.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Pomo6t za postonor

Guest

Pomo6t za postonor

S gadjeto mi pravihme sex,prezervativut se skusa i toi svur6i s men .Do 30min. pih Postinor i sled nqkolko dni mi doide tumna kruv(no be6e mn malko i ne be6e kato obiknoveniq cikul)Tova normalno li e?I spored vas bremenna li sum ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не си бременна... Възможно е това да е страничен ефект на Постинора

Guest
    to4no za tova se pie postinor-da ti doide.6tom ti e do6lo zna4i ne si bremenna.

Guest
    ccc nqmati nishto ama vnimavaite be hora ,shtom tie teklo znashi e podeistval ama dati kaga toia postanor e mnnnnoooooggggooo vreden absolutno e zabraneno da se priema poveche ot 2 3 pati v godinata shtoto moge da razviesh kista na qaichnicite ima i drugi hapcheta koito sa 100 pati po bezvredni sas sashtiq efekt ps: ako imash ginekolok pitai go sq shte kaish a shte davam pari za pregled ama 20 leva pone shtesi napalno spokoina

Егати и неграмотното постче-говоря за горното над мен.

Не си бременна,спокойно.Това е целта на Постинора или ще ти дойде по-рано или ще имаш кратко кървене,което е предизвикано от влиянието на хапчето и си изхвърлила част от годните яйцеклетки и лигавицата.

Четете си листовките.

...

Znachi tva 4e e imalo kryvotechenie zna4i 4e ne si bremenna,ama moje bi ne e bilo cikyl a se e polu4ilo ot omyrtvqvaneto na qicekletkata.taka 4e moje bi ochakvai da ti doide otnovo cikyl.Ama postinora ti obarkva celiq organizym tai 4e izbqgvai da go pie6
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Спокойно, не си бременна. Това, че ти е дошло е причинено от Простинора.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си