- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to pravi taka? :`(
zna4i s gadjeto mi hodim ot mesec no toi kato me vidi nito idva da me gu6ne, nito kiss, ako az ne mu se obadq sigurno moje i da me zabrai, obajda se samo mai koto mu se ebe i tei
za6to pravi tei kade mi e gre6kata kak da mu varna 4uvstvata kam men i da go nakaram da izjivee edna nezabravima lybov i da me jelae postoqnno?
Izpolzva te samo momchenceto!Iavno e s teb samo zaradi sexa
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Taka e. Po-dobre go zareji(moje da ti e dosta trydno, no go napravi.)!Първоначално написано от gery_to
Уникати...
Зарежи го, не разбираш ли, че само те използва.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
bii mu 6uta i si hvani nov![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от gery_to
![]()
podkrepqm ostanalite!
Прави така защото те използва..и иска само секс от теб...абе същото дето го казаха по-горе...бии му шута![]()
най-вероятно ти си му просто резерва, която търси щом опре до нея от нямай къде. заеби го тоя и си гледай живота
използваи го и ти е ! просто и ясно ! или ако неискаш го зарежи ...ня смисал се занимааш с глупости !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
На следващото позвъняване му тегли една майна.Абе мила, ти да не си му само за задоволяване на сексуалните му желания!?Бахти човека - (трудно е да кажа, че приятеля ти е човек) май животно по би му ходило.Не се унижавай така.Късай колкото можеш по - рано с него!!!Успех ще ти стискам палци!
Темата ми се струва прекалено тъпа...проблема можеш да си го решиш и сама...нека сивото вечество се задейства сега...и сама ще разбереш дали е необходимо да траеш подобно поведение...имайте си достойнството...мен някой щом не ме търси, а чака само аз да се обадя...сорка, ама не ме търсете тогава...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Мммммм май всички сме единодушни в тази тема ....ъъъъъъ....![]()
![]()
ЗАРЕЖИ ГО
![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Не можеш да върнеш чувства,каквито никога не е имало....Сигурна съм,че би искала нещо повече...дари любовта си на някой,който заслужава!
И аз съм съгласна с другите
mi toi qvno samo zaradi sexa e stebe
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Zapo4ni i ti da pravi6 kato nego, ako reagira zna4i ima ne6to vse pak, ako ne reagira... emi sorry bate go away, fuck off, ai siktir i t.n. ...
Първоначално написано от m1m0ZzA
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
и според мене тфа е най-доброто! аз съм така с единПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
мдаммммПървоначално написано от gery_to
Първоначално написано от m1m0ZzA
![]()
Просто те използва за секс.Не е нормално,ако държи на теб да не те целуне или да те гушне.Не мисля,че трябва да продължаваш тази връзка и трябва да си с приятеля си,при положение,че той иска само секс.