- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- opitva se da mi go otmukne !!!
да..аз съм на 10 години,имам си гадже на 21г..много е богат,да вее и ний сме само на свирки за сега..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Xxaxaxaxaxa leleeeee maikooo abe ti moito MOMI4ENCE,dobre li si ma,na 12 da se 4ukash s 22 godishen,toi taka she te razpori 4e posle she pusnesh tema "BOLI ME KOREM4ETO,PODUTO E OT NQKOLKO MESECA,NOO..DALI DA NE PRAVIM ORGIQ?" q si sqdai na zadnika i si gledai sau4enicite.Leleee DEEBA I MALKITE KUrVI4KI DEEBA...
Препоръчвам ти да му пуснеш, защото иначе ще ти се протъркат рецепторите по езика.Първоначално написано от Lorraine
Послушай ме, съвет от специалист е това.
Патока не става?
Мензиса на недоклатена гимназистка закъснява вече втора седмица?
Бременни сте от див глиган и мислите, че ще родите слонче?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
Lorraine a 6pakli nqma li...toi mai samo za svirki te izpolzva![]()
Момиче...на психолог ходи ли?
Само едно ши кажа ЯБА!
ти не загря ли че го написах на бъзик беПървоначално написано от Dr. Ivanov
..евааа...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Dr. Ivanov имам проблем. Нещо питона не ще да става, незнам дали е от годините (67) или бабата вече не ме възбужда но....![]()
казах че се бъзикам,не съм на 10 и нямам гадже на 21г ..трябва да съм луда иначеПървоначално написано от voaiora
![]()
bai_joran_4uka smeni babata .... nameri si nqkoe mlado qrence...te ve4e po po-stari4ko si padat!
Lorraine az sy6to se bazikah spoko![]()
Първоначално написано от bai_joran_4uka
![]()
На 12 ... и сте на ... бау бау бау ... ти май не се виждаш колко не си у ред ... ако некой разбере ще го съдат за педофили... я се стегни иии го зарежи преди да съжаляваш ...![]()
Първоначално написано от bai_joran_4uka
Често срещан проблем при по-възрастните пациенти.
Предлагам Ви да пробвате поза "индийска кобра".
Бабата свири на кавала, а змията се вие из възхуда. Само и кажете да спре, преди да Ви е ударил по челото.
Патока не става?
Спокойно, д-р Иванов е плътно зад Вас и ще ви помогне като Ви подпре подобаващо.
Моля да ми говорите с нужното уважение, което се полага на един седемкратен нобелов лауреат.Първоначално написано от Lorraine
И не се "бъзикайте", защото това тук е сериозна наУчна дискусия. Място за "бъзици" тук няма.
Патока не става?
Полека шефе...![]()
Мерси за помощта доктореПървоначално написано от Dr. Ivanov
![]()
Lorraine говори с повече уважение към другаря доктор![]()
окПървоначално написано от bai_joran_4uka
![]()
Благодаря за проявеното разбиране.
Патока не става?
няма проблемПървоначално написано от Dr. Ivanov
![]()
![]()
Absolutno vsichki izkazwaniq sa wqrni i mnogo prawilni ... bih kazala sashtoto no za da ne se powtarqm, samo shte dopalnq wij be momiche toi NE te hareswa , ta kakwo da goworim za OBICH, ima i dr wariant ot tezi koito kazaha moje i da hodie poweche ot sedmica ili dve sled kato mu pushesh, NOOOO nai-weroqtno shte ti iznewerqwa s druga, ako i sega ne chuka nqkoq macka ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beauty 666
естествено, че трябва да спиш с него, една ли е с теб само заради хубавите ти очи. аман от детски работи!
Първоначално написано от Анонимко
Непрофесионалното мнение на д-р Иванов - аз пък най-много харесвам очите в едно момиче. Проблем?Първоначално написано от разглезената красавичка
Патока не става?
и само я гледаш в очите, така ли? не правите секс, а докторе?Първоначално написано от Dr. Ivanov
Ейййй отдавна не се бях смяла така,както в тая темаТа аз сега ще ставам на 14 и още не са ме пуснали на някой купон освен с училище
Да не говорим за друго работи