошо за теб)
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии значи първо-тя няма чувства към теб щом те е скъсала само задето не си се сбил и второ-братле,разбирам ако някой тръгва да те сдухва за нещо друго,но как за Бога не си скочил за гаджето си!?
баси ташака пич фашташ го и му пукаш кофата само това мога да ти кага тоя ако ме беше ударил мен направо в реанимация го вкарвамПървоначално написано от help me
![]()
това е излагация братле как може да се изложиш така тцтцтцтц
дабе да съм с момиче и някой да ме удари това е излагация направо го kill тояПървоначално написано от emociika:)
![]()
![]()
![]()
DoPye ще ме извиняваш.. ама всеки мисли по- различен начин и... не всеки има физическата възможност да го "kill тоя"![]()
ами незнам братле на мен ако ми се случи това просто не му завиждамПървоначално написано от Анонимко
а и е малко глупаво да хддиш по центъра и да биеш хората закакво че те е видял с бившата му![]()
![]()
![]()
и на тоя нещо му хлопа
![]()
![]()
![]()
Да тук вече съм съгласен.. ама ги има всякаквиИ все пак мисля, че е глупаво да се решават проблемите с бой... не сме животни! И въпреки това ако някой ме удари... няма да му проста
![]()
Ще му блъскам главата в стената, докато не си избие мисълта да удря пак
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
пич казвай каде е тоя с едно прятелче ще свършим работото няма да те замесваме
несъм някав бияч ама ме дразнят такива келеменца като тоя
О не спокойно до сега никой не си е позволявал да ме удари![]()
Ммм викам да не превръщаме форума в чат
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ако си навит прати ПМ![]()
Ами като си направя профил с удоволствие![]()
ама по-късно, че сега съм зает.. ча0