AB ETI VYV FRED LI SI?TQ NQMA NUJDA ZA PLAYBOY DOSTATYCHNO E IZVESTNA I IMA DOSTATYCHNO PARI!A $E E GROZNA>>>NE RAZBIRASH NISHTO
AB ETI VYV FRED LI SI?TQ NQMA NUJDA ZA PLAYBOY DOSTATYCHNO E IZVESTNA I IMA DOSTATYCHNO PARI!A $E E GROZNA>>>NE RAZBIRASH NISHTO
machoka, не си догледал.![]()
Lepi Grome Moj и на мене ми се стори, че беше на плейбек, но пък Kukavica си я изпя перфектно на живо.
Също така, WILD__BOY, незнам какви са ти критериите, но Ceca е всичко друго, но не и грозна! Още повече като за майка на 2 деца и вече не в първа младост (33-34...колко точно беше?).
Първото изречение от мнението на Aia много добре описа Цеца.![]()
Ая, ти ще ходиш ли на концерта?![]()
Ми критериите ми са да не мяза на пор!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Между другото точнотова и аз исках да напиша и да я питам Aia:като можела да пее защо пееше на плейбек?Великата певица,мале,мале.
Sorry macka obache biletite sa svarshili ot odavnadori tezi ot 300 lv.
Сега ще се окаже, че на концерта на Цеца или там каквото беше ще са отишли повече хора отколкото на Пъпеш Мод.
11 tochka deaktiven profil.
То повече ще отидат колкото ходят на театър за една година.Първоначално написано от Mo6no
Vinagi e pqla na jivo!!!Televiziata moje da si pravi kakvoto iska i da izglejda taka kakto iska!Ako bqhte gledali onq den kato pristigna v Sofia gostuvaneto i v 7tv 6tqhte da se obedite 4e pee velikolepno.Pq bez sinbec daje prosto zapq...