- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли прайли секс с ...
Ако приятеля ви му е рязан хуя (обрязсан е )![]()
бихте ли правили секс с него или бихте ли му правили свирка
![]()
Аз лично- не![]()
ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM
ти да не си гей веПървоначално написано от oNe`iLLuminaTi
![]()
![]()
nedei te sa opasni ... ako si bulgarka NQMA DA DAVASH NA TUR4ALQ DA TI PRUSKAT DJIGERA... MANI GI RQZANITE TE DA SI HODQT V TURCIQ ... Vijte ve BULGARSKI grajdanki NE SE davaite na NQKVI mangali ili turci da VA praskat vijte kolko BULGARI ima davaite na tqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi mai mai .... ixhaxiahx Didooo izdade se aiahxaixhixhaihaxixa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beauty 666
Абе кво ви става?!Казах- НЕПървоначално написано от Naughty^GirL`
![]()
ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязалиПървоначално написано от само-да-та-хвана
![]()
затова питам
xaxaxaxaaxxaxa az shto da s1m sig 4e e ne ixhaixhaihxihaxiaxhiaxhiaxhaixhiaxhiaxhiaxhiaxhaix haixhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beauty 666
moje da ta luje ... ami ako se kazva HASAN puk sq da kazva 4e e ivan aПървоначално написано от Анонимко
... ne se doverqvai
... spored men ako iska da mu lapash zahapi go za madete i bqgai (nqma da ta nastigne spoX)
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии по принцип мога да ти докажа,ама си имаш гадже,а и аз съм заетПървоначално написано от Naughty^GirL`
![]()
![]()
Оо,тука трябва да се намеси специалист.ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали Embarassed Embarassed затова питам![]()
не бе българин си епознаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца
казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше
![]()
ако искаш му лапаи нищо няма да ти стане... но се пак се увери дали е добре със хигиенатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Byhahaha stiga bazikahte horata brq aixhixhiahaxiha Shsa prasna xiaxhiaxh
Beauty 666
и кво като е обрязан???Чувала съм,че има разлика в "усещанията" ако си с обрязан и необрязан мъж.Иначе се си е мъж,нали?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
axa 4e gadno napravo sa go potur4ili ot malak xaxПървоначално написано от само-да-та-хвана
xaaxxa
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Принципно не виждам никакъв проблем в това, че е обрязан.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ъъ...не,не бих![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако обичаш човека,с който си какво ти пука дали е обрязан или не???
Първо го проучи много добре и тогава сам/а решавай
Какво лошо има? На мен главичката много ми харесва и ако я виждам, без да я забелвам, ще ми е хубаво.![]()
Ами моят приятел е обрязан,като малък му се е наложило да му резнат кожичката,но определено си ми харесва и то много.Пък и от хигиенна гледна точка си е много по-добре....това не е абсолютно никакъв проблемПървоначално написано от koalka
Егати,какво се правите не,не...пфууу...
Ако на вашия приятел,с който сте от доста време му се наложи да се обреже,какво ще спрете да го лапате ли?
Не става дума за етническа принадлежност,а за обрязване не от религиозна гледна точка.
Изразявайте се по-добре за кой пол става въпрос,че нещо аз се сепнах от начина по който си го написала
e щом не е турчин, какъв ти е проблемът?
лично аз не съм го правила с такъв човек, но съм чувала, че дори било по-хубаво и приятно за момичето![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
nai dobre fimoza da lapa6 yq mu da prili4a na marku4
myahahhahahahahahahhahahaaahahahha