- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vluben sum v kudravoto
Първоначално написано от one_more_minute
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kudravoto
prinipno da no v toq slu4ai ne![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
eeee 6to puk ne koi mi zabranqva da obi4am !
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
абе да не говорите за моя къдрав байкър!?а и не е сигурно,че е къдрав...смисъл как го решихте..стана интересно
![]()
mi nz be mila i az se 4udq toi vuob6te moje i da ne e kudrav
Първоначално написано от otchaqniqt^Кърлито
брато пий една стидена вода и дишай дълбоко
хаха ЧЕДАПървоначално написано от Elektra_x
toi iz4ezna 6toto kato e razbral 4e kudravoto''moje bi haresva drug'' i sa my ovisnali kudri4kite
hahahahahahahahaahahaha stiga gorkoto mom4e
miiiiii gorkoto de ti go otrqza ne az![]()
![]()
![]()
hmmm sega 6te mi se kara6 za tova taka li ?
xAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAa![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
emm kakvo![]()
toku 6to kazaha tuka v ku6ti 4e imalo film''putqt na karlito'' hmm nakude li vodi tozi put..moje bi kum-----kudravoto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi ne kum drug vodi no si e moi problem koi e toq drugiq sestra ti mnogo dobre go poznava![]()
![]()
![]()
carevi4noto_momi4e ти да не си си го харесала тоя къдравия и сега да ревнуваш,а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
abe ei kvi sa tiq gluposti be az po kudravi ne si padama am ti sigurno si pada6 po kudravi momi4eta...
хахах ти от къде знаеш аз по кви си падам?Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
a ti puk otkude si misli6 4e haresvam karlito smisal nali vijdala sum go i moga da tvurdq 4e ne e mn golqm krasavec![]()
казаха ми...Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
Аз всичко знам
![]()
mi kato znae6 si4ko zna4i znae6 su6to 4e ne go haresvam ama o6te po malko da revnuvam
не е вярно.. влюбена си в него и сега ревнуваш![]()
![]()
![]()
![]()
malii a ti preili4a6 na set ot OC are tiho sa az na eli ne bih zela tozi 4ovek sus tezi cenni kudri4ki![]()
ei ne se karate be sladuri