- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- когато слушате националния ни химн "настръхвате ли"
не съм голям патриот,но незнам защо като слушам националиния ни химн и в буквалния и в преносния смисъл настръхвам
да не говорим одеве преди мача със Словения направо се вцепених![]()
![]()
I pri me ne taka
При мен също![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Не съм от онези патриотчетата, които парадират колко обичат България, но да настръхвам. Много малко са песните на които се случва това може би максимум 5-6 и това е една от тях.
11 tochka deaktiven profil.
ne.izob6to ne go haresvam,nito bulgaria i ni6to svurzano s neq.sram me e ,4e sum ot tuk i me e qd,4e trqbva da jiveq tuk(pone zasega).
![]()
нормално..все пак сме българи....![]()
![]()
tova si e moeto mnenie.az ne ti kazvam taka na teb da si tegli6 noja kato ne misli6 kato men,nali?togava si mul4i i uvajavai mnenieto na drugite.prosto otgovarqm na vuprosa po temata.Първоначално написано от RedChil
![]()
кратко и ясно - НЕ!Първоначално написано от 50 Cent
А и мача със словения не съм го гледал, тези лекета от националния заслужават единствено по един bullet in the head, а треньора, цял откос.
Еми настръхвам даХимна ни наистина е много съдържателен и мелодичен. Само че ще ми е доста странно ей така да си го слушам във къщи и да му се кефя....
Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много ясно и аз не бих си го пуснал говоря за празници и разни мачове на които го пускат![]()
Верно ли не съм сам.. хаха настъхвам, но не мислех, че и другите го правят.
Еми да де, и аз говоря за тези случаиПървоначално написано от 50 Cent
Просто казвам, че въпреки че е готин химн няма да си го дръпна.
правят го правят и още какПървоначално написано от WILD__BOY
а иначе и аз го нямам на компа и аз не бих си го свалил да го слушам
И с мен е така!Първоначално написано от Shadow_Walker
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Настръхвам, когато видя невероятната природа на България. Химнът е само песен и няма общо със страната ни.
ооооооо, боже!!! Как да няма нищо общо. Само дето ни е химн и в него се пее само и единствено за БЪЛГАРИЯ!!! Божей, божей дървени философи секви!Първоначално написано от `Death`Whore`
Aми аз не настръхвам,но се изпълвам с гордост,че съм българка.Първоначално написано от 50 Cent
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Пак думите ми биват разглеждани буквално. Не се изнервяй.![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
хаха чак си била на стадиона аз ако бях и как го пуснаха сигурно после 20 минути нямаше да мога да мръдна незнам защо толкова много ми въздейства не обичам чак толкова много България,даже искам да се махна от тук,но химна ни направо ме разтърсва както и песента на Емил Димитров - Моя страна,моя БългарияПървоначално написано от jenny_e
когато я пя тоя от слави на концерта им направо останах без думи
даже сега като пиша това и настръхвам![]()
и с мен.Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Незнам що ама аз като го чуя и ме избува на смях...не го прая нарочно ами незнам.На 15 в даскало като го пуснаха на изпращането и сички някви са умалчали и на мен ми стана смешно и почнах да се хиляПървоначално написано от 50 Cent
И друг път е ставало така
На химна не настръхвам, но винаги се случва "Моя страна, моя България" от Емил Димитров.