.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

рената
    Guest

Мъжете повече бягат от секс

Мъжете повече бягат от секс

Съвременните мъже два пъти по-малко искат секс, отколкото техните бащи и дядовци навремето. Това сочи изследване, публикувано в немското списание "Бригите". Преди три десетилетия младите мъже на възраст между 18 и 30 години са правили секс между 18 и 22 пъти в месеца. Днес техните връстници се отдават на плътски удоволствия между 4 и 10 пъти месечно, сочат неумолимите данни. "Живеем в епоха с по-малко сексуална енергия. Стрес и липса на добра комуникация между двата пола са основни причини за спада", казва шефът на изследването Франк Зомер.

www.standartnews.com

Голям фен
    Град
    Compton
    пълни глупости

zatova ima tolkova mn temi "na 13 sam kak da se obrusna za6toto dnes 6te mi idva na gosti edna priqtelka "

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че е вярно.Много тийнейджъри правят секс много повече.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Da we da..kak ne..haha ne e vqrno...Edin muj nemoje da kara bez sex poveche ot 1 sedmica dokato jenite mogat
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Абе има си нещо такова забелязвам ....ама моя не страда от такива проблеми ..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Това е пълна глупост. Според мен даже правят повече секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    gluposti
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Gospodin Франк Зомер prosto e dylgo vreme na suho(veroqtno ve4e i ne mu stava patkata) i zatova e napravil tova "izsledvane" ... za sobstveno uspokoenie!

Според мен е напълно вярно
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Според мен е напълно вярно
    И аз така мисля. В следствие на силния стрес, нервното напрежение, липсата на средства и т.н. нивото на сексуално желание у мъжете спада. Все повече незадоволени жени посещават Интернет форумите и чат каналите в търсене на секс, реален или виртуален.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Може за Германия да е актуално. За България не мисля, че е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си