- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Я си кажете мнението за рапа
Я са си изкажете мнението за рапа а и ако изкате и мнението за чалгата![]()
Да, харесва ми. Дори слушам и малко български рап ... но не Мишо Шамара и компания.
Темата не е за тук освен това имаше такава тема и ту беше пусната от приятелчето ти Генгста. Най-веройтно ще ти заключат темата, ако е тук. Мястото и е в "Музика и ТВ".
Иначе по темата кефи ме.
11 tochka deaktiven profil.
"кефиливи"![]()
Миии чувала съм само гаден чалга рап по Мтв /какъвто, ако съдя по аватара ти, имаш предвид/, който определено не ме кефи. За останалия не знам.
Мноооооооооо ясно че ме кефи е как тва е най-великата музика на света просто по-яко нещо не съм чувал а като имаше друга тема я заключиха тала че тва е продължението еми да кажа че якооооооооооо ме кефи тая музика мноооооооооого по-добро от ТЪПАТА ЧАЛГА дажи най-доброто просто тва е музика и тия които не ги кефи да си е**т м*****а защото най вероятно са ТЪПИ ЧАЛГАРИ (не всичките де ама повечето)които избщо не разбират от музика апа тея дет не ги кефат 50 cent Eminem и всигки от "новото поколение" а слушат само 2 pac те малко разбират от музика (ама и аз съм 1 филосов) хммм кво друго нз нека kalataboian да продължи
Не, не ме кефи.
Мога и сама да си рецирирам![]()
Оууул, а Генгста разбира страшно много от музика. Повече дори и от мачока.
Мен ме кефи хип-хоп-а. Мразя комерсиални shitZ като Еминем , 85 стинки и т.н.
Underground hip-hop rox !![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
И рапа и чалгата ме кефат. И фифти и тпак и шамара, и техното и хауса и поп-а. Човек на тълпата съм аз и професията ми такава, удоволствие доставям квато им е на сърцето музика им пускам.![]()
2т. системно
Не е любимият ми стил,но някои парчета ме кефят.
Така... рапа ме кефи и не само БГ а като цяло и не ме интересува другите кфо мислат![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
[quote] Мноооооооооо ясно че ме кефи е как тва е най-великата музика на света просто по-яко нещо не съм чувал а като имаше друга тема я заключиха тала че тва е продължението еми да кажа че якооооооооооо ме кефи тая музика мноооооооооого по-добро от ТЪПАТА ЧАЛГА дажи най-доброто просто тва е музика и тия които не ги кефи да си е**т м*****а защото най вероятно са ТЪПИ ЧАЛГАРИ (не всичките де ама повечето)които избщо не разбират от музика апа тея дет не ги кефат 50 cent Eminem и всигки от "новото поколение" а слушат само 2 pac те малко разбират от музика (ама и аз съм 1 филосов ) хммм кво друго нз нека kalataboian да продължи
xaxa ti si mn zle be.Seki si ima predpo4itaniq.Tva 4e ne se prepokrivat s tvoite e dr vupros.To po taq logika i ti nqma6 vkus za teq deto slu6at 4alga ili 2pac
op gore stana malko oburkvaciq sujalqvam
А ето какво мисла и за чалгатаПървоначално написано от Gangsta_zone
Рапа на сапун, чалгата на сапун, метъла на сапун!!! \/
Ретро и класическа музика са за мен!![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Само такаПървоначално написано от Amayo
, всичко дет са чува го слушам, от сичко по малко
![]()
Колко си елементарен, не е истина. Ето ги "феновете" на fitty:Първоначално написано от Gangsta_zone
А, това е Gangsta_Zone, ВНИМАНИЕ, не е за хора със слаби сърца!:
![]()
Ха Ха абе от каде изрови тая снимкаПървоначално написано от Psycho Realm
точноПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
![]()
hah mi slu6am hip hop, a BG rap ne osven upsurt moje bi...drugoto ima da vzima ... 4esno kazano 4ujdestranniq rap sa6to si ima svoite minusi,no ima i par4eta,koito ... ooo yeah !!! za 4algata no comment ... ne q slu6am i sum pulna tragediq na taq tema ... ma i po-dobre ...
hey now !!!
COOL,men poeche me kefi hip-hopa... ma i dfete ba4kat... i to mn me kefqt
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
начи кефка ме рапа,кефка ме и чалгата.но искам да уточня че рапа не е музика.не случайно се казва рапиране а не пеене.
не че искам да се заяждам но ти знаеш ли какво е хип-хоп ? пий ли се ....яде ли се ? как се употрибява ?Първоначално написано от luda`flirtajika
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ма отде я изкопахте тай тема?![]()