Kazvam se Poli i sym na 13 godini. Iskam da vi popitam neshto koeto mn me vulnuva. Znachi az si imam edin chicho koito mn me obicha kato malka mi razkazvashe prikazki i tn. Edna ot liubimite ni prikazki e za Aladin i negovata vulshebna lampa. Predi niakolko godini chicho doide pri men i mi kaza che e nameril sushtata vulshebna lampa za koiato se razkava vuv prikazkata no bila schupena i mejdu parchetata imalo neshto kato pruchka... Kaza mi che donesul taia pruchka i me popita dali iskam da opitame da viknem duha. Sega neiskam da mu se smeete zashtoto tova e hubava prikazka i e mn milo che goliam chovek viarva v neshto takova. Poneje mn si go obicham chicho i iskah da sum do nego kogato razbere che duhove i vulshebni lampi nesushtestvuvat se suglasih da mu pomagam i ottogava toi vseki mesec a ako moje i po-chesto mi nosi uvita v kurpa pruchkata koiato nameril v taka narechenata vulshebna lampa slaga ia v skuta si raztvaria kurpata i se reduvame da ia turkame. I ZNAETE LI KAKVO!?!?!? Kato cheli deistva! Otvreme navreme pruchkata siakash se uduljava i stava po-tvurda i posle pruska neshto bialo! Chicho mi kaza che tova bili chasti ot duha i triabvalo da turkame pruchkata dokato ne go izkarame celiat. Sega za vuprosite mi: Mislite li che chicho moje da e prav i prikazkata da e istina? I ako ne kakva bi mogla da e tazi pruchka nesam ia chuvala nito vednuj kato sa mi razkazvali prikazkata?
Mn iskam da mu pomogna zashtoto kakto kazah si go obicham no neznam kakvo da pravia help!