.

Виж резултатите на анкетата: кефиливи Рапа

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 60,61%
  • Не

13 39,39%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Я си кажете мнението за рапа

Я са си изкажете мнението за рапа а и ако изкате и мнението за чалгата

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да, харесва ми. Дори слушам и малко български рап ... но не Мишо Шамара и компания.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Темата не е за тук освен това имаше такава тема и ту беше пусната от приятелчето ти Генгста. Най-веройтно ще ти заключат темата, ако е тук. Мястото и е в "Музика и ТВ".

Иначе по темата кефи ме.
    11 tochka deaktiven profil.

Повече от фен
    "кефиливи"
    Миии чувала съм само гаден чалга рап по Мтв /какъвто, ако съдя по аватара ти, имаш предвид/, който определено не ме кефи. За останалия не знам.

Повече от фен
    Град
    На луната
    Мноооооооооо ясно че ме кефи е как тва е най-великата музика на света просто по-яко нещо не съм чувал а като имаше друга тема я заключиха тала че тва е продължението еми да кажа че якооооооооооо ме кефи тая музика мноооооооооого по-добро от ТЪПАТА ЧАЛГА дажи най-доброто просто тва е музика и тия които не ги кефи да си е**т м*****а защото най вероятно са ТЪПИ ЧАЛГАРИ (не всичките де ама повечето)които избщо не разбират от музика апа тея дет не ги кефат 50 cent Eminem и всигки от "новото поколение" а слушат само 2 pac те малко разбират от музика (ама и аз съм 1 филосов ) хммм кво друго нз нека kalataboian да продължи

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен
    Не, не ме кефи.
    Мога и сама да си рецирирам

Град
    Варна
    Оууул, а Генгста разбира страшно много от музика. Повече дори и от мачока.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Чалгата не ме кефи.
    А рапа.. харесват ми две-три парчета,но не български,естествено.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Мен ме кефи хип-хоп-а. Мразя комерсиални shitZ като Еминем , 85 стинки и т.н.

Underground hip-hop rox !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    И рапа и чалгата ме кефат. И фифти и тпак и шамара, и техното и хауса и поп-а. Човек на тълпата съм аз и професията ми такава, удоволствие доставям квато им е на сърцето музика им пускам.
    2т. системно

Супер фен
    Не е любимият ми стил,но някои парчета ме кефят.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Така... рапа ме кефи и не само БГ а като цяло и не ме интересува другите кфо мислат
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    [quote] Мноооооооооо ясно че ме кефи е как тва е най-великата музика на света просто по-яко нещо не съм чувал а като имаше друга тема я заключиха тала че тва е продължението еми да кажа че якооооооооооо ме кефи тая музика мноооооооооого по-добро от ТЪПАТА ЧАЛГА дажи най-доброто просто тва е музика и тия които не ги кефи да си е**т м*****а защото най вероятно са ТЪПИ ЧАЛГАРИ (не всичките де ама повечето)които избщо не разбират от музика апа тея дет не ги кефат 50 cent Eminem и всигки от "новото поколение" а слушат само 2 pac те малко разбират от музика (ама и аз съм 1 филосов ) хммм кво друго нз нека kalataboian да продължи

xaxa ti si mn zle be.Seki si ima predpo4itaniq.Tva 4e ne se prepokrivat s tvoite e dr vupros.To po taq logika i ti nqma6 vkus za teq deto slu6at 4alga ili 2pac

Guest
    op gore stana malko oburkvaciq sujalqvam

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Цитирай Първоначално написано от kalataboian
    Чалгата е най-тъпата смотана проста елементарна тъпа,проста,глупава,смотан ,задръстена,чак като я слушате на компютъра даже може да ви гръмне процесора и колоните от тая тъпотия как може да издържате да го слушате тва то си е чиста простотия не вили дразни яко мнооооого.Даже аз като я слушам имам чувството че някои ме изтезава по най-бруталния начин на света.А тези "певици"са дяволите които те изтезават даже ти бъркат в мозака и след известно време те привличат на тяхна страна по тоя тъп начин са си здобили хилядите ТЪПИ фенове на ТЪПАТА ЧАЛГА . А по въпроса за еднаквия стил на обличане на сички ЧАЛГАРИ прави сте аз никога няма да облека некво потниче дет преличаш на СУПЕР ГЕЙ и само си показваш тялото предпочитам си широките тениски смъкнатите дънки кецовете и РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика) оооо апа кат вида некав мазен циганин на улицата облечен в некви бели панталони дет мо прозира задника и неказ очертан потник(пак бял) направо ми се повръща. А тва че само копират и сички ТЪПИ клипове са еднакви напълно верно на секаде се снимат плачещи и тъжни и в сяка песен се пее само за любовта и само за тва не вярвам в някоя друга страна да има толко ТЪПИ хора че да слушат ТЪПАТА ЧАЛГА само ние тука в българия има толко ТЪПИ хора (не всички само ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ)че да слушат тая простотия наречена ЧАЛГА. Слушайте квато си изкате музика само не си промивайте мозъка и не си тровете живота с тая АДСКИ ТЪПА ЧАЛГА. Еми тва е за сега ако измисла още нещо ша пиша
    Ето го продължението и от мен: браво боби само така та мовеююже ли да сте толко ТЪПИ че да я слушате тая чалга бе ей увреждате си живота с тва бе аз ви казвам НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТЪП (за всики чалгари наистина не им е лесно) представете си на вас лесно ли ште ви е да ходите като някав педерас по улиците и по цял денда гледате тъпата планета и да си овреждате слуха и да ви мислят за пълен тъпак аз лично познавам 1 момче което слушаше ЯКО РАП ама от няколко месеца се е побъркал по чалгата и тва е ГАДНО (МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ) опасно е както за вас така и за хората около вас представете си майкави ви вижда по улицата облечен като първокласен ГЕЙ какво ще си помисли за вас може да изпадне в шок и да омре затова ако оважавате близките си не ставайте ЧАЛГАР а представете си отивате на дискотека и си харесате някое момиче (момче ако вие сте момиче) и през цялото време пускат някава ТЪПА ЧАЛГА как ще танцувате на тоя ТЪП шум (казвам шум защото ако кажа музика ще излъжа понеже ЧАЛГАТА не е музика). АЗИС - това е нещо отвратително даже много нз някой фен на АЗИС дали знае какъв пол е защото аз не знам. Tа както каза боби слушайте квото изкате аме не ТЪПАТА ЧАЛГА
    А ето какво мисла и за чалгата

