Цитирай Първоначално написано от кими93_f
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Dokolkoto znam vseki pat e razlichen na vkus i miris kato neti haresva nqma da mu lapash , i dati kaga malko me samnqva dasi na 13 god i da lapash pishki aisektir ti kukli nqmash li predstavi si kato stanesh na 18 shtesi ebatii i kurvalqka na 13 toi na kolko e na 14 kagimu da si izmie sirenqsalata pishka
бе пишката му беше що годе чиста, аз и други съм виждала и секс съм правила но не съм духла - това е. прсото не са ми свършвали в устата до сега. Хора не можах да преглътна , незнам дали ви стана ясно това та това е причината. От вкуса повърнах и стана белята да повърна точно в/у приятеля ми , а той се ядоса с право защото имаше изпити същия ден (студент е на 19) и тва можеше да го провали/ . та сега адски съм сдухана и тъжна Ами ако не само от него ме е гнус , ами някой път ако друго момче иска да му духам все ще се чувствам дискомфортно .
Представете си пак повърна няма да преживея товам
а опита ми засега ме кара да имам комплекси. ами ако наистина повърна пак . данеби вкуса на спермата да не ми понася .

? кими
според мен ако не искаш не го прави не трябва да се влияеш от 4уждото мнение макар и приятел(гадже) да ти е АКО НЕ ИСКАШ И НЕ ТИ ПОНАСЯ НЯМА ДА ГО ПРАВИШ .... ТОВА Е