- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗаВиНаГи В СъРцеТо...и още много незбъднати мечти...
здравейте....чудя се от къде да почна....като за начало преди 3 месеца се влюбих може би за 1-ви път...беше най-красивото нвщо което някога ми се беше случвало....но за мое голямо нещастие тои беше някав никав "PLAYBOY" и никво внимание не ми овърна под текст че сам била много малка (с 1 година)след 3-4 седмици разбрах че харесва най-добрата ми приятелка и моя наборкА..после те се зарибяваха ..после целувахаи после аз разбрах що за "най-добра"прияелка е била тя... докъто аз не заспивах нощем от болка.....сега 3 месеца по-късно аз още го малко го обичам.....мислех че като не го виждам ще е по лесно,но съм се лъгала...сега поне не мисля много за него но се пак тои е дълбоко в сърцето ми...и завинаги ще си остане там ...звуча банално и самосавалявашто може би ,но това е в сърцето ми...искам много силно да обичам някои и тои да бъде до мен...не знам дали някога ще го намеря...благодаря ви че прочетохте моята история ако ми пишете ще се радвам..
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
ми ако и приятелката ти го обича?
ебати абе... 'аз харесвам гайтанчо, ма най-добрата ми приятелка вчера тръгна с него и е предателка'
но когато 'най-добрата ми приятелка харесва гайтанчо, аз също и вчера тръгнахме с него аз не съм предателка'
![]()
айде моля ти се, ако беше ти на нейно място също щеше да тръгнеш с него ако го харесваш...
знам, че е кофти ама се опитай да я разбереш в крайна сметка
...Bear Me The Light
...
извиняи много но тя каза че не можела да си представи да тръгне с него щото бил грозен и не е неин тип но явно ме е лъгала така че моля ти се не се обаждаи като не знаеш!!!!!!!!Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
виж, мила, поради единствената причина, че е женкар (като оставим настрана това, че не ти е обърнал внимание) трябва да го забравиш. щом се проявява като плейбой, значи той не може да е само с една! ти това ли искаш?! да си поредната единственна и... лъгана!
Тъжно е, но някои неща не зависят от нас. Надявам се, дори и след време, да намериш някой, който да заеме неговото място в твоето сърце.![]()
изясни тогава ((;Първоначално написано от jadna_za_lubov
иначе при тва положение приятелката ти е тъпа кучка.
...Bear Me The Light
...
emi ....tq kaza kato opravdanie che e bilo sluchaino no tq naposledyk se darjeshe kato .....ne iskam da se izkarvam kato nqkfa typa zagorqla kuchka no za 1vi pyt se chuvstvam taka...
мила съжалявам много за това което ти се е случило,кофти е.бии шута на двамата най-вече на приятелката ти,защото повярваи това не е никаква приятелка,тя все някога ще си плати за това,горе главата,а за болката в сърцето напълно те разбирам![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
м..
кофти е верно,че си попаднала на женкар,но тряя ти кажа,че образи такива - много. и аз съм попадала на такъф.. теглиш му майната,в случая и на приятелката ти и да не ти пука.. знам,че е гадно но тфа заслужават..
Сори.ама аз си мисля,че това,което си изпитвала към онова момче не е било точно любов-та как може да се обича такъв индивид кат' него дето ти казва,че си малка,а след тфа тръгва с твоя наборка-при това и прителка...Абе я и двамата ги забрави и си живей живота,а за любовта-ще си намериш някой,който наистина да те заслужава,а не бройкаджия!!!![]()
Много е гадно положението ти,но не трябва да се измъчваш заради него,както и за приятелката ти.Просто трябва да разбереш,че той не си заслужава и трябва все някога да го забравиш.
10x Mного накрая маи така ша стане маината им и на двамата![]()
![]()
Колкото и да е трудно...![]()
Abe kakvo se zaniavash s tozi tapak,ne si zaslujava da si habish chuvstvata po nego,a i goliama priqtelka imash..........ostavi gi i dvamata,potarsi niakoi drug....zareji gi.......Pak i shtom e "golemiq gazar" tia barzo shte mu omrazne
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
sorka milichka sigyrno e kofti....ma mahni q taq bahti priqtelkata.....aide za nego pak ne te obicha nqma osobeno golqqma vina na lubovta ne moje da se zapovqdva no za neq....aide uspeh i dano namerish podhodqshtiq nqkoi den\
/
![]()