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Рапа на сапун, чалгата на сапун, метъла на сапун!!! \/
    Ретро и класическа музика са за мен!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    И рапа и чалгата ме кефат. И фифти и тпак и шамара, и техното и хауса и поп-а. Човек на тълпата съм аз и професията ми такава, удоволствие доставям квато им е на сърцето музика им пускам.
    Само така , всичко дет са чува го слушам, от сичко по малко

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Чалгата е най-тъпата смотана проста елементарна тъпа,проста,глупава,смотан ,задръстена,чак като я слушате на компютъра даже може да ви гръмне процесора и колоните от тая тъпотия как може да издържате да го слушате тва то си е чиста простотия не вили дразни яко мнооооого.Даже аз като я слушам имам чувството че някои ме изтезава по най-бруталния начин на света.А тези "певици"са дяволите които те изтезават даже ти бъркат в мозака и след известно време те привличат на тяхна страна по тоя тъп начин са си здобили хилядите ТЪПИ фенове на ТЪПАТА ЧАЛГА . А по въпроса за еднаквия стил на обличане на сички ЧАЛГАРИ прави сте аз никога няма да облека некво потниче дет преличаш на СУПЕР ГЕЙ и само си показваш тялото предпочитам си широките тениски смъкнатите дънки кецовете и РАП музиката (подчертавам музиката защото това вече си е музика) оооо апа кат вида некав мазен циганин на улицата облечен в некви бели панталони дет мо прозира задника и неказ очертан потник(пак бял) направо ми се повръща. А тва че само копират и сички ТЪПИ клипове са еднакви напълно верно на секаде се снимат плачещи и тъжни и в сяка песен се пее само за любовта и само за тва не вярвам в някоя друга страна да има толко ТЪПИ хора че да слушат ТЪПАТА ЧАЛГА само ние тука в българия има толко ТЪПИ хора (не всички само ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ)че да слушат тая простотия наречена ЧАЛГА. Слушайте квато си изкате музика само не си промивайте мозъка и не си тровете живота с тая АДСКИ ТЪПА ЧАЛГА. Еми тва е за сега ако измисла още нещо ша пиша
    Ето го продължението и от мен: браво боби само така та мовеююже ли да сте толко ТЪПИ че да я слушате тая чалга бе ей увреждате си живота с тва бе аз ви казвам НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТЪП (за всики чалгари наистина не им е лесно) представете си на вас лесно ли ште ви е да ходите като някав педерас по улиците и по цял денда гледате тъпата планета и да си овреждате слуха и да ви мислят за пълен тъпак аз лично познавам 1 момче което слушаше ЯКО РАП ама от няколко месеца се е побъркал по чалгата и тва е ГАДНО (МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ) опасно е както за вас така и за хората около вас представете си майкави ви вижда по улицата облечен като първокласен ГЕЙ какво ще си помисли за вас може да изпадне в шок и да омре затова ако оважавате близките си не ставайте ЧАЛГАР а представете си отивате на дискотека и си харесате някое момиче (момче ако вие сте момиче) и през цялото време пускат някава ТЪПА ЧАЛГА как ще танцувате на тоя ТЪП шум (казвам шум защото ако кажа музика ще излъжа понеже ЧАЛГАТА не е музика). АЗИС - това е нещо отвратително даже много нз някой фен на АЗИС дали знае какъв пол е защото аз не знам. Tа както каза боби слушайте квото изкате аме не ТЪПАТА ЧАЛГА
    Колко си елементарен, не е истина. Ето ги "феновете" на fitty:

А, това е Gangsta_Zone, ВНИМАНИЕ, не е за хора със слаби сърца!:

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Колко си елементарен, не е истина. Ето ги "феновете" на fitty:

А, това е Gangsta_Zone, ВНИМАНИЕ, не е за хора със слаби сърца!:

Ха Ха абе от каде изрови тая снимка

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Мен ме кефи хип-хоп-а. Мразя комерсиални shitZ като Еминем , 85 стинки и т.н.

Underground hip-hop rox !
    точно

hah mi slu6am hip hop, a BG rap ne osven upsurt moje bi...drugoto ima da vzima ... 4esno kazano 4ujdestranniq rap sa6to si ima svoite minusi,no ima i par4eta,koito ... ooo yeah !!! za 4algata no comment ... ne q slu6am i sum pulna tragediq na taq tema ... ma i po-dobre ...
    hey now !!!

COOL,men poeche me kefi hip-hopa... ma i dfete ba4kat... i to mn me kefqt
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

начи кефка ме рапа,кефка ме и чалгата.но искам да уточня че рапа не е музика.не случайно се казва рапиране а не пеене.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    COOL,men poeche me kefi hip-hopa... ma i dfete ba4kat... i to mn me kefqt
    не че искам да се заяждам но ти знаеш ли какво е хип-хоп ? пий ли се ....яде ли се ? как се употрибява ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Варна
    Ма отде я изкопахте тай тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си