.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    кими93_f
    Guest

Повърбах !!! . Как да му се извиня сега? ):

Здр френдс,
    историята ми далече не е смешна, така че който иска да се излигави, моля да не чете и пише тук.
    Онзи ден (понеделника ) с приятеля ми се натискахме, много се бяхме сгорещили , беше много задушно и нямахме търпение да се приберем в нас, защото бяхме решили да минем на следващия етам. Е вече, бяхме у тях, всичко беше наред дотук но проблема дойде от мен точно когато той го подаде. С 1 дума - погнусих се след първия вкус! и повърнах върху панаталона му ! и оцапах и члена му и той така се разбесня че каза, че съм била мръсна, лигава кучка , че не съм могла 1 свирка да направя като хората , каквъ му е проблем или може
    би проблема е в мен, че съм на 13 и още не бях правила свирки досега, за да съм готова за подобно нещо

Кажете, имам чувството, ч природно ме гнус от тези неща, а ще ми се наложи да го направя пак все пак. как да реагирам следващия път ?

помогнете !

voaiora
    Guest
    Mi gnus te e 6oto si malka... ima edna takava tema vyv foruma
    I kvo da mu se izvinqva6...i toi e kreten mai...za ni6to te nqma!Spored men iska samo sex!I toi na kolko e ako ne e taina?

Какво те е накарало да повърнеш? Вида му? Миризмта му или пък някаква странна мисъл, че това, което правиш не би ти допаднало?

Голям фен
    Проблема не ти е че си се издрайфала,а че си на 13!Малка си

aaa milichka slushai sq , vaobshte nqma da mu se izwinqwash ( shte ma izwinqwash za dumite ama ...) toz e nqkfo LAINO, ebati kretena, kak shte te napsuwa taka e ,az ako bqh na twoq mqsto maikooooo..... waobshte nqma da mu se izwinqwash az ti kaam, toq te ima za sex igrachka.... a i oshte neshtu nema se pritesnqwash che te e gnus... spoko normalno e , predpolagam sled izwestno wreme shte swiknesh daje moje i kef da ti prai aidi {}
    Beauty 666

Супер фен
    Ти па може ли да се издрайфаш верно . Се едно ти да се съблчеш и аз да се насера - как шсе почувстваш?
    2т. системно

бе къв е тоя нещастник бе как така ще те обижда,ако те оби4аше щеше да те разбере...как мой да позволяваш да ти говори така,мани го тоа малка си и щом не ти харесва не го прави...поне засега...а тоя кретен пак казвам пращай го по дяволите

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    Dokolkoto znam vseki pat e razlichen na vkus i miris kato neti haresva nqma da mu lapash , i dati kaga malko me samnqva dasi na 13 god i da lapash pishki aisektir ti kukli nqmash li predstavi si kato stanesh na 18 shtesi ebatii i kurvalqka na 13 toi na kolko e na 14 kagimu da si izmie sirenqsalata pishka

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Проблема не ти е че си се издрайфала,а че си на 13!Малка си
    Точно и ясно казано!!!

aa samo oshte neshto, ne moa razbera (malko se izmestwam ot temata ama she ma izwinqwate) za kwo opredelqte horata po godinite kat e na 13 i kat e lapala i dawai sq izwodi ot sorta na : taz e kurwa, shto p1k da e kurwa miiiiiii.. ne q zashtitawam sq da ne si napraite greshni izwodi, werno malko e malka ama... wij sq ako si 1-2 god po golqma po shte staa, wapreki che ima hora det 13-14 godishnite gi imat za edno cqlo, mi ne e taka, zamislete se minalata god kwo ste bili, i kolko mn ste se promenili i shte razberete che 1 god razlika ima OGROMNO znachenie
    Beauty 666

кими93_f
    Guest

Авторката на темата съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dokolkoto znam vseki pat e razlichen na vkus i miris kato neti haresva nqma da mu lapash , i dati kaga malko me samnqva dasi na 13 god i da lapash pishki aisektir ti kukli nqmash li predstavi si kato stanesh na 18 shtesi ebatii i kurvalqka na 13 toi na kolko e na 14 kagimu da si izmie sirenqsalata pishka
    бе пишката му беше що годе чиста, аз и други съм виждала и секс съм правила но не съм духла - това е. прсото не са ми свършвали в устата до сега. Хора не можах да преглътна , незнам дали ви стана ясно това та това е причината. От вкуса повърнах и стана белята да повърна точно в/у приятеля ми , а той се ядоса с право защото имаше изпити същия ден (студент е на 19) и тва можеше да го провали/ . та сега адски съм сдухана и тъжна Ами ако не само от него ме е гнус , ами някой път ако друго момче иска да му духам все ще се чувствам дискомфортно .
    Представете си пак повърна няма да преживея товам
    а опита ми засега ме кара да имам комплекси. ами ако наистина повърна пак . данеби вкуса на спермата да не ми понася .

