- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- TEMATA MI E NQKOI IMALI KOLEKCIQ OT NE6TO?????POGLEDNETE!
ZDRAVEYTE. iskam da vi pitam koi kakva kolekciq ima.AZ SABIRAM mnogo ne6ta.imam ogromna kolekciq ot salfetki i 2 golemi ot mini kart4ki i kalendar4eta?.....
a mi e interesno vie kakvo sabirate? pi6ete.
![]()
![]()
![]()
Az sum maniachka na Plusheni igrachki :} imam baq![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Ми аз събирам монети -чужди,стари всякакви!Колекцията ми не кай знае какжа ,но имам един ценен ексемпляр,с който се гордея![]()
Гост Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 4:33 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми аз събирам монети -чужди,стари всякакви!Колекцията ми не кай знае какжа ,но имам един ценен ексемпляр,с който се гордея
това бях аз![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Слънце, искаш ли да си разменим няколко салфетчици?![]()
Еми...сълфетки (имам супер много...) календарчета (нямам много) плюшени играчки и...май е това
![]()
drawers iskam no si kaji ot kude si purvo 6toto az sum ot sf.......?![]()
![]()
Събирайте книги - препоръчвам ви го.![]()
az mnogo se kefa na plu6enite igra4ki za rojdeniq mi den mi podarixa edin plu6en bql zaek 4isto bql sus rozova papionka 43sm.![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Благодаря!
moqta kolekciq ot salfetki sa cqlo 4ekmedje za drexi..![]()
6 точка от правилника!
Благодаря!
стари монети и медали доста стари от времето на прадядоми са а дядо ми ми ги даде на мен![]()
1. Разбрахме, че се интересуваш повече от салфетки, отколкото от книги.
2. ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТАКИВА ЦВЕТОВЕ! ПОНЕ СИ ИЗБЕРИ ЕДИН!
3. Ако още един път ми изкрещиш, ще те фрасна /хипотетично/. Не си ли използвала интернет преди?
Не събирам нищо вече, но имам няколко колекции от преди 2-3 години. Някъде трябва да имам една кутия от обувки със салфетки; тетрадка, с налепени по нея пощенски марки; албумче с "миришещи картинки", които изобщо не миришат, ама така им казвахме;
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
МНОГО СКЪПО занимание е товаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
da mnogo e skupo
6 точка от правилника!
сега нищо не събирам но като по-малка събирах салфетки и ... гумички![]()
![]()
най-голямата ми колекция е от фоно карти![]()
имам и от онези малките картички доста![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Blaga duma kaza.V momenta imam 75 moi knigi,koito sum si kupuval ili sa mi podarqvali,a s tezi,koito sum si prisvoqval ot kolekciqta na dqdo mi stavat tochno 124.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
molito_girl-4e a kolko karti4ki imka6?
sorri ima6
Моята колекция е ... от ... хаха ... използвани презервативи... не бре нямам никакви колекции .. само некви лепнки там ... на футболистчета ... като бях малък ... ги събирах ... и така
![]()
Аз пък сабирам пощенски марки,списания и плакати![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