.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    ppp16а
    Guest

Имам проблем, хелп :)

Здравейте,
    на 16 години съм. Миналата седмица, когато се прибирах към вкъщи с един приятел, той ме покани у тях, аз отидох. Влизайки в хола, той ме бутна на леглото и започна да ме целува. Опитах да се съпротивля, но не успях. Той продължи да ме съблича (мало грубо). После ме накара да му направя свирка, аз се съгласих. Да си призная на мен ми хараса, ама не много. И така два три пъти вече ходим у тях. Вчера, даже за малко брат му, който е по-голям да ни хване.
    Та, този мой "приятел" ми каза, че иска да ме е**, аз малко отказах, а той ме заплаши, че ако не се съглася да ме **** той ще каже на половината даскало, че съм гей и че харесвам мъже, което не е съвсем вярно. Най-лошото е, че той има снимки, който незнам как ги е направил, на който се вижда как се целуваме и как аз правя свирки.

Какво да правя да го оставя да ме на*** или ... незнам дайте съвет !!!

Guest
    pedi

Guest
    Що не го оставиш да ти пръсне дупцето?Тъй или иначе си гейтак,вземайте се

Guest

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мдам аххаа

kato si zapo4nal/a davai nqkoi hora otkrivat sebe si dpsta kasno
    ako iskate ne6to da mi kajete davaite na skypa IFETO_92 ili na po6tata mi KOLDYGIRL@ABV.BG

Ами,

Два варианта:

1. Щом ти е харесало значи и ти си обратен, значи си продължавай в същия дух (ама само не по улицата, че много мразя педерастчетата...така че само се крий някъде)
    2. Просто не се занимавай...едва ли има снимки...

Мега фен Аватара на koalka
    Темата си е чиста ебавка,писана от момче.

Guest
    Ууууу педал,казвай се адреса да идваме да те пребием!

Guest
    xaxaxxaa.Abe ostavete mom4eto-kato si mu haresva!ama az puk iskam da go popitam edno ne6to-ti ako si milsi6 4e puk nqma da razbere cqloto u-6te i v dvata slu4aq dulboko se luje6!A otdelen e vaprosat ako iska6 da go napravi6 i tova za u-6te da e edin vid opravdanie....nz kvo da kaja....az prosto pri misilta muj da pravi na muj svirka (a kamo li ne6to pove4e)napravo nastruhvam ot ujas!!!!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami da vij kak e moje ti haresa

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аре ве ко толкова просто ше разберат че си геи ..след 2 дена ше забрават ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    аре ве ко толкова просто ше разберат че си геи ..след 2 дена ше забрават ..
    абсолютно
    и сигурен ли си че има снимки

Re: Имам проблем, хелп :)

Цитирай Първоначално написано от ppp16а
    Здравейте,
    на 16 години съм. Миналата седмица, когато се прибирах към вкъщи с един приятел, той ме покани у тях, аз отидох. Влизайки в хола, той ме бутна на леглото и започна да ме целува. Опитах да се съпротивля, но не успях. Той продължи да ме съблича (мало грубо). После ме накара да му направя свирка, аз се съгласих. Да си призная на мен ми хараса, ама не много. И така два три пъти вече ходим у тях. Вчера, даже за малко брат му, който е по-голям да ни хване.
    Та, този мой "приятел" ми каза, че иска да ме е**, аз малко отказах, а той ме заплаши, че ако не се съглася да ме **** той ще каже на половината даскало, че съм гей и че харесвам мъже, което не е съвсем вярно. Най-лошото е, че той има снимки, който незнам как ги е направил, на който се вижда как се целуваме и как аз правя свирки.

Кофти...

Отлагай. Поне засега. Събери някой лев и потърси подходящите хора. Знаеш, има хора, които се занимават с разрешаване на всякакви проблеми. Те ще му затворят устата и то гарантирано, ако им размахаш достатъчно банкноти.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Luciferian.. brato ako toi beshe normalen tva beshe reshenie no toi si napisa che mu e haresalo.. tui che nqma kvo da se komentira..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest

Здравейте,

Лелеееееее кога клубът на педерасите ще спре да се пълни най-сетне? Едно мъжко не остана на тоя свят Къде останахме истинските мъже мамка му? Вече сме на изчезване

Цитирай Първоначално написано от ifeto_
    kato si zapo4nal/a davai nqkoi hora otkrivat sebe si dpsta kasno
    а така е
    ай давай ....

Град
    Свищов
    Ам поне подмиваш ли се? А презарвативи ползвате ли ?
    Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..

Мега фен Аватара на quench
    Обади се в полицията,това е склоняване към проституция и блудство.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Iznasilil te e toq pedal pi4!Opla4i se v policiqta!Nqma po-lo6o ne6to ot tova da te iznasili pederast!Az bih se samoubil!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    По-тъпа тема немоеше ли да измислиш
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    еми... тежка ти е ситуацията... що се съгласи да му правиш свирки? да беше казал НЕ! хаха... твое право си е. какво? щеше да те набие и да те накара? да, бе, да... сега вече... ми, оттук нататък си сам - оправяй се.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    кофти...

Guest

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Здравейте,

Лелеееееее кога клубът на педерасите ще спре да се пълни най-сетне? Едно мъжко не остана на тоя свят Къде останахме истинските мъже мамка му? Вече сме на изчезване
    адски безинтересно ми беше да пиша
    за да си четеш
    и да се самовглъбяваш
    в необятната неяснота която те обзема докато го правиш.

НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН!!!
    И НЕ СЪМ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛ, ДОКАТО НЕ ПРЪДНА В ПОМЕЩЕНИЕТО В КОЕТО ПИКАЕХ...

С БОГОМ
    ИЛИ БЕЗ НЕГО....

ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА СЛУЖБА
    СЪБИРАЙ ПАРИ ЗА СВАТБА...

ВСЕ НЯКОЯ РАЗВЕДЕНА ПАРЯСНИЦА ЩЕ СИ Е ИЗВАДИЛА ОЧИТЕ НА НЯКОЙ КОЛ..
    ДОКАТО ХВЪРЛЯ В КУРНИКА ПЛЯВА

Guest
    ebasi pedala.......ma iska6 savet eto 2
    ili...go nakarai da pokaje snimkite a i se oak i toi e na tqh nali?!
    ili vtoro ako toi ne e na tqh a na teb ti se iska da te praska snimai go ti dokato go prai i 6e ste kvit...............(deba pedalite .mnogo se navadite we)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си