.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    gostche
    Guest

kajete sq vazmojno li e

destvena sam.vchera si proniknah s prast otdoly i iskam da vi pitam sq vazmojno li e veche da ne sam destvena i da sam razkasala destvenatat cipa.zabolq me savsem malko.ako go napravq s momche dali shte me zaboli pak malko?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нема страшно малкото. Не се плаши, мое си бъркаш с пръсти колко искаш, нема се отвориш така, споко. Тя таа ципа е растегателна, от пръсти не се къса.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Нема страшно малкото. Не се плаши, мое си бъркаш с пръсти колко искаш, нема се отвориш така, споко. Тя таа ципа е растегателна, от пръсти не се къса.
    da kolegata e prav burkai smelo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    DA,DA TI TAKA SI MISLI6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

душко,има търсачка
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    ne moje da se otvori6 da oba4e devstvenata cipa moje da si q razkasa sama dosta lesno bih kazala
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Възможно е да си я разкъсала частично или просто да си я наранила. Не е вярно, че с пръсти не можеш да я разкъсаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Възможно е да си я разкъсала частично или просто да си я наранила. Не е вярно, че с пръсти не можеш да я разкъсаш.
    дам..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Девствена си докато не правиш секс.Девствеността е по-скоро психическо,отколкото физическо явление!

Дуре ... я да питам преди момиченцето ... дали с тампон може да се отвори 1 момиче ? ... аз мисля че да ...

Guest
    да вярно земи пробвай с нож може и да се получи нещо

експертката
    Guest

няма начин!

няма начин с пръсти да си скъса девствената ципа, ако мушка нещо по-голямо от 10 см. би било възможно, с бъркането на пръсти само я разтяга, може да я нарани, но не и скъса. хименът е доста еластичен!

глупости говори6,аз го правя с приятелката си от 2 месеца и пове4е,а пък съм моми4е

Мега фен Аватара на koalka
    Има много такива теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си