- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete sq vazmojno li e
destvena sam.vchera si proniknah s prast otdoly i iskam da vi pitam sq vazmojno li e veche da ne sam destvena i da sam razkasala destvenatat cipa.zabolq me savsem malko.ako go napravq s momche dali shte me zaboli pak malko?
da kolegata e prav burkai smeloПървоначално написано от Kulio Gangstera
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
DA,DA TI TAKA SI MISLI6Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
душко,има търсачка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ne moje da se otvori6 da oba4e devstvenata cipa moje da si q razkasa sama dosta lesno bih kazala
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Възможно е да си я разкъсала частично или просто да си я наранила. Не е вярно, че с пръсти не можеш да я разкъсаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
дам..Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Дуре ... я да питам преди момиченцето ... дали с тампон може да се отвори 1 момиче ? ... аз мисля че да ...![]()
да вярно земи пробвай с нож може и да се получи нещоПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
няма начин с пръсти да си скъса девствената ципа, ако мушка нещо по-голямо от 10 см. би било възможно, с бъркането на пръсти само я разтяга, може да я нарани, но не и скъса. хименът е доста еластичен!
Първоначално написано от Kulio Gangstera
глупости говори6,аз го правя с приятелката си от 2 месеца и пове4е,а пък съм моми4е