- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- често ли флизате в irc?
sega ne zashtoto neta mi e ograni4en a mirc durpa dosta... kato hodq na zala vlizam![]()
Влизам веднъж на 8-9 месеца.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Aми, аз почнах да се занимавам с чат от по-миналото лято, само си чатех и един ден срещнах един, който се оказа една и разбрах че си е направил каналче. После ме прати на един познат и аз си направих канал. После ме заребиха командите и т.н, но сега влизам само за да си побъбря с някого. Сега съм повечко в скайп. Но иначе влизам понякога, даже се бях запалил да правя МИРК скриптове.
Аз не влизам. Нещо не ме кефи.
1. Що да е тъпа ?Първоначално написано от az_slunceto
2. А защо тя да е виновна, коя е тя?
3. Защо не пробваш да пишеш на кирилица?
Почти винаги ника ми е в чата... Т.е. само вечерта липса понеже си изключвам компа...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ае научи се да пишеш и не бъди толкова груба и самонадеяна. Грозно е.Първоначално написано от az_slunceto
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Преди много висях там...... ,но сега съм на skype и от доста време не съм поглеждала IRC....
и аз като колешката повече тача skype!Първоначално написано от ANBU Мъчителката
Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
-Професионален убиец
-Психолог
Chatq ot dosta otdavna..ot 4 godini nqkade... visqh pochti cql den pred kompa,no mi pisna predi godina nqkade...Stana mi super tupo i skuchno!!!No naposledak pak se zaribih,no za razlika ot predi vlizam dosta po-rqdko i to samo zaradi opr hora ili kato imam rabota...inache edva li shtqh da vlizam
![]()
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
вече не влизам щото е модерно скаип. времената се изменят. първо беше кефче. ком, после мирката, после айсик(тер)ю и сега е скайп на мода...
2, 11 и 8 точка системно - бан
Ot dve godini ne sum vlizal v irk,
Ina4e predi seki den![]()
In dreams there are no rules...
Аз си влизам и в скайп и в ирк и навсякъде само в исq не влизам 6тот се прееба не6то ако иска някой да си 4атим
mIRC---->ExTaZzy_GiRl{}
skype---->lady_marti
Много рядко...само колкото да не ми се дропят никовете или трябва да си 4атя с приятели!!!
по 24 часа съм в IRC..
ми всеки ден , но само вечер![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
non-stop съм в irc.. освен ако нямам нет де![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
24/7
Еми аз почти по всяко време съм там..стига брат ми да не е на компа![]()
На който му трябвам в мирк (МоHu{P}, `in`love`with`) или скайп (simon4e91)![]()
ne vlizam v tova ne6to, tova e nai-tupiqt vuzmjen 4at![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Не не влизам-тъпо ми е тама
predi bqh postoqnno no sega 1 na sedmica nai mn 2pyti
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ne mn`.. abe kogato se setq :P ili kogato mi napomnqt da vlqza![]()