- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем, хелп :)
Здравейте,
на 16 години съм. Миналата седмица, когато се прибирах към вкъщи с един приятел, той ме покани у тях, аз отидох. Влизайки в хола, той ме бутна на леглото и започна да ме целува. Опитах да се съпротивля, но не успях. Той продължи да ме съблича (мало грубо). После ме накара да му направя свирка, аз се съгласих. Да си призная на мен ми хараса, ама не много. И така два три пъти вече ходим у тях. Вчера, даже за малко брат му, който е по-голям да ни хване.
Та, този мой "приятел" ми каза, че иска да ме е**, аз малко отказах, а той ме заплаши, че ако не се съглася да ме **** той ще каже на половината даскало, че съм гей и че харесвам мъже, което не е съвсем вярно. Най-лошото е, че той има снимки, който незнам как ги е направил, на който се вижда как се целуваме и как аз правя свирки.
Какво да правя да го оставя да ме на*** или ... незнам дайте съвет !!!
pedi
Що не го оставиш да ти пръсне дупцето?Тъй или иначе си гейтак,вземайте се![]()
мдам аххааПървоначално написано от Анонимко
![]()
kato si zapo4nal/a davai nqkoi hora otkrivat sebe si dpsta kasno
ako iskate ne6to da mi kajete davaite na skypa IFETO_92 ili na po6tata mi KOLDYGIRL@ABV.BG
Ами,
Два варианта:
1. Щом ти е харесало значи и ти си обратен, значи си продължавай в същия дух (ама само не по улицата, че много мразя педерастчетата...така че само се крий някъде)
2. Просто не се занимавай...едва ли има снимки...
Ууууу педал,казвай се адреса да идваме да те пребием!
xaxaxxaa.Abe ostavete mom4eto-kato si mu haresva!ama az puk iskam da go popitam edno ne6to-ti ako si milsi6 4e puk nqma da razbere cqloto u-6te i v dvata slu4aq dulboko se luje6!A otdelen e vaprosat ako iska6 da go napravi6 i tova za u-6te da e edin vid opravdanie....nz kvo da kaja....az prosto pri misilta muj da pravi na muj svirka (a kamo li ne6to pove4e)napravo nastruhvam ot ujas!!!!!!
аре ве ко толкова просто ше разберат че си геи ..след 2 дена ше забрават ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
абсолютноПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
и сигурен ли си че има снимки![]()
Кофти...Първоначално написано от ppp16а
Отлагай. Поне засега. Събери някой лев и потърси подходящите хора. Знаеш, има хора, които се занимават с разрешаване на всякакви проблеми. Те ще му затворят устата и то гарантирано, ако им размахаш достатъчно банкноти.
Luciferian.. brato ako toi beshe normalen tva beshe reshenie no toi si napisa che mu e haresalo.. tui che nqma kvo da se komentira..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Лелеееееее кога клубът на педерасите ще спре да се пълни най-сетне? Едно мъжко не остана на тоя святПървоначално написано от ppp16а
![]()
![]()
![]()
![]()
Къде останахме истинските мъже мамка му? Вече сме на изчезване
а така еПървоначално написано от ifeto_
![]()
ай давай ....
![]()
Ам поне подмиваш ли се? А презарвативи ползвате ли ?
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Обади се в полицията,това е склоняване към проституция и блудство.
Iznasilil te e toq pedal pi4!Opla4i se v policiqta!Nqma po-lo6o ne6to ot tova da te iznasili pederast!Az bih se samoubil!
По-тъпа тема немоеше ли да измислиш
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
еми... тежка ти е ситуацията... що се съгласи да му правиш свирки? да беше казал НЕ! хаха... твое право си е. какво? щеше да те набие и да те накара? да, бе, да... сега вече... ми, оттук нататък си сам - оправяй се.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
адски безинтересно ми беше да пишаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
за да си четеш
и да се самовглъбяваш
в необятната неяснота която те обзема докато го правиш.
НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН!!!
И НЕ СЪМ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛ, ДОКАТО НЕ ПРЪДНА В ПОМЕЩЕНИЕТО В КОЕТО ПИКАЕХ...
С БОГОМ
ИЛИ БЕЗ НЕГО....
ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА СЛУЖБА
СЪБИРАЙ ПАРИ ЗА СВАТБА...
ВСЕ НЯКОЯ РАЗВЕДЕНА ПАРЯСНИЦА ЩЕ СИ Е ИЗВАДИЛА ОЧИТЕ НА НЯКОЙ КОЛ..
ДОКАТО ХВЪРЛЯ В КУРНИКА ПЛЯВА
ebasi pedala.......ma iska6 savet eto 2
ili...go nakarai da pokaje snimkite a i se oak i toi e na tqh nali?!
ili vtoro ako toi ne e na tqh a na teb ti se iska da te praska snimai go ti dokato go prai i 6e ste kvit...............(deba pedalite .mnogo se navadite we)