.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: neznam

neznam

zna4i biv6eto mi gadje s koeto hodihme 2 meseca i 5 dni ne mi diga6e telefona hodih predi da skasame na diskoteka i se napih i celunah 2 mom4eta Za6toto si mileh 4e ne hodim ve4e za6toto ne mi diga6e telefona 27 dni samo 1 put .... Taka razbra na drugia den mi pi6e are se vidime i 4e sum mu lipsvala a az mu bqh mnogo qdosana i po4nah da mu se karam...vidqh me se i toi mi vika 4e znael 4e sum se celuvala s tezi mom4eta i 4e bil do6al da mi kaje 4e kusame...nakrah mu se i si trugnah....no predi tova zabivah 1 drugo mom4e s koeto truhme na 6 tozi mesec no sega razbiram 4e o6te go obi4am i kato znam 4e 6te e v u4ili6te cqlata u4ebna godina i 4 e 6te se vijdam postoqnno ot vutre mi e mn gadno tova go razbrah odavna no ne iskah da si go priznaq kakvo da prava haresvam i sega6nia si priqtel no stariat mi lipsva...ne moga da sum i s dvamata a nai veroqtno nqma da mi prosti biv6ia.....
    felacio za si4ki

Трябва ти да порастнеш и да спреш чалгата!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    odavna ne slu6am 4alga
    felacio za si4ki

Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    odavna ne slu6am 4alga
    Значи остава първото

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    пф,ебати обърканото..
    'ама гаджето ми не ми дигна тела и аз си помислих че не ходим и се забих с още 16 момчета,ама аз харесвам сегашния,ма стария ми липсва...'
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Не е от чалгата. И аз слушам чалга! Та.. Трябва да пораснеш наистина и да не казваш думичката "обичам" просто ей така.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    на 1 мнение сме готин

Щом си я спряла, май остава само да порастнеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Щом си я спряла, май остава само да порастнеш.[/quote]

Тя май не е казвала, че я спряла или я почнала

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Гледай напред и се опитай да забравиш миналото, което би те наранило още повече ако продължиш да мислиш за него.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом си я спряла, май остава само да порастнеш.
    Тя май не е казвала, че я спряла или я почнала
    Каза, че чалга отдавна вече не слуша.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Memphis
    kato porasnesh moje i da se opraish q sia moje samo da si go na4ukash da eba tupata ti tema
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    щом си сигурна, че бившия няма да ти прости тогава спри да мислиш за него! ще загубиш много ако дълго време живееш само с миналото. затова недей пропуска хубавите моменти със сегашния си приятел, само и само заради нещо, което вече е зад гърба ти

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не мисля,че ще стане нещо с бившия точно в тази ситуация,защото иска той да скъсате,а и те е видял или знае да се целуваш с тези момчета,но той няма право да ти държи сметка за това,защото не ти,а той не ти е вдигал телефона до колкото разбрах.Аз на твое място бих се изяснила със себе си и ако харесвам другото момче бих тръгнала с него.

Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    kato porasnesh moje i da se opraish q sia moje samo da si go na4ukash da e** tupata ti tema

a be tfa e nekaf forrum za kvo e osven da se obsujdat temi a ti ne si 4oveka koi 6e kazva kvi sa temite !!!!
    felacio za si4ki

Смятам,че след като бившият ти не ти е вдигал телефона е искал да скъсате,а онова в дискотеката е било просто предтекст,за да излезе той добричкият и невинният-все пак изяснихте ли що не ти е вдигал телефона?Е,ако харесваш сегашното си гадже не се отказвай от него заради бившия,защото сегашното ти гадже може да е по-свястно

emi na men mi kazaha 4e dqdomu e po4inal no tfa ne e opravdanie ....spored men za 27 dni ? ti kak misli6 ..
    felacio za si4ki

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    sry 4e se namesvam ama naistina moje da e imal problemi a i 6tom e kazal 4e si my lipsvala moje da e imala njkakava pre4ka i za tova da ne ste se vijdali.vse pak kato my e domu4njlo za tebe moje6e vednaga da ti e zvannal da se vidite....

emi 6tom 27 dni ne mu lipsvam
    tfa be6e to4no na drugia den sled kato celuvah teq mom4eta... imalo e pre4ka d a mu pi6a a toi su6tevremenno da si govori s edin priqtel i da ne mi otgovarq da izliza s toq priqtel da ne mi pi6e hi4.. .
    felacio za si4ki

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    kato porasnesh moje i da se opraish q sia moje samo da si go na4ukash da e** tupata ti tema

a be tfa e nekaf forrum za kvo e osven da se obsujdat temi a ti ne si 4oveka koi 6e kazva kvi sa temite !!!!
    abe ei karuco q u 4ofkata go zemi i ne pitai koi ti go dava
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си