.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Guest

Кола vs Секс

Кво предпочитате яка кола или як секс , аз лично колата

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    KOLATA RAZBIRA SE ( TO JENATA SAMA SHTE DOIDE)
    : AMG Corporation ::

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    напълно прав

Jerry
    Guest

evala suglasen sum s teb pi4! Kefish mu!

I az se prisaedinqvam kum tova mnenie
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

mno qsno che QKA KOLAAAAAAAAAAAAAAAAAA a putkite posle samo shte doidat spoko ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    У дома:)
    Невероятно сте повърхностни.
    Ама идва момент, в който се отказваш от всичко и искаш да го няма, защото живота ти е много по-добър без материалните неща.
    Една кола никога няма да ти даде истинско щастие.
    Парите също.
    Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да си обичан, всичко друго е преходно.
    А пък за якия секс- не е ли най-"як" секса с човек, когото обичаш истиснки???[/quote]
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Цитирай Първоначално написано от baby947
    Невероятно сте повърхностни.
    Ама идва момент, в който се отказваш от всичко и искаш да го няма, защото живота ти е много по-добър без материалните неща.
    Една кола никога няма да ти даде истинско щастие.
    Парите също.
    Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да си обичан, всичко друго е преходно.
    А пък за якия секс- не е ли най-"як" секса с човек, когото обичаш истиснки???
    [/quote]

nai-posle edno svqstno mnenie kato sadq po izkazvaniqta na nqkoi mi stava qsno kvo im e otno6eniqta kam momi4etata
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Град
    Монтана
    Kolata moje li da ti govori i da te obicha
    I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
    I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
    I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
    I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nalaa
    Kolata moje li da ti govori i da te obicha
    Да говори и още как като я имаш колата всички искат да ходят с тебе и изведнъж всички ти стават приятели !!!

Град
    Монтана
    Da de.. priqteli zaradi kolata ne zaradi teb samiq
    I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
    I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
    I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
    I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..

Град
    burgas

of

offfff kato vi slusha chovek napravo mu se povdiga ami togava shtom kolata e po vajna shto ne si lqgate s kolite shto te ne vi gotvqt perat i pokazvat liubov i uvajenie.Abe opomnete se ve hora

Защо намесвате любовта?
    Не виждате ли как е зададен въпроса? Яка кола или як секс! - Никъде не е споменато с какъв човек ще е този секс и т.н.
    Аз бих предпочела колата, тъй като секса може да е само веднъж, а колата за много повече време. :P

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Ми колата. Якият секс няма да те кара сутрин на работа, да те вози до морето. Колата няма да ти лепне болест, твоя е докато не ти писне или нещо се случи лошо, не ти изневерява, не забременява, не иска да я водиш по дискотеки, не се надува като някой я похвали, не се сравнява с други, не те пита дали я обичаш, вярна е до смърт, прави квото и кажеш, не е в цикъл 5 дена в месеца, не й вони шушумигата(базик) и ако някой иска да допълни...
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Uvajaemi momicheta naistina che ima ogromna razlika mejdu seksa i seks s lubimiq, no moje li da vi zadam edin vapros? Zashto togava kogato nqkoi kato ima kinti i na parvata, vtorata vecher veche si go gushkate pod zavivkite, nishto sled 1-2 dena moje da ste out ot "lubovnata igra".

За мен няма нищо по ценно от момичето, което обичам. Избирам секса, въпреки че темата не е пост-ната точно. А това как ще си изживееш дните е друг въпрос. Никой не каза, че човек можа да притежава и двете.

Град
    Stara Zagora
    Mnoo qsno 4e shte izbera kolata pred jenata.

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Uvajaemi momicheta naistina che ima ogromna razlika mejdu seksa i seks s lubimiq, no moje li da vi zadam edin vapros? Zashto togava kogato nqkoi kato ima kinti i na parvata, vtorata vecher veche si go gushkate pod zavivkite, nishto sled 1-2 dena moje da ste out ot "lubovnata igra".
    Аз не мога да разбера защо ПАК поставяте всички под един знаменател. Винаги ще има такива посредствени хора, но не всички ще са такива.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Фен
    Град
    Varna
    Як секс в яка кола.......тва е

ПС:ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Аз не мога да разбера защо ПАК поставяте всички под един знаменател. Винаги ще има такива посредствени хора, но не всички ще са такива.
    Kazvam go tova, zashtoto veche ogromna chast ot momichetata gledat samo mangite na momcheto. Ne znam vsashtnost dali sa ostanali takiva de ili tova sa mn.malka chast-navqrno ti si edna ot tqh. I dano da si ostanesh takava, zashtoto takiva momicheta sa na izchezvane.

Guest
    Зависи за ква жена става дума все пак!!!

А и аз понеже съм скромен искам само една кола, другите не ме кефят.

Ето ви малко снимки

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    [quote="^NG3^REPLAY^"][b][u][color=indigo]Зависи за ква жена става дума все пак!!!

ZABRANQVAM DA MI SNIMASH KOLATA POVE4E
    : AMG Corporation ::

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
    Зависи за ква жена става дума все пак!!!

ZABRANQVAM DA MI SNIMASH KOLATA POVE4E

Е добре де, мойта тия дни ще я взимам, новя модел и понеже няма други намерих тоя стар модел и поне да покажа марката

Фен
    Град
    Kazvam go tova, zashtoto veche ogromna chast ot momichetata gledat samo mangite na momcheto. Ne znam vsashtnost dali sa ostanali takiva de ili tova sa mn.malka chast-navqrno ti si edna ot tqh. I dano da si ostanesh takava, zashtoto takiva momicheta sa na izchezvane.
    Да ти кажа честно, ако си мислим, че това с парите е от днес или вчера, грешим. Това винаги си е било така и така и ще си бъде. Още от времето, когато е възникнало социалното разслоение.

Guest
    O6te edin saglasen s teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си