.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Бихте ли прайли секс с ...

Ако приятеля ви му е рязан хуя (обрязсан е ) бихте ли правили секс с него или бихте ли му правили свирка

Аз лично- не
    ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM

Guest
    Цитирай Първоначално написано от oNe`iLLuminaTi
    Аз лично- не
    ти да не си гей ве

nedei te sa opasni ... ako si bulgarka NQMA DA DAVASH NA TUR4ALQ DA TI PRUSKAT DJIGERA ... MANI GI RQZANITE TE DA SI HODQT V TURCIQ ... Vijte ve BULGARSKI grajdanki NE SE davaite na NQKVI mangali ili turci da VA praskat vijte kolko BULGARI ima davaite na tqh

mi mai mai .... ixhaxiahx Didooo izdade se aiahxaixhixhaihaxixa
    Beauty 666

Цитирай Първоначално написано от Naughty^GirL`
    mi mai mai .... ixhaxiahx Didooo izdade se aiahxaixhixhaihaxixa
    Абе кво ви става?!Казах- НЕ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от само-да-та-хвана
    nedei te sa opasni ... ako si bulgarka NQMA DA DAVASH NA TUR4ALQ DA TI PRUSKAT DJIGERA ... MANI GI RQZANITE TE DA SI HODQT V TURCIQ ... Vijte ve BULGARSKI grajdanki NE SE davaite na NQKVI mangali ili turci da VA praskat vijte kolko BULGARI ima davaite na tqh
    ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали затова питам

xaxaxaxaaxxaxa az shto da s1m sig 4e e ne ixhaixhaihxihaxiaxhiaxhiaxhaixhiaxhiaxhiaxhiaxhaix haixhi
    Beauty 666

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали затова питам
    moje da ta luje ... ami ako se kazva HASAN puk sq da kazva 4e e ivan a ... ne se doverqvai ... spored men ako iska da mu lapash zahapi go za madete i bqgai (nqma da ta nastigne spoX)

Цитирай Първоначално написано от Naughty^GirL`
    xaxaxaxaaxxaxa az shto da s1m sig 4e e ne ixhaixhaihxihaxiaxhiaxhiaxhaixhiaxhiaxhiaxhiaxhaix haixhi
    Мии по принцип мога да ти докажа,ама си имаш гадже,а и аз съм зает

ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали Embarassed Embarassed затова питам
    Оо,тука трябва да се намеси специалист.

Guest
    не бе българин си е познаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше

не бе българин си е познаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше
    ако искаш му лапаи нищо няма да ти стане... но се пак се увери дали е добре със хигиената

Byhahaha stiga bazikahte horata brq aixhixhiahaxiha Shsa prasna xiaxhiaxh
    Beauty 666

и кво като е обрязан???Чувала съм,че има разлика в "усещанията" ако си с обрязан и необрязан мъж.Иначе се си е мъж,нали?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    Memphis
    ако искаш му лапаи нищо няма да ти стане... но се пак се увери дали е добре със хигиената
    axa 4e gadno napravo sa go potur4ili ot malak xax xaaxxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Принципно не виждам никакъв проблем в това, че е обрязан.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    ъъ...не,не бих
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако обичаш човека,с който си какво ти пука дали е обрязан или не???

Първо го проучи много добре и тогава сам/а решавай

Мега фен
    Какво лошо има? На мен главичката много ми харесва и ако я виждам, без да я забелвам, ще ми е хубаво.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако обичаш човека,с който си какво ти пука дали е обрязан или не???
    Ами моят приятел е обрязан,като малък му се е наложило да му резнат кожичката,но определено си ми харесва и то много.Пък и от хигиенна гледна точка си е много по-добре....това не е абсолютно никакъв проблем

Егати,какво се правите не,не...пфууу...

Ако на вашия приятел,с който сте от доста време му се наложи да се обреже,какво ще спрете да го лапате ли?

Не става дума за етническа принадлежност,а за обрязване не от религиозна гледна точка.

Guest
    Изразявайте се по-добре за кой пол става въпрос,че нещо аз се сепнах от начина по който си го написала

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    e щом не е турчин, какъв ти е проблемът?
    лично аз не съм го правила с такъв човек, но съм чувала, че дори било по-хубаво и приятно за момичето
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Svin4y
    Guest
    nai dobre fimoza da lapa6 yq mu da prili4a na marku4
    myahahhahahahahahahhahahaaahahahha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си