- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvi sa....
neka si4ki da si kajem nedostatacite v vruskiteni i lo6oteni 4erti koito imame spored vas![]()
eto moite:
1 za nedostak ne moga da kaja za6toto trugnah s edno mom4e dnes i nez o6te
2 imam 3 lo6i 4arti spored men:
1 Mnoooo sum revniva
2Mnoo se privarzvam prekaleno lesno ...
3 Bosle mn mi e gadno kato zaguba nqkoi li ne6to...
a Sega VashiTE
felacio za si4ki
Лоши черти във връската?! хХАхахАхАХ
еми не може да се разберем къде ни се ходи. А и мацката често казва "Както ти решиш" .. искам и нейното мнение ама се разбрахме тия дни по тоя въпрос.![]()
Единственото нещо е, че съм много нервна..
Проявявам си нервите най-вече когато той не се съобразява с мен когато му предложа нещо което е от значение за мен, а той помисли, че преигравам и си направи базик или забрави за нещо. Това първото ... ставало е един два пъти, но втория случай постоянно се повтаря![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това "както ти решиш" и аз много го мразя...Като го чуя и не знам кво да отговоря, блокирвам просто. Защото аз като реша за някое място и то се окаже не толкова добро, се чувствам виновна за изгубеното време... Как се разбрахте по този въпрос? Че и ние да се разберем :PПървоначално написано от WILD__BOY
А иначе по темата...караме се за дребни неща; когато ми е ядосан за нещо (обикновено за някаква глупост) много обичам да го дразня и той се дразни...хах, малко неясно стана ама...вие ще ме разберете, ако вложите малко фантазия![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ами във връзката не знам кое ми е недостатък.може би това,че и за най-малкото споря с момчето,но просто и двамата сме си имати и държим на мнението си.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
хмм да видим.. твърде лесно се доверявам и твърде лесно прощавам..
Ревнива съм.. но не прая проблеми за тфа,измъчвам се сама.. което пак не е правилно
Склонна съм да си затворя очите за някои негови отрицателни черти..
Разкривам му се изцяло..
Според теб да имаш чувства е отрицателна черта?!?!?!
[quote="WILD__BOY"]караме се за дребни неща. когато ми е ядосан за нещо (обикновено за някаква глупост) много обичам да го дразня и той се дразни...хах, малко неясно стана ама...вие ще ме разберете, ако вложите малко фантазия[/quote]