.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: nz kvo da pravq

Guest

nz kvo da pravq

moq priqtel me ubejdava da go pravim bez prezervativ i mi kaza 4e 6te e mn vnimatelen ama az se 4udq se pak ima nqkakva upastnost va6iq savet kakuv e ?

Guest
    Вече има подобна тема-едно 12-годишно момиче правило секс без презерватив с приятеля си и забременяло.Прави си изводите.

Супер фен
    презерватив Винаги има риск,колкото и да внимава
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

voaiora
    Guest
    Hap4eta ili sve6ti4ki....ili i dvete sa po-sigurno!Tva pri polojenie,4e mu nqma6 pylno doverie...no ina4e probvai da ponastoqva6 za prezervativ!

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Колкото и да внимава, винаги има вероятност да забременееш. Ако и годините ти не са много - недей за сега. Вече изпитах страха от това, че съм бременна и съм твърдо против несигурния секс. Можеш да пиеш противозачатъчни, но е възможно да се появят странични ефекти, които не са много приятни.
    Ако приятелят ти те пази трябва да знае, че преди да излезе спермата излиза една безцветна течност (пред-еякулационна течност), която често не се забелязва, но от която също можеш да забременееш.
    Най-добре го убеди да ползвате презерватив, без негп се разнасят и много болести.

Ако партньорът ти каже: Тия гумички са отвратителни.
    Ти му кажи: Още по-лошо е да забременея без да искам това. Същото важи и за СПИН
    Ако партньорът ти каже: Не ми ли вярваш?
    Ти му кажи: Въпросът не е в доверието. Хората могат да пренасят болести предавани по полов път и без да го знаят.
    Ако партньорът ти каже: Аз ще го извадя навреме.
    Ти му кажи: Жените могат да забременеят и от пред-еякулационна течност. По същия начин тя пренася и инфекции предавани по полов път.
    Ако партньорът ти каже: Признай си, че правенето на любов с презерватив е като да се къпеш с дъждобран.
    Ти му кажи: Е, правенето на секс без презерватив е като да играеш на Руска Рулетка!!!!
    Ако партньорът ти каже: Просто чувствителността намалява.
    Ти му кажи: С презерватив един мъж може да издържи по-дълго време и това да компенсира за другото.
    Ако партньорът ти каже: Самото поставяне на презерватива прекъсва всичко и убива момента.
    Ти му кажи: Не и ако аз ти помогна да го сложиш...

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Повече от фен
    aa nqma takiva raoti
    ako stane neshto ti shte si precakana nali ne toi

...

Abe q s prezervativ kvo e tui bez.Toi siguren siguren ama ako stane nekav gaf? To ne 4e s prezervativ e mn sigurno ama vse pak po-dobre otkolkoto bez.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Мега фен Аватара на koalka
    Има много такива теми...няма значение.Прятелят ти колкото и да е внимателен има опастност,защото в предеякулационната течност също има сперматозоиди.Правете го с презерватив,щом ти искаш.Кажи му,че ти така искаш и е по-добре.

Супер фен
    От колко време си с приятеля си?Имаш ли му доверие?Опитен ли е?Отговори са тези 3 въпроса преди да предприемеш каквото и да било!Ако пък искаш да си сигурна пий противозачатъчни,ако не си твърде малка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    От колко време си с приятеля си?Имаш ли му доверие?Опитен ли е?Отговори са тези 3 въпроса преди да предприемеш каквото и да било!Ако пък искаш да си сигурна пий противозачатъчни,ако не си твърде малка!
    2 meseca, imam no se pak,da opiten e ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    2 meseca, imam no se pak,da opiten e ..
    Тогава ти казах,ако искаш пий противозачатъчни и се пак на колко години си?

Guest
    14 i polovina

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    14 i polovina
    ХаХа!Абе я си го правете с презерватив!!!

Да бе,на 14 и вече без презерватив...

В простатната течност наистина има сперматозоиди,но са много малък процент и при това не винаги годни,но въпреки това може да забременееш...

Изобщо не слушай приятеля си ако не се чувстваш уверена,няма такива опитен,неопитен...

Емоцийката го е казала много добре.

Не го правете без презерватив. То всеки си мисли, че може да се контролира, ама колко може никой не знае. Внимавайте да не стане някой гаф.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

я хубаво прочети ей тука и виж кво може да стане!!!!!!!!!
    ------------> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=53962
    в никъв случай няма да го правите без презерватив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! добре че поне питаш преди да правиш че не ми се мисли кво може да стане с теб!!! няма гаранция че той ше си го извади преди да се изхвърли!!!! недей да я правиш тая глупост че не ми се четат после пак теми на такива дет са правили такива глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Еби го в гъза ве, ти ще забременяваш не той...бахти наглото копеле
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не се съгласявай на "без презерватив",че после ше има теми "бременна съм помогнете"...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не го прави без презарватив или нещо др предпазно , защотто после да няма тема Бебе и погледни има теми в които е обсъждано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си