? кими

Re: Авторката на темата съм

Цитирай Първоначално написано от кими93_f
    бе пишката му беше що годе чиста, аз и други съм виждала и секс съм правила но не съм духла - това е. прсото не са ми свършвали в устата до сега. Хора не можах да преглътна , незнам дали ви стана ясно това та това е причината. От вкуса повърнах и стана белята да повърна точно в/у приятеля ми , а той се ядоса с право защото имаше изпити същия ден (студент е на 19) и тва можеше да го провали/ . та сега адски съм сдухана и тъжна Ами ако не само от него ме е гнус , ами някой път ако друго момче иска да му духам все ще се чувствам дискомфортно .
    а опита ми засега ме кара да имам комплекси. ами ако наистина повърна пак . данеби вкуса на спермата да не ми понася .

? кими
    ХАхахАхахХаХахАхХАХАх е не,няма толкова просто момиченце аххахАХАхАхАхХ.
    ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM

? кими
    според мен ако не искаш не го прави не трябва да се влияеш от 4уждото мнение макар и приятел(гадже) да ти е АКО НЕ ИСКАШ И НЕ ТИ ПОНАСЯ НЯМА ДА ГО ПРАВИШ .... ТОВА Е

Guest
    OMG xaxaxaxa

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Pile na 13 nee hybavo takiva neshta da pravish ..... sestra mi e gore dolo kaji rechi tolkoz ... ako razbera Shte q prebiq ... a sled tova i nego shte go prebiq .... TOva e nenormalno na 13 svirki ! a stiga .. ko she my se izvinqvash sory men !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    На 13 , пишеща на кирилица с всички препинателни знаци и обясняваща толкова подробно такъв проблем . Трудно е да ти повярва човек, но предполгам се забавляваш над остроумната си тема.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest

Re: Повърбах !!! . Как да му се извиня сега? ):

Здр френдс,
    историята ми далече не е смешна, така че който иска да се излигави, моля да не чете и пише тук.
    Онзи ден (понеделника ) с приятеля ми се натискахме, много се бяхме сгорещили , беше много задушно и нямахме търпение да се приберем в нас, защото бяхме решили да минем на следващия етам. Е вече, бяхме у тях, всичко беше наред дотук но проблема дойде от мен точно когато той го подаде. С 1 дума - погнусих се след първия вкус! и повърнах върху панаталона му ! и оцапах и члена му и той така се разбесня че каза, че съм била мръсна, лигава кучка , че не съм могла 1 свирка да направя като хората , каквъ му е проблем или може
    би проблема е в мен, че съм на 13 и още не бях правила свирки досега, за да съм готова за подобно нещо

Кажете, имам чувството, ч природно ме гнус от тези неща, а ще ми се наложи да го направя пак все пак. как да реагирам следващия път ?

помогнете !
    Хаха, това от кой трейлър го взе?

Супер фен
    Град
    Burgas

? кими
    xaxa, o6te za6titnici sled tva mnenie ima li ? xaxaxaxaxaxaxa leleeeeeeeeee

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Ех тез младите значи...

Тва не може да е истина!
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Лили

Тва не може да е истина!
    Защо да не може...? Те са на 13, моля ти се! Тя вече е ГОЛЯМА

По темата - ако наистина си на 13, много жалко.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от Лили

Тва не може да е истина!
    Защо да не може...? Те са на 13, моля ти се! Тя вече е ГОЛЯМА

По темата - ако наистина си на 13, много жалко.
    Мда забравих...те са "голеееми"
    Тогава ако тя е голяма, аз каква съм баба в преклонна възраст
    Наистина много жалко за тях!
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Голям фен
    Град
    Memphis
    oshte edna podrastvashta malka kurvi4ka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

carter_16
    Guest
    ши ва иба и в педофилите и простите лапета
    бягай си карай колелцето,играй на миженка
    тръгнала секс да ми прай

ANAL_VANDAL
    Guest
    Брях брях брях.... тоя народ се побърка....Направо думи нямам.... Момичетата ги перна курволията... а момчетата педерастията по улиците... и от двата типа кат ги видиш по улицата ти иде да хванеш пушката за грозни животни ид а стреляш стреляш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си