- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- често ли флизате в irc?
колко често флизате в irc и за какво за чат за разтоварване за нещо друго??????????
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
vseki den vlizam, za da si tarsq hora, s koito da igraq CS \/
Абсолютно по всяко време съм там, без значение дали съм пред компа ника ми си седи в чата![]()
Че аз не излизам от там!Ха-Ха!
nick: {P}MoHuKa{P} channel: #S-s-s-sex
Напоследък рядко ми се случва
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[color=blue]emi predi seki den a sega ve4e rqdkopisna mi ve4e samo nqkvi prostaci
[/color]
BNC-to mi si e tam non stop v #SeXplOzIv ama..az rqdko vlizam veche nai chesto v skype se mqrkam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Вече не влизам.
Хахахахахааха....Първоначално написано от az_slunceto
Кой го казва..
По темата - влизал съм много малко пъти.
11 tochka deaktiven profil.
Влизам обаче ми форбиднаха ника за флууд който не съм правил ся само с това се занимавам мъча се да се да говоря с онгеборен обаче все 1 да говоря с господ...
..няма да се откажа де![]()
mi da kazvamgo nekuv problem mo6no?.......................................![]()
abe,mo6no edin vupros.........za6to se zaqjda6 s mene?..... nqkauv problem da ima6 s mene..da sum te nabila ne6to ne nali,da sum tr napsuvala ne6to ne!!!!!q me ostavi namira.!!!!!!!!!!![]()
![]()
Постоянно ми виси ника и то само в моя канал, че иначе като погледна 47328943 "hi asl?"-таИ влизам колкото да поприказвам с приетяли, дето се виждаме по-рядко, да се разбера с някой кога и къде ще се ходи... такива неща
![]()
Offtopic:
Mo6no и az_slunceto що се не разберете на лична, ами тука всички да ви гледат сеира и да се флуудне темата![]()
Постоянно има мой ник в mIRC, но не винаги съм на линия.
6toto taq patka e mnogo tupaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Много тъпа съм какво да се прави...
emi da pak ty zadavam toqqqqqqqq vupros za6to se zaqjda6 s mene????????????????![]()
...защото ме кефиш.![]()
Ako imashe pone malko akyl, shteshe da mlyknesh.
vlizam v irc kolkoto da si napravq kefa i da se zapoznaq s novi hora i fr.![]()
mi po4ti postoqnno sam tam .. a brat mi kato gy nqma nicka mi e non stop ... 4atq s fr i poznati glavno...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Вече не влизам. Омръзна ми, стана ми глупаво. Преди бях 24 часа там, сега ползвам само ICQ и Skype